• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
توی پایتخت مونوریل نزدن رفتن توی قم مونوریل زدن!!!!!!!!
واقعا آدم شاخ درمیاره

تهران مترو داره.مترو که خیلی بهتره از هر نظر

امیدوارم
در کل قشنگ بید:)
(())(())(())(())

چشمات قشنگ میبینه مملی

فردا ساعت 5 گوشیت روشن باشه هاااا:زبون:

mohamad$

کاربر ويژه
تهران:۱۶:۲۲ , ۱۳۹۱/۱۱/۰۲

[TD="align: left"]
printer.gif
نسخه چاپی
newstextonly.gif
نسخه فقط متنی دریافت فایل txt
email.gif
ارسال این خبر به دوستان [/TD]

[TR]
[TD="class: visitCountTdLeft, colspan: 3"]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
ایزدی:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]کمبود بارش برگزاری مسابقات اسکی کشوری در همدان را لغو کرد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: به علت وضعیت آب و هوایی و کاهش بارش برف در همدان، مسابقات اسکی کشوری در جشنواره زمستانی همدان برگزار نمی شود.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ایزدی ظهر دوشنبه در کارگروه گردشگری شهرستان همدان افزود: براساس رایزنی های صورت گرفته و پیش بینی هواشناسی در روزهای پایانی هفته جاری شاهد بارش برف نخواهیم بود بنابراین افتتاحیه مسابقات اسکی همزمان با اختتامیه جشنواره زمستانی برگزار می شود.​
[/TD]
[/TR]

mohamad_73

کاربر ويژه
میگم هرچی تهش باز بودجه موند واسه بقیه ایران هم خرج کنند(شوخی) میگم نکنه میخان قم رو میخان پایتخت بکنن:هنگ: البته منکه از خدام هستش:دست:

سمنان پایتخت میکنن به سمنان بسیار بسیار دارن میرسن:))
البته اگر قراره پایتخت عوض بشه

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همشهری خوده خودم

پروژه عمار یاسر ابرو ریزی بود خدایی

دومی پل جمهوریه که اخرش میره میخوره به جمکران.اگه پول داری برو طرف جمکران زمین بخر.پل راه بیوفته اون طرف قیمتها سر به فلک میکشه

اولی طرح حرم به حرمه من انیمیشنشو دیدم واقعا عالی میشه انجام بشه

در مورد بارش هنوز زوره پیش بینی

یه زمین کوچیک داریم اون طرفا البته خیلی هم سمت جمکران نیست طرف یزدان شهره ولی باز جای خوبیه و آینده خوبی داره.
خدا کنه حرم تا حرمو زودتر تمومش کنن. میدونی از چند سال پیش قرار بوده طرح حرم تا حرمو تمومش کنن؟ من اونموقع بچه بودم ( الان 27 سالمه ) :خجالت2:
فک کنم ما پیر بشیم طرح تموم نشه :ناراحت:
ولی راست میگی اگه تموم بشه چیز خوبی میشه.

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
تهرانی ها جدا باید قدر پیست توچال و بدونن . فکونم جزو 5 پیست مرتفع دنیا باشه و اونقدر ارتفاع داره که در بدترین و گرمترین سال ها پرچمش همیشه بالاس .

navid-mashhad

کاربر ويژه
آبرو ریزی فقط خط یک قطار شهری مشهد (13 سال طولش دادن )
البته الان که راه افتاده برای تردد به مرکز شهر خوبه ( مسیر 35 دقیقه ای سواری به مرکز شهر برای من شده 15 دقیقه )

خط دو رو ولی مثل برق و باد دارن پیش میرن

mohamad_73

کاربر ويژه
آبرو ریزی فقط خط یک قطار شهری مشهد (13 سال طولش دادن )
البته الان که راه افتاده برای تردد به مرکز شهر خوبه ( مسیر 35 دقیقه ای سواری به مرکز شهر برای من شده 15 دقیقه )

خط دو رو ولی مثل برق و باد دارن پیش میرن
مترو ورامین هم فک کنم7سالی است که طولش دادن که هنوزم راه نیافتاده

کدخدا

کاربر ويژه
یه زمین کوچیک داریم اون طرفا البته خیلی هم سمت جمکران نیست طرف یزدان شهره ولی باز جای خوبیه و آینده خوبی داره.
خدا کنه حرم تا حرمو زودتر تمومش کنن. میدونی از چند سال پیش قرار بوده طرح حرم تا حرمو تمومش کنن؟ من اونموقع بچه بودم ( الان 27 سالمه ) :خجالت2:
فک کنم ما پیر بشیم طرح تموم نشه :ناراحت:
ولی راست میگی از تموم بشه چیز خوبی میشه.

من تا دوسال پیش فک نمیکردم عملی شه وقتی خونه هارو خریدن و راه باز کردن معلوم شد انجام میشه.اون زمینم محکم بچسبش نفروشی.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
در فريم آخر بالاخره رد پاي پر فشار آزور ديده شد به افتخار اين پر فشار يك كف مرتب :احترام:

اما بايد ديد رفتار اين پر فشار به چه صورتي خواهد بود ممكنه كل مديترانه رو بلاك كنه و يا مي تونه بسته به قرار گيري محور پشته ش باعث سرما و بارش در كل يا بخشي از كشور بشه:

bpzqqrb3j12yy8lbe434.png

saeed hh

کاربر ويژه
اوه مستند سازهای غول پیکر تو شبکه چهار شروع شد هفته پیش تو امریکا بود ما رفتیم خداحافظ من عاشق این برنامه هستم!!!!

hasan1

کاربر ويژه
من تا دوسال پیش فک نمیکردم عملی شه وقتی خونه هارو خریدن و راه باز کردن معلوم شد انجام میشه.اون زمینم محکم بچسبش نفروشی.

حتما محمد جان. اصلا حالا حالاها قصد فروش زمین رو نداریم.

یه سوال اساسی میخواستم بپرسم؟
چرا بیشتر دوستان گیر دادن به سایت نروژ؟
به نظر من سایت نروژ یکی از پرخطاترین سایت هاست مخصوصا پیش بینی بلندمدتش
به نظر من بهترین سایت ، سایت فورکاست.

mohamad$

کاربر ويژه
یادمه چند سال پیش نمیدونم 86 بود 85 بود 89 بود یا یه سالدیگه . جشنواره زمستانی تو همدان برگزار شده بود شهر ترکیده بود از برف . کلی برف اومده بود طوری که هر خارجی هم که اومده بود کلی حال کرده بود

کدخدا

کاربر ويژه
حتما محمد جان. اصلا حالا حالاها قصد فروش زمین رو نداریم.

یه سوال اساسی میخواستم بپرسم؟
چرا بیشتر دوستان گیر دادن به سایت نروژ؟
به نظر من سایت نروژ یکی از پرخطاترین سایت هاست مخصوصا پیش بینی بلندمدتش
به نظر من بهترین سایت ، سایت فورکاست.

ok.:خجالت2:
در مورد پیش بینی بارش و دما من فقط از مهرداد جان میپرسم چون بهم ثابت شده و به پیش بینی هاش ایمان دارم.

این موردم قبول دارم نروژ خطا داره ولی فورکا کمی از اون بهتره در مورد قم

ولی بازم هر چی مهرداد بگه همون میشه شک نکن حسن جان

در مورد پیش بینی فصلی هم پیش بینی ژاپن سربلند بوده اونم اخرش از مهرداد میپرسم خیالم راخت شه.

روح الله تهران

کاربر ويژه
یادمه چند سال پیش نمیدونم 86 بود 85 بود 89 بود یا یه سالدیگه . جشنواره زمستانی تو همدان برگزار شده بود شهر ترکیده بود از برف . کلی برف اومده بود طوری که هر خارجی هم که اومده بود کلی حال کرده بود

سالای پیش یادم که همدان جزو شهرهای پر برف بود اما امسال تا الان بسیار کاهش چشمگیری داشت یادم که 2 یا 3 سال پیش تو عید اعلام کردن که شهر همدان 1 متر برف امده و گردن اسداباد نیز 50/1 متر برف امده حتی سیزده بدرش که تلویزیون نشون میداد همه جا پراز برف بود امیدوارم که اوضاع بهتر بشه هر چیه که خدا بخدا

امیرکوروش

کاربر ويژه
چشم انداز هوای غرب کشور در 15 روز آینده از 5 بهمنمنطقه غرب کشور هفته نسبت پر بارشی را در پیش دارد . سه موج بارشی در هفته اینده متناوبا سبب بارش برف و باران و وزش باد خواهند شد. موج نخست از فردا جمعه 6 بهمن تا شنبه 7 بهمن موج دوم از بعدازظهر یکشنبه 8 بهمن تا بعدازظهر سه شنبه 10 بهمن و موج سوم از ظهر پنجشنبه 12 بهمن تا 14 بهمن در از منطقه گذر خواهند نمود .موج 8 تا 10 بهمن دارای فعال بوده و پتانسیل بارشی آن قابل ملاحظه است. بارش ها با توجه به همرفت دما در حین عبور امواج ابتدا عمدتا باران بوده سپس از بعدازظهر دوشنبه 9 بهمن به برف تبدیل میگردند. انتظار میرود مجموع بارش ها طی هفته آتی از 50 میلیمتر در اغلب نقاط فراتر رود. متعاقب عبور این امواج در روزهای 14 و 15 و 16 بهمن هوا پایدار شده و جو آرامی بر منطقه حاکم میگردد. امااز ظهر 16 بهمن تا ظهر 18 بهمن تاثیر امواج ناپایدار مجددا سبب افزایش پوشش ابر و بارندگی میگردند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا