توی پایتخت مونوریل نزدن رفتن توی قم مونوریل زدن!!!!!!!!
واقعا آدم شاخ درمیاره
امیدوارم
در کل قشنگ بید
(())(())(())(())
تهران:۱۶:۲۲ , ۱۳۹۱/۱۱/۰۲ |
میگم هرچی تهش باز بودجه موند واسه بقیه ایران هم خرج کنند(شوخی) میگم نکنه میخان قم رو میخان پایتخت بکنن:هنگ: البته منکه از خدام هستش:دست:
درود بر همشهری خوده خودم
پروژه عمار یاسر ابرو ریزی بود خدایی
دومی پل جمهوریه که اخرش میره میخوره به جمکران.اگه پول داری برو طرف جمکران زمین بخر.پل راه بیوفته اون طرف قیمتها سر به فلک میکشه
اولی طرح حرم به حرمه من انیمیشنشو دیدم واقعا عالی میشه انجام بشه
در مورد بارش هنوز زوره پیش بینی
تهران مترو داره.مترو که خیلی بهتره از هر نظر
چشمات قشنگ میبینه مملی
فردا ساعت 5 گوشیت روشن باشه هاااا:زبون:
مترو ورامین هم فک کنم7سالی است که طولش دادن که هنوزم راه نیافتادهآبرو ریزی فقط خط یک قطار شهری مشهد (13 سال طولش دادن )
البته الان که راه افتاده برای تردد به مرکز شهر خوبه ( مسیر 35 دقیقه ای سواری به مرکز شهر برای من شده 15 دقیقه )
خط دو رو ولی مثل برق و باد دارن پیش میرن
یه زمین کوچیک داریم اون طرفا البته خیلی هم سمت جمکران نیست طرف یزدان شهره ولی باز جای خوبیه و آینده خوبی داره.
خدا کنه حرم تا حرمو زودتر تمومش کنن. میدونی از چند سال پیش قرار بوده طرح حرم تا حرمو تمومش کنن؟ من اونموقع بچه بودم ( الان 27 سالمه ) :خجالت2:
فک کنم ما پیر بشیم طرح تموم نشه :ناراحت:
ولی راست میگی از تموم بشه چیز خوبی میشه.
من تا دوسال پیش فک نمیکردم عملی شه وقتی خونه هارو خریدن و راه باز کردن معلوم شد انجام میشه.اون زمینم محکم بچسبش نفروشی.
حتما محمد جان. اصلا حالا حالاها قصد فروش زمین رو نداریم.
یه سوال اساسی میخواستم بپرسم؟
چرا بیشتر دوستان گیر دادن به سایت نروژ؟
به نظر من سایت نروژ یکی از پرخطاترین سایت هاست مخصوصا پیش بینی بلندمدتش
به نظر من بهترین سایت ، سایت فورکاست.
یادمه چند سال پیش نمیدونم 86 بود 85 بود 89 بود یا یه سالدیگه . جشنواره زمستانی تو همدان برگزار شده بود شهر ترکیده بود از برف . کلی برف اومده بود طوری که هر خارجی هم که اومده بود کلی حال کرده بود