• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
سالای پیش یادم که همدان جزو شهرهای پر برف بود اما امسال تا الان بسیار کاهش چشمگیری داشت یادم که 2 یا 3 سال پیش تو عید اعلام کردن که شهر همدان 1 متر برف امده و گردن اسداباد نیز 50/1 متر برف امده حتی سیزده بدرش که تلویزیون نشون میداد همه جا پراز برف بود امیدوارم که اوضاع بهتر بشه هر چیه که خدا بخدا

11 فروردین 88 که تهران هم برف اومد یکی از بیسابقه ترین برف های همدان اومد . 50 سانتیمتر برف داخل شهر تو فروردین که پس از گذشت چند سال هنوز هم تو عید تعریف اون سال و میکنن . ولی هوا سریع گرم شد برف نیم متری طی 4 روز کامل اب شد !!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
سالای پیش یادم که همدان جزو شهرهای پر برف بود اما امسال تا الان بسیار کاهش چشمگیری داشت یادم که 2 یا 3 سال پیش تو عید اعلام کردن که شهر همدان 1 متر برف امده و گردن اسداباد نیز 50/1 متر برف امده حتی سیزده بدرش که تلویزیون نشون میداد همه جا پراز برف بود امیدوارم که اوضاع بهتر بشه هر چیه که خدا بخدا

1 متر نبود. عید 88 بود که حدود 40 سانت برف باریده بود. اون موقع تفرش 110 میلیمتر در 24 ساعت بارش گزارش کرد!

hasan1

کاربر ويژه
ok.:خجالت2:
در مورد پیش بینی بارش و دما من فقط از مهرداد جان میپرسم چون بهم ثابت شده و به پیش بینی هاش ایمان دارم.

این موردم قبول دارم نروژ خطا داره ولی فورکا کمی از اون بهتره در مورد قم

ولی بازم هر چی مهرداد بگه همون میشه شک نکن حسن جان

در مورد پیش بینی فصلی هم پیش بینی ژاپن سربلند بوده اونم اخرش از مهرداد میپرسم خیالم راخت شه.

قطعا درست میگی محمد جان
من هم بهم ثابت شده پیش بینی های انسانی بهتر از پیش بینی های ماشینیه این سایت هاست. البته این چند روزی هم که در انجمن عضو شدم آقا مهرداد رو با وجودی که خیلی نمیشناسمشون یک کارشناس کاملا فعال دیدم و مطمئنم پیش بینی ایشون خیلی بهتر از پیش بینی سایت هاست.

rahsazan

کاربر ويژه
آینده شهری قم!!!!

788992_orig.jpg

596282_orig.jpg

سلام محمد جان
منظور از پروژه حرم تا حرم از حرم حضرت معصومه (س) تا جمکران هست ؟
این پل جمهوری هم طرح بزرگی به نظر میاد . در چه مرحله ایه؟

روح الله تهران

کاربر ويژه
امیدوارم که هوا زود به حالت عادیش برگرده و هوا سردتر از این موقع از سال بشه هنوز منطقه ما بارش برف درست حسابی نداشته زمستونم داره کم کم تموم میشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پس از يكماه خشكي مطلق اولين قطرات باران بر سر پايتخت نشينان خواهد باريد

مباركتون باشه :گل:

s99hfqt2kaexotow0e.gif

کدخدا

کاربر ويژه
سلام محمد جان
منظور از پروژه حرم تا حرم از حرم حضرت معصومه (س) تا جمکران هست ؟
این پل جمهوری هم طرح بزرگی به نظر میاد . در چه مرحله ایه؟

درود محمد رضا جان

بله طرح حرم تا حرم ,از حرم حضرت معصومه (س) تا جمکران.طرح بسیار قدیمی ولی دو سالی میشه پیشرفت های خوبی داشته.
طرح پل جمهوریم پروژه بزرگیه و خوب پیشرفت داشته .پایه های پل امادست.پیمانکارش خیلی خوب کار کرد.
گذرم افتاد اون طرف عکس میگیرم

rahsazan

کاربر ويژه
درود محمد رضا جان

بله طرح حرم تا حرم ,از حرم حضرت معصومه (س) تا جمکران.طرح بسیار قدیمی ولی دو سالی میشه پیشرفت های خوبی داشته.
طرح پل جمهوریم پروژه بزرگیه و خوب پیشرفت داشته .پایه های پل امادست.پیمانکارش خیلی خوب کار کرد.
گذرم افتاد اون طرف عکس میگیرم

دستت درد نکنه محمد جان
کلا پلهای کابلی در کشورمون کم اجرا میشه و به همین دلیل من خیلی علاقمند به پیگیری روند ساخت اونا هستم
در مورد پروژه حرم تا حرم هم که سوال کردم چون همونطور که احتمالا میدونی یه پروژه بزرگ آزادراهی از قم تا مشهد هم در چند قطعه در حال اجراست که انشالله اون هم اگه تموم بشه تاثیر بسیار خوبی در بخش حمل و نقل جاده ای در این بخش از کشور داره

hasan1

کاربر ويژه
دست گلت درد نکنه.عالی بود.:گل:
یادش که میوفتم دارم اتیش میگیرم بخدا.هیچوقت از یاد نرود سال 86
آره والا منم هر وقت این عکسو میبینم داغ دلم بدجوری تازه میشه :ناراحت:
واقعا سال 86 فراموش نشدنی و شاید تکرارنشدنی باشه ... هی روزگار

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنونم علی جان.زلزله از یه طرف. قحطیو بی بارشیو گرما هم از طرف دیگه امید به زندگی منو به صفر رسونده... امیدوارم بارشهای فراگیری توی کل کشور داشته باشم:گل:
خدا نکنه سجاد جان...ایشالا زلزله ها هم زودتر تموم میشه!نگران نباش خداروشکر کم کم داره تخلیه میشه دیگه...بارش ها هم که مخصوص شماست دیگه!چی میخای!:دوست:

کدخدا

کاربر ويژه
دستت درد نکنه محمد جان
کلا پلهای کابلی در کشورمون کم اجرا میشه و به همین دلیل من خیلی علاقمند به پیگیری روند ساخت اونا هستم
در مورد پروژه حرم تا حرم هم که سوال کردم چون همونطور که احتمالا میدونی یه پروژه بزرگ آزادراهی از قم تا مشهد هم در چند قطعه در حال اجراست که انشالله اون هم اگه تموم بشه تاثیر بسیار خوبی در بخش حمل و نقل جاده ای در این بخش از کشور داره

قبول دارم پلهای کابلی بسیار زیبا میشن.
بله یه طرح حرم تا حرم داریم بین قم تا مشهد.الان خیلی وضعیت جاده ای بهتر شده.امدم مشهد فک کنم فقط از شاهرود تا میامی جاده دوطرفه بود.بقیه راه از هر نظر خوب بود

کدخدا

کاربر ويژه
آره والا منم هر وقت این عکسو میبینم داغ دلم بدجوری تازه میشه :ناراحت:
واقعا سال 86 فراموش نشدنی و شاید تکرارنشدنی باشه ... هی روزگار

شاید این برف هر سی سال یکبار رخ بده.والا ما به برف ده سانتی که دهه 80 میباریدم راضی هستیم.
دهه 90 تا اینجاش خیلی بد بوده.
همینطور سیل 88 شاید هر سی سال یکبار رخ بده.
از اون سیل عکس نداری؟

ماهان.

کاربر ويژه
هوش اجتماعی بسیار بالا دارند ( یعنی تعهد دارند - آینده نگری دارند - کشورشونو می پرستند ) - آلمانی ها رو میشه از این نظر در کنار ژاپنی ها قرار داد
ما ایرانی ها و کلا خاورمیانه ای ها به دور و برمون با تردید و جبر محیطی نگاه می کنیم که مبادا فلان شود و بهمان

والا کافیه دهن وا کنی و از نژادپرست بودن آلمانی‌ها بگی به‌شون، سریع موضع می‌گیرن که ما نژادپرست نیستیم و پذیرفتن این همه مهاجر نشون می‌ده که خیلی هم ملت تکثرگرایی هستیم!

ماهان.

کاربر ويژه
مردم شرق اسیا حیوانات انسان نما هستن کثیف تر ازشون ندیدیم حیوانات رو از سگو خوک گرفته زنده زنده میخورن ماهی ها رو زنده زنده سرخ میکنن شبکشو بهت میگم برو ببین چه کثافتی هستن و چیا میخورن !!!

وا. خیلیم خوبن. کله‌پاچه رو هم بذاری جلوی اونا بالا می‌آرن. خوک رو هم تمام دنیا می‌خورن جز اعراب و ایرانی‌ها. از نظر سطح شعور و فرهنگ مردم شرق آسیا در حد اروپایی‌ها هستند. مخصوصن ژاپن و کره.

hasan1

کاربر ويژه
شاید این برف هر سی سال یکبار رخ بده.والا ما به برف ده سانتی که دهه 80 میباریدم راضی هستیم.
دهه 90 تا اینجاش خیلی بد بوده.
همینطور سیل 88 شاید هر سی سال یکبار رخ بده.
از اون سیل عکس نداری؟

راستش خودم عکس ندارم محمد جان ولی این عکسا رو از خبرگزاری ها گرفتم:

26240_180.jpg

26239_644.jpg

26238_445.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا