• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
درود حسن جان:احترام:

قرمز پوشی دیگه؟:دوست:
امروز هوا عالیه برا گردش:شاد2:
.امیدوارم بارش ما بالا 15 م م متر باشه :احترام:

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان:احترام:

قرمز پوشی دیگه؟:دوست:
امروز هوا عالیه برا گردش:شاد2:
.امیدوارم بارش ما بالا 15 م م متر باشه :احترام:

درود محمد جان
بله معلومه که قرمزته هستم. :شاد2:
استقلالو امروز آبکش میکنیم :توافق:
آره هوا هم که منو یاد سیزده بدر میندازه :تعجب2:

amir tehranpars

کاربر ويژه
حداکثر دمای زمستان امسال(دی +بهمن ) مهراباد 17 شد این درحالی است که سال88 به 19 درجه رسیده بود !:گل:

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان
بله معلومه که قرمزته هستم. :شاد2:
استقلالو امروز آبکش میکنیم :توافق:
آره هوا هم که منو یاد سیزده بدر میندازه :تعجب2:

حتی بازی مساوی هم بشه من تا سه سال در دسترس نیستم از بس کری خوندم :خجالت2::فرار:

من این هوا بیشتر از سرد و خشک دوست دارم حداقل کلیه مون اذیت نمیشه بخاطر سرما

hasan1

کاربر ويژه
حتی بازی مساوی هم بشه من تا سه سال در دسترس نیستم از بس کری خوندم :خجالت2::فرار:

من این هوا بیشتر از سرد و خشک دوست دارم حداقل کلیه مون اذیت نمیشه بخاطر سرما

حالا سرما رو میشه تحمل کرد ولی آلودگی هوا رو نمیشه تحمل کرد. هر چند به نظرم خیلی هم خوب نیست که هوا گرم باشه چون دیگه زمستون معنای واقعیشو از دست میده و بعد چند سال دیگه کاملا برامون عادی میشه.

aghasina21

کاربر ويژه
یه راهش اینه که عکس رو سیو کنی بعد به وسیله سایت های آپلود آپلودش کنی بعد در بالای همین قسمتی که پیامتو میذاری یه عکس درخت هست روی اون کلیک میکنی

p4919_hhh.png

یعنی روی همون قسمتی که دورش خط قرمز کشیدم
بعد در صفحه ای که میاد اول روی from url در بالای صفحه کلیک میکنی

t9267_jjjj.png

بعد در قسمت URL آدرس عکسی که آپلود کردی وارد میکنی ،روی اون تیکی که دورش خط کشیدم میزنی تا جاش خالی بشه بعد هم ok رو میزنی.
خیلی خیلی لطف کردی:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
سلام. بالاخره پس از یک هفته پوشش ابر کنار رفت و هوا صاف شد و برای همین صبح امروز دمای هوا بشدت کاهش پیدا کرد.

کمینه صبح امروز ماگدبورگ به 13.3- رسید و دمای فعلی (10 صبح) هم 12.8- درجه‌ست. با این جساب بیشینه دمای امروز عدد پایینی خواهد بود.

متئوگرام دمای 5 روز گذشته

chart

کدخدا

کاربر ويژه
یه چند وقته این فورکا هم رفته رو اعصابمون :حرص:

این چیه زده؟؟!!

meteogram.php

دما و بارش رو میبیبنم یاد اخرای فروردین میوفتم.

به راستی که زمستان 91 از نجس ترین زمستان های تاریخ بود.عین نجاست ( با عین غلیظ) زمانی بود که سوریه و لبنان و هر خرابه ای برف بارید ایران خشک شده بود.

amir tehranpars

کاربر ويژه
سلام. بالاخره پس از یک هفته پوشش ابر کنار رفت و هوا صاف شد و برای همین صبح امروز دمای هوا بشدت کاهش پیدا کرد.

کمینه صبح امروز ماگدبورگ به 13.3- رسید و دمای فعلی (10 صبح) هم 12.8- درجه‌ست. با این جساب بیشینه دمای امروز عدد پایینی خواهد بود.

متئوگرام دمای 5 روز گذشته

chart

بالاخره از امروز کم کم میرین تو فاز افزایش دما !

ماهان.

کاربر ويژه
بالاخره از امروز کم کم میرین تو فاز افزایش دما !

اتفاقن اوج سرما ظهر فردا و صبح یکشنبه‌ست! بیشینه فردا دمای 8- پیش‌بینی شده!!!!!!

پس فردا هم 7 میلی‌متر بارش برف داریم و از دوشنبه دما بعد از 17 روز متوالی از انجماد بیرون میاد.

s@d3q

کاربر ويژه
اتفاقن اوج سرما ظهر فردا و صبح یکشنبه‌ست! بیشینه فردا دمای 8- پیش‌بینی شده!!!!!!

پس فردا هم 7 میلی‌متر بارش برف داریم و از دوشنبه دما بعد از 17 روز متوالی از انجماد بیرون میاد.

حالا هی دل ما رو آب کن ماهان جان..نوبت ما هم میرسه! someday:فرار:
:فرار::فرار:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا