خب دیگه . زمستونای دهه 90 برای تهران در همین حد بوده . اشغال بوده . باز صد رحمت به پارسال برف خوب دیدیم .
وجود همونم جای شکرش باقی داشت!
خب دیگه . زمستونای دهه 90 برای تهران در همین حد بوده . اشغال بوده . باز صد رحمت به پارسال برف خوب دیدیم .
MON 4 |
| Cloudy with Snow Showers | -4.1°C | -0.6°C | 72.0cm | NE 20 max 24 |
TUE 5 |
| Snow | -6.0°C | -1.3°C | 8.0cm |
به نظرم اصلا نقشه های به نفع شمال شرق نیست ، امیر محسن چرا از دیروز سکوت کردی یک چیزی بگو بلکه دلمون خوش شه !!!:ناراحت:
سلام حامد عزیز و خسته نباشید
عرض کنم خدمت تون که من از دیروز خیلی به ندرت اومدم فوروم و اکثرا هم با موبایل بودم.
راستش شدید تب کردم و بدن درد شدم و به گمونم یک آنفولانزای نا فورمی اومده سراغم!
در مورد نقشه ها باید عرض کنم نقشه ها همچنان بارش رو در منطقه شمال شرق ایران نشون میدند ولی با توجه به اینکه ولاسیتی در تراز 700 میلی بار در منطقه مشهد مثبت هست ، بارش چشمگیری فعلا در نقشه ها برای مشهد به چشم نمیخوره ولی وضع خراسان شمالی و سایر نقاط کشور خیلی عالیه:گل:
سلام حامد عزیز و خسته نباشید
عرض کنم خدمت تون که من از دیروز خیلی به ندرت اومدم فوروم و اکثرا هم با موبایل بودم.
راستش شدید تب کردم و بدن درد شدم و به گمونم یک آنفولانزای نا فورمی اومده سراغم!
در مورد نقشه ها باید عرض کنم نقشه ها همچنان بارش رو در منطقه شمال شرق ایران نشون میدند ولی با توجه به اینکه ولاسیتی در تراز 700 میلی بار در منطقه مشهد مثبت هست ، بارش چشمگیری فعلا در نقشه ها برای مشهد به چشم نمیخوره ولی وضع خراسان شمالی و سایر نقاط کشور خیلی عالیه:گل:
انشاالله هرچه زودتر خوب بشی و حضور فعالی تو انجمن داشته باشی :گل::گل::گل:
میدونی امیر محسن یک سئوال تو ذهنمه ، اگه نمیخواد هوا سردشه وبارندگی اتفاق بیفته پس چرا هوا اینقدر بس ناجوانمردانه گرم شده !!!!!! واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Saturday26 January | Sunday27 January | Monday28 January | Tuesday29 January | Wednesday30 January | Thursday31 January | Friday01 February | Saturday02 February | Sunday03 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3° | 6° | 4° | -1° | -1° | -3° | -1° | -5° | -3° |
8 mm precipitation per 24 hours | 8 mm precipitation per 24 hours | 3.1 mm precipitation per 24 hours | 34 mm precipitation per 24 hours | 0.3 mm precipitation per 24 hours | 40 mm precipitation per 24 hours | 71 mm precipitation per 24 hours | 7 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
امیر محسن غزیز ایشالا زودتر خوب شیدو سلامتیتونو به دست بیارید...:گل:
سلام علیکممیخواستم از جنابتون سوالی درباره ی شدت سرما در سواحل بپرسم و اینکه این سرما از شمال غرب نفوذ میکنه یا از شمالشرق؟ و اینکه چرا هیچ مدل و سایتی برای آخر هفته ی سواحل سرمای قابل توجه ی رو پیشبینی نکردن؟؟بلکه دمای بالایی رو نشون میدن.از لحاظ دمایی هم باید عرض کنم که از روز چهارشنبه به بعد شرایط دمایی در نیمه شمالی و شمال شرق ایران ما شاهد کاهش محسوس و قابل ملاحظه دما خواهیم بود و این کاهش به اندازه ای خواهد بود که احساس کنیم هنوز در فصل زمستان هستیم:گل:
آخرین بارش شهر تهران 6 دی ماه بود به میزان 0.8 میلیمتر در فرودگاه مهراباد و 4 میلیمتر در شمال تهران .
پس اگر اشتباه نکنم دقیقا 1 ماه کامل از اخرین بارش شهر تهران میگذرد . نمیدونم تا به حال سابقه داشته تهران در این موقع از سال یک ماه تمام خشکسالی بشه یا نه ؟!!!