• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed2148

کاربر ويژه
یکی از بچه دیروز پریرو ز گذاشته بود ............................مشهد :غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2:

MON 4
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers-4.1°C-0.6°C72.0cmNE 20 max 24
TUE 5
snow.png
Snow-6.0°C-1.3°C8.0cm

آخه این فیلم هندی نیست اسمش چیه اونوقت !!!!!!!!!

چرت ترین پیش بینی جهان رو میکنه این سایته ، بچه های انجمن رسما این سایت رو باطل اعلام میکنم البته با اجازه بزرگترا !!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به نظرم اصلا نقشه های به نفع شمال شرق نیست ، امیر محسن چرا از دیروز سکوت کردی یک چیزی بگو بلکه دلمون خوش شه !!!:ناراحت:

سلام حامد عزیز و خسته نباشید

عرض کنم خدمت تون که من از دیروز خیلی به ندرت اومدم فوروم و اکثرا هم با موبایل بودم.

راستش شدید تب کردم و بدن درد شدم و به گمونم یک آنفولانزای نا فورمی اومده سراغم!

در مورد نقشه ها باید عرض کنم نقشه ها همچنان بارش رو در منطقه شمال شرق ایران نشون میدند ولی با توجه به اینکه ولاسیتی در تراز 700 میلی بار در منطقه مشهد مثبت هست ، بارش چشمگیری فعلا در نقشه ها برای مشهد به چشم نمیخوره ولی وضع خراسان شمالی و سایر نقاط کشور خیلی عالیه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

عرض کنم خدمت تون که من از دیروز خیلی به ندرت اومدم فوروم و اکثرا هم با موبایل بودم.

در مورد نقشه ها باید عرض کنم نقشه ها همچنان بارش رو در منطقه شمال شرق ایران نشون میدند ولی با توجه به اینکه ولاسیتی در تراز 700 میلی بار در منطقه مشهد مثبت هست ، بارش چشمگیری فعلا در نقشه ها برای مشهد به چشم نمیخوره ولی وضع خراسان شمالی و سایر نقاط کشور خیلی عالیه:گل:

از لحاظ دمایی هم باید عرض کنم که از روز چهارشنبه به بعد شرایط دمایی در نیمه شمالی و شمال شرق ایران ما شاهد کاهش محسوس و قابل ملاحظه دما خواهیم بود و این کاهش به اندازه ای خواهد بود که احساس کنیم هنوز در فصل زمستان هستیم:گل:

hamed2148

کاربر ويژه

انشاالله هرچه زودتر خوب بشی و حضور فعالی تو انجمن داشته باشی :گل::گل::گل:

میدونی امیر محسن یک سئوال تو ذهنمه ، اگه نمیخواد هوا سردشه وبارندگی اتفاق بیفته پس چرا هوا اینقدر بس ناجوانمردانه گرم شده !!!!!! واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشاالله هرچه زودتر خوب بشی و حضور فعالی تو انجمن داشته باشی :گل::گل::گل:

میدونی امیر محسن یک سئوال تو ذهنمه ، اگه نمیخواد هوا سردشه وبارندگی اتفاق بیفته پس چرا هوا اینقدر بس ناجوانمردانه گرم شده !!!!!! واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همانطوریکه در بالا عرض کردم ما روند کاهش دما رو در روزهای آینده در پی خواهیم داشت و این افزایش دما هم به دلیل غلبه جریانات گرم و مرطوب جنوبی هست.

مثلا امروز ابهای قابل بارش مشهد در 9.30 بود و شاخص کا ایندکس بالای 16 بود:

20130125.0900.meteo7.wv.fd.x.jpg

ولی خوب از روز چهارشنبه به بعد در خیلی نقاط نیمه شمالی شانس بارش برف وجود داره حتی مشهد و قوچان

EP-IEE

کاربر ويژه
روستای بابا بزرگم تو اطرافه نوبرانه اسمش خلیفه کندیه شبای تابستونش خیلی سرده موقع خواب در و پنجره رومیبندیم دو تا لحاف میکیم رو خودمون

hamed2148

کاربر ويژه
امیر جان آخه طبق نقشه های بلند مدت بارش باید تو این ماه مشهد تقریبا 30-40 درصد بالاتر نرمال بارندگی داشته باشه ولی با این نقشه های خیلی بعیده اتفاق بیفته و شما این رو هم در نظر بگیر اگه بارش 4 میلی هفته پیش مشهد رو حساب نکنیم رکود بارشی مشهد دست کمی از تهران نداره و این بسیار نا امید کننده است ... و به شدت روح آدم رو آزار میده .

ali.doosti

کاربر ويژه
درود
قندیل سردشت نیست!سالند دزفوله...

Saturday26 JanuarySunday27 JanuaryMonday28 JanuaryTuesday29 JanuaryWednesday30 JanuaryThursday31 JanuaryFriday01 FebruarySaturday02 FebruarySunday03 February
05d.png
09.png
04.png
12.png
03d.png
13.png
13.png
13.png
01d.png
-1°-1°-3°-1°-5°-3°
8 mm precipitation per 24 hours8 mm precipitation per 24 hours3.1 mm precipitation per 24 hours34 mm precipitation per 24 hours0.3 mm precipitation per 24 hours40 mm precipitation per 24 hours71 mm precipitation per 24 hours7 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.175.png
vindpil.0025.185.png
vindpil.0000.060.png
vindpil.0050.175.png
vindpil.0000.185.png
vindpil.0000.045.png
vindpil.0025.170.png
vindpil.0025.165.png
vindstille.png

Long term forecast

mohamad$

کاربر ويژه
آخرین بارش شهر تهران 6 دی ماه بود به میزان 0.8 میلیمتر در فرودگاه مهراباد و 4 میلیمتر در شمال تهران .

پس اگر اشتباه نکنم دقیقا 1 ماه کامل از اخرین بارش شهر تهران میگذرد . نمیدونم تا به حال سابقه داشته تهران در این موقع از سال یک ماه تمام خشکسالی بشه یا نه ؟!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با تمام احترامی که برای دوستان پرسپولیسی قایل هستم و لی دوست دارم امروز استقلال ببره که ما یک ذره دلمون شاد بشه:خجالت2:

ولی جدا ، جدای از تموم این حرفها انشاء الله بازی امروز بازی خیلی خوبی باشه و همه مردم عزیز از تماشای این بازی لذت ببرند:گل:

snowman

New member
از لحاظ دمایی هم باید عرض کنم که از روز چهارشنبه به بعد شرایط دمایی در نیمه شمالی و شمال شرق ایران ما شاهد کاهش محسوس و قابل ملاحظه دما خواهیم بود و این کاهش به اندازه ای خواهد بود که احساس کنیم هنوز در فصل زمستان هستیم:گل:
سلام علیکممیخواستم از جنابتون سوالی درباره ی شدت سرما در سواحل بپرسم و اینکه این سرما از شمال غرب نفوذ میکنه یا از شمالشرق؟ و اینکه چرا هیچ مدل و سایتی برای آخر هفته ی سواحل سرمای قابل توجه ی رو پیشبینی نکردن؟؟بلکه دمای بالایی رو نشون میدن.

hamed2148

کاربر ويژه
آخرین بارش شهر تهران 6 دی ماه بود به میزان 0.8 میلیمتر در فرودگاه مهراباد و 4 میلیمتر در شمال تهران .

پس اگر اشتباه نکنم دقیقا 1 ماه کامل از اخرین بارش شهر تهران میگذرد . نمیدونم تا به حال سابقه داشته تهران در این موقع از سال یک ماه تمام خشکسالی بشه یا نه ؟!!!

محمد جان آخه به این نگن ناهنجاری چی باید بگن ، تو اکثر قریب به اتفاق مناطق کشور بارش برفی قابلی رخ نداده و همچنین وارونگی دما که معمولا مختص تهران بود و تقریبا اکثر شهرهای بالای 700 هزار جمعیت دچارش شدن و باعث گرما نوک قله های ایران و درنتیجه آب شدن برفای اونا شد رو چه کسی میتونه ناهنجاری نگه ..........( دوره آخرزمونه دیگه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا