محمود جان سلام..آقا یه سوال: 26 دی که هوای برخی مناطق گیلان برفی شد..لنگرود هم سفید شد؟
درود بر صادق عزیز
نه لنگرود فقط لحظاتی مخلوط برف وباران را تجربه کرد همین فقط بارون خوبی امد.از نظر اقلیمی بخاطر نزدیکی به دریا و وجود تالابهای انبوه در منطقه دمای لنگرود به سختی پایین میاد و از این نظر شبیه انزلی است زمانی که بارش برف در انزلی رو داشته باشیم لنگرود هم برف میاد مثل 86 یا 83
ایتم دیگر هماهنگی بارش برف در رشت با لاهیجان است این هماهنگی بی نظیر حتی در افزایش دما زمان گرمباد و کاهش دما بسیار مثال زدنی است
بدلیل وجود تپه ماهورهای با ارتفاع 600-800 متر که از لاهیجان تا لنگرود کشیده شده عمدتا سفید پوشی تا لاهجان رخ می دهد و به نظرم هوای سرد با برخورد به این ارتفاعات تضعیف می گردد
دقیقا حتی این دفعه هم علیرغم بارش برف در لاهیجان که بیشترین برف تجمعی را در استان به خود اختصاص داد و نیز بارش برف در رودسر و کلاچای که کاملا ساحلی هستند و سفید پوش هم شدند در لنگرود برف خاصی نبارید و کلا به سختی بارش برف رخ میده ولی لاهیجان ازاین قانون همانند رشت مستثناستمرسی بابت توضیح کاملت محمود جان..من خودم به دلیل حضور متناوب در رشت و کلاچای..بارها این مسئله رو مشاهده کردم...ولی این سری رودسر و کلاچای هم سفید شدند..واسه همین پرسیدم راجع به لنگرود! پس برف لنگرود حتی با رودسر و کلاچای هم لزوماً هماهنگ نیست؟
اگه رشت 5 كيلومتر جنوب تر از جاي فعليش بود برف هامون سنگين تر ميشد !دقیقا حتی این دفعه هم علیرغم بارش برف در لاهیجان که بیشترین برف تجمعی را در استان به خود اختصاص داد و نیز بارش برف در رودسر و کلاچای که کاملا ساحلی هستند و سفید پوش هم شدند در لنگرود برف خاصی نبارید و کلا به سختی بارش برف رخ میده ولی لاهیجان ازاین قانون همانند رشت مستثناست
دقیقا حتی این دفعه هم علیرغم بارش برف در لاهیجان که بیشترین برف تجمعی را در استان به خود اختصاص داد و نیز بارش برف در رودسر و کلاچای که کاملا ساحلی هستند و سفید پوش هم شدند در لنگرود برف خاصی نبارید و کلا به سختی بارش برف رخ میده ولی لاهیجان ازاین قانون همانند رشت مستثناست
اگه رشت 5 كيلومتر جنوب تر از جاي فعليش بود برف هامون سنگين تر ميشد !
اگه رشت 5 كيلومتر جنوب تر از جاي فعليش بود برف هامون سنگين تر ميشد !
بارش تجمعی تا 144 ساعت اینده
محمد جان یکی از روستاهای شهرستان نوبران بود که واقعا اون روز بیاد موندنی بود
آپدیت جدید . 22 میلیمتر فرودگاه مهراباد
یاد 11 بهمن پارسال افتادم که تهران شر شر بارون میبارید!