• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
محمود جان سلام..آقا یه سوال: 26 دی که هوای برخی مناطق گیلان برفی شد..لنگرود هم سفید شد؟

درود بر صادق عزیز
نه لنگرود فقط لحظاتی مخلوط برف وباران را تجربه کرد همین فقط بارون خوبی امد.از نظر اقلیمی بخاطر نزدیکی به دریا و وجود تالابهای انبوه در منطقه دمای لنگرود به سختی پایین میاد و از این نظر شبیه انزلی است زمانی که بارش برف در انزلی رو داشته باشیم لنگرود هم برف میاد مثل 86 یا 83
ایتم دیگر هماهنگی بارش برف در رشت با لاهیجان است این هماهنگی بی نظیر حتی در افزایش دما زمان گرمباد و کاهش دما بسیار مثال زدنی است
بدلیل وجود تپه ماهورهای با ارتفاع 600-800 متر که از لاهیجان تا لنگرود کشیده شده عمدتا سفید پوشی تا لاهجان رخ می دهد و به نظرم هوای سرد با برخورد به این ارتفاعات تضعیف می گردد

imboeing

کاربر ويژه
من با يكي از دوستان صحبت ميكردم چند ماه پيش ميگفتم رشت غير ممكنه تا اسفند به 900 ميل برسه به 900 كه نرسيد هيچي به 800 هم بعيده برسه ! وضع انزلي از رشت هم بدتره !

s@d3q

کاربر ويژه
درود بر صادق عزیز
نه لنگرود فقط لحظاتی مخلوط برف وباران را تجربه کرد همین فقط بارون خوبی امد.از نظر اقلیمی بخاطر نزدیکی به دریا و وجود تالابهای انبوه در منطقه دمای لنگرود به سختی پایین میاد و از این نظر شبیه انزلی است زمانی که بارش برف در انزلی رو داشته باشیم لنگرود هم برف میاد مثل 86 یا 83
ایتم دیگر هماهنگی بارش برف در رشت با لاهیجان است این هماهنگی بی نظیر حتی در افزایش دما زمان گرمباد و کاهش دما بسیار مثال زدنی است
بدلیل وجود تپه ماهورهای با ارتفاع 600-800 متر که از لاهیجان تا لنگرود کشیده شده عمدتا سفید پوشی تا لاهجان رخ می دهد و به نظرم هوای سرد با برخورد به این ارتفاعات تضعیف می گردد

مرسی بابت توضیح کاملت محمود جان..من خودم به دلیل حضور متناوب در رشت و کلاچای..بارها این مسئله رو مشاهده کردم...ولی این سری رودسر و کلاچای هم سفید شدند..واسه همین پرسیدم راجع به لنگرود! پس برف لنگرود حتی با رودسر و کلاچای هم لزوماً هماهنگ نیست؟

mahmood600

کاربر ويژه
مرسی بابت توضیح کاملت محمود جان..من خودم به دلیل حضور متناوب در رشت و کلاچای..بارها این مسئله رو مشاهده کردم...ولی این سری رودسر و کلاچای هم سفید شدند..واسه همین پرسیدم راجع به لنگرود! پس برف لنگرود حتی با رودسر و کلاچای هم لزوماً هماهنگ نیست؟
دقیقا حتی این دفعه هم علیرغم بارش برف در لاهیجان که بیشترین برف تجمعی را در استان به خود اختصاص داد و نیز بارش برف در رودسر و کلاچای که کاملا ساحلی هستند و سفید پوش هم شدند در لنگرود برف خاصی نبارید و کلا به سختی بارش برف رخ میده ولی لاهیجان ازاین قانون همانند رشت مستثناست

imboeing

کاربر ويژه
دقیقا حتی این دفعه هم علیرغم بارش برف در لاهیجان که بیشترین برف تجمعی را در استان به خود اختصاص داد و نیز بارش برف در رودسر و کلاچای که کاملا ساحلی هستند و سفید پوش هم شدند در لنگرود برف خاصی نبارید و کلا به سختی بارش برف رخ میده ولی لاهیجان ازاین قانون همانند رشت مستثناست
اگه رشت 5 كيلومتر جنوب تر از جاي فعليش بود برف هامون سنگين تر ميشد !

s@d3q

کاربر ويژه

درسته! در مورد لنگرود فکر میکنم پارامتر تاثیرگذار تر در این مورد دوری از دریا نیست بلکه وجود تالاب و زمینهای باتلاقی در مناطق مختلف لنگروده..و این اون شباهت بین لنگرود و انزلی هست! چون از لحاظ دوری از ساحل و حتی نزدیکی به کوه وضع لنگرود از رودسر بهتره!

hamed2148

کاربر ويژه
به نظرم اصلا نقشه های به نفع شمال شرق نیست ، امیر محسن چرا از دیروز سکوت کردی یک چیزی بگو بلکه دلمون خوش شه !!!:ناراحت:

mahmood600

کاربر ويژه
اگه رشت 5 كيلومتر جنوب تر از جاي فعليش بود برف هامون سنگين تر ميشد !

سینا جان درود
نه اتفاقا جای خوبی قرار داره چون اون موقع مقادیر بارش کاهش پیدا می کرد برف رشت و لاهیجان بسیار وابسته الگوی ضخامت 500-1000 میلی بار سطح زمین و میزان رخنه هوای سرد است دفعه قبل علیرغم اینکه نقشه های GFS,ECMWF,NOGAPS نفوذ کانتر ضخامت سرمای 528 رو نشان می دادند و ما وعده برف در رشت و سایر مناطق برف نشین گیلان رو داده بودیم ولی در عمل حتی 532 هم به سختی نفوذ کرد و سیستم هنگام عبود از بستر دریا گرمتر و مقدار سرمایش ان کاهش قابل ملاحظه ای یافت

mahmood600

کاربر ويژه
علیرغم نفوذ ابرهای بارش نما در سطح زمین عجب واگرایی منفی در کشور خود نمایی می کند:قاطی::52:

wm7conv.GIF

hamed2148

کاربر ويژه
من فقط از این میسوزم هر وقت هوا تو زمستون گرم میشد بعدش یک سرمای درست حسابی در کار بود و همچنین بارندگی قابل قبول ولی بدبختی هوا مثل اردیبهشت شده ولی بازم نه بارندگی در کاره نه سرمایی:قاطی::حرص::حرص::128::128::110::110::110::110::110::125::125::125::109::109: :قاطی:

s@d3q

کاربر ويژه
دوستان من برم یه کم به کارهام برسم برمیگردم..از محمود عزیز هم سپاسگزارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا