• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام علیکممیخواستم از جنابتون سوالی درباره ی شدت سرما در سواحل بپرسم و اینکه این سرما از شمال غرب نفوذ میکنه یا از شمالشرق؟ و اینکه چرا هیچ مدل و سایتی برای آخر هفته ی سواحل سرمای قابل توجه ی رو پیشبینی نکردن؟؟بلکه دمای بالایی رو نشون میدن.

سلام علیکم و رحمه الله

عرض کنم خدمت تون سرما از سمت شمال غرب وارد کشور میشه . اصولا سرماههای که از سمت شمال غرب وارد میشن سرماهای کوتاه مدت و خیلی ضعیفی هستند ، دقیقا برعکس سرمای حوارزم که از سمت شمال شرق وارد ایران میشه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
متاسفانه آبدیت جدی نیروی دریایی بارش آنچنانی رو برای مشهد در نطر نگرفته. ولی خب آبدیت جدید Accuweather سراب خوبی رو برای فوریه مشهد رسم کرده!!

آبدیت جدید Accuweather برای مشهد:

ph5pqe7ms8lm79q8880.png

jwtiz8u70ey6wl8inp4f.png

t0tr2bf088la7w7f3mc1.png

پسرخاله

کاربر ويژه
با تمام احترامی که برای دوستان پرسپولیسی قایل هستم و لی دوست دارم امروز استقلال ببره که ما یک ذره دلمون شاد بشه:خجالت2:

ولی جدا ، جدای از تموم این حرفها انشاء الله بازی امروز بازی خیلی خوبی باشه و همه مردم عزیز از تماشای این بازی لذت ببرند:گل:

درود
من که اصلا برام مهم نیست پرسپولیس ببره یا استقلال ببازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:غش2::داغ:
امیرمحسن و دوستان استقلالی دیگر با کماله احترامی که براتون قائلم باید بگم که سوراخید :خونسرد:

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل:
واقعا حالم از این بهمن ماه داره به هم می خوره- دیگه حتی شب ها هم منفی نمی شه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود

من الان پنجره اتاقم و باز كردم واي چه هواي دبشيه. خعلي خوبه به به بوي تازگي مياد :خنده2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
با تمام احترامی که برای دوستان پرسپولیسی قایل هستم و لی دوست دارم امروز استقلال ببره که ما یک ذره دلمون شاد بشه:خجالت2:

ولی جدا ، جدای از تموم این حرفها انشاء الله بازی امروز بازی خیلی خوبی باشه و همه مردم عزیز از تماشای این بازی لذت ببرند:گل:

من که نگاه نمی کنم لذتی هم نمی برم
ولی به خاطر بابام دوست دارم پرسپولیس ببره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هومن عزیز

معمولا جوجه رو آخر پاییز میشمارن:خنده2:

آقا ما رفیتم بازی رو ببینیم:گل:

snowman

New member
من خودم استقلالی هستم.ولی با رصدی که در آسمانها انجام دادم و با در نظر گرفتن سعد و نحوس ایام به این نتیجه رسیدم که پرسپولیس از شانس بیشتر از 80% برای برد برخورداره.البته عذر میخوام از دوستان عزیز استقلالی.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل:
واقعا حالم از این بهمن ماه داره به هم می خوره- دیگه حتی شب ها هم منفی نمی شه

شکوفه درختا که دیگه داره در میاد. به قول سامان وقتی NAO منفی باشه بایدم انتظار همچین زمستونهایی رو داشته باشیم. خوبه باز دو تا ناهنجاری داشتیم و الا الان مطمئنا زیر نرمال بودیم!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

سلام حامد عزیز و خسته نباشید

عرض کنم خدمت تون که من از دیروز خیلی به ندرت اومدم فوروم و اکثرا هم با موبایل بودم.

راستش شدید تب کردم و بدن درد شدم و به گمونم یک آنفولانزای نا فورمی اومده سراغم!

در مورد نقشه ها باید عرض کنم نقشه ها همچنان بارش رو در منطقه شمال شرق ایران نشون میدند ولی با توجه به اینکه ولاسیتی در تراز 700 میلی بار در منطقه مشهد مثبت هست ، بارش چشمگیری فعلا در نقشه ها برای مشهد به چشم نمیخوره ولی وضع خراسان شمالی و سایر نقاط کشور خیلی عالیه:گل:

درود قربان

انشالله كه حالتون هر چه زودتر بهبود پيدا كنه و شما رو مثل سابق سر حال و شاداب ببينم.:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تا دوستان ميرن فوتبال ببينن منم برم 2 كلام تو وبلاگم مطلب بنويسم. امروز دست به نوشتنم خوب شده :احترام:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام امیرمحسن جان
انشالله زودتر خوب بشی و بارشهامون زیاد بشه که برامون از اون عکسای قشنگت اینجا بزاری
این آنفولانزا مثل اینکه خیلی فراگیر داره میشه منم دو هفته پیش این موقع آنفولانزا گرفتم با همین توصیفی که کردی

mohamad$

کاربر ويژه
اینطور که اکیو ودر زده تا 20 بهمن هم احتمال برف در تهران جالب نیست و دما های بیشینه اکثرا دو رقمی هست . شاید اخرای بهمن خبری بشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا