Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز امیدوارم حال شما و حال زمستان 91 با هم خوب بشه:گل:
خیلی ممنون محسن عزیز
مخصوصا حال زمستون 91 زودتر خوب بشه که دل همه عزیزان شاد شاد بشه:گل:
امیر محسن عزیز امیدوارم حال شما و حال زمستان 91 با هم خوب بشه:گل:
سلام علیکممیخواستم از جنابتون سوالی درباره ی شدت سرما در سواحل بپرسم و اینکه این سرما از شمال غرب نفوذ میکنه یا از شمالشرق؟ و اینکه چرا هیچ مدل و سایتی برای آخر هفته ی سواحل سرمای قابل توجه ی رو پیشبینی نکردن؟؟بلکه دمای بالایی رو نشون میدن.
با تمام احترامی که برای دوستان پرسپولیسی قایل هستم و لی دوست دارم امروز استقلال ببره که ما یک ذره دلمون شاد بشه:خجالت2:
ولی جدا ، جدای از تموم این حرفها انشاء الله بازی امروز بازی خیلی خوبی باشه و همه مردم عزیز از تماشای این بازی لذت ببرند:گل:
با تمام احترامی که برای دوستان پرسپولیسی قایل هستم و لی دوست دارم امروز استقلال ببره که ما یک ذره دلمون شاد بشه:خجالت2:
ولی جدا ، جدای از تموم این حرفها انشاء الله بازی امروز بازی خیلی خوبی باشه و همه مردم عزیز از تماشای این بازی لذت ببرند:گل:
تا الان کجابودی ؟:تعجب2:درود
من الان پنجره اتاقم و باز كردم واي چه هواي دبشيه. خعلي خوبه به به بوي تازگي مياد :خنده2:
درود بر دوستان:گل:
واقعا حالم از این بهمن ماه داره به هم می خوره- دیگه حتی شب ها هم منفی نمی شه
سلام حامد عزیز و خسته نباشید
عرض کنم خدمت تون که من از دیروز خیلی به ندرت اومدم فوروم و اکثرا هم با موبایل بودم.
راستش شدید تب کردم و بدن درد شدم و به گمونم یک آنفولانزای نا فورمی اومده سراغم!
در مورد نقشه ها باید عرض کنم نقشه ها همچنان بارش رو در منطقه شمال شرق ایران نشون میدند ولی با توجه به اینکه ولاسیتی در تراز 700 میلی بار در منطقه مشهد مثبت هست ، بارش چشمگیری فعلا در نقشه ها برای مشهد به چشم نمیخوره ولی وضع خراسان شمالی و سایر نقاط کشور خیلی عالیه:گل:
درود قربان
انشالله كه حالتون هر چه زودتر بهبود پيدا كنه و شما رو مثل سابق سر حال و شاداب ببينم.:گل:
تا الان کجابودی ؟:تعجب2:
تا دوستان ميرن فوتبال ببينن منم برم 2 كلام تو وبلاگم مطلب بنويسم. امروز دست به نوشتنم خوب شده :احترام: