درود دوستان
درود محمد جان
قبل از هر چیز یه جوک بگم بخندی محمد جان.سایت نروژ فردا واسه قم 7mm بارش زده :غش2:
رویانیان که از اون شغلش چند روزه کنار کشیده ولی این صحبت ها با لحن طعنه آمیز اصلا به نفع فروم و این جمعمون نیست تمومش کنید.
خودمم عذر میخوام بابت پست های که زدم این پستم نقل قول کردم بخاطر چیز دیگه ای بود.
درود دوستان
درود محمد جان
قبل از هر چیز یه جوک بگم بخندی محمد جان.سایت نروژ فردا واسه قم 7mm بارش زده :غش2:
خوب محمد جان ببخشید شاید بخاطر این پست دلگیر شدی ( اصلاحش کردم :رویانیان که از اون شغلش چند روزه کنار کشیده ولی این صحبت ها با لحن طعنه آمیز اصلا به نفع فروم و این جمعمون نیست تمومش کنید.
خودمم عذر میخوام بابت پست های که زدم این پستم نقل قول کردم بخاطر چیز دیگه ای بود.
شاید رخ بده
بندر انزلي 353 ميلي متر در يك روز هم بارش داشته.
خوب محمد جان ببخشید شاید بخاطر این پست دلگیر شدی ( اصلاحش کردم :امسال هم همدان نسبت به بقیه استانها بهتر بوده خود همدان همین دو هفته قبل که نهاوند و تویسرکان حدود 30 میلی برف باریده بود بیش از 15 سانت برف داشت هفته قبل خیلی عکس گرفتم از مسیر آخه از همدان رفتم نهاوند خوب دقیقا پوشش برف از ابتدای تابلوی " به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین خوش آمدید " شروع می شه )
خدا کنه البته من به این 7mm نمیخندم. به این میخندم که تازه یه روز مونده به اومدن سامانه پیش بینی کرده قم 7mm بارش داره!! در صورتی که تا قبل از این بیشتر از 0.5mm احتمال نمیداد!
WED 30 |
| Cloudy with Showers Possible | 4.3°C | 13.4°C | 5.0mm | SW 20 max 24 | |
THU 31 |
| Cloudy | 2.6°C | 9.2°C | 3.9mm | WSW 13 max 15 |