• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
من آمار نیاوران و تجریش و بالاترش و گرفتم چیزی بالغ بر 99.9 درصد طرفدار استقلال قهرمان هستن .:philosopher::قلیون:

hasan1

کاربر ويژه
درود دوستان
درود محمد جان
قبل از هر چیز یه جوک بگم بخندی محمد جان.سایت نروژ فردا واسه قم 7mm بارش زده :غش2:

h962_kkk.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
رویانیان که از اون شغلش چند روزه کنار کشیده ولی این صحبت ها با لحن طعنه آمیز اصلا به نفع فروم و این جمعمون نیست تمومش کنید.

خودمم عذر میخوام بابت پست های که زدم این پستم نقل قول کردم بخاطر چیز دیگه ای بود.

والا من به فوتبال علاقه چنداني ندارم و طرفدار خاص هيچ تيمي نبودم و نيستم.

nojeana

کاربر ويژه
رویانیان که از اون شغلش چند روزه کنار کشیده ولی این صحبت ها با لحن طعنه آمیز اصلا به نفع فروم و این جمعمون نیست تمومش کنید.
خودمم عذر میخوام بابت پست های که زدم این پستم نقل قول کردم بخاطر چیز دیگه ای بود.
خوب محمد جان ببخشید شاید بخاطر این پست دلگیر شدی ( اصلاحش کردم :
امسال هم همدان نسبت به بقیه استانها بهتر بوده خود همدان همین دو هفته قبل که نهاوند و تویسرکان حدود 30 میلی برف باریده بود بیش از 15 سانت برف داشت هفته قبل خیلی عکس گرفتم از مسیر آخه از همدان رفتم نهاوند خوب دقیقا پوشش برف از ابتدای تابلوی " به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین خوش آمدید " شروع می شه )

mohamad$

کاربر ويژه
اون نقشه های انومالی که امیر محسن گذاشتن تو امضاشون به نظرم خیلی خوب و دقیقه . بارشا رو بالای نرمال زده بود از چند وقت پیش ولی دما رو کاملا بالای نرمال .

کدخدا

کاربر ويژه
خوب محمد جان ببخشید شاید بخاطر این پست دلگیر شدی ( اصلاحش کردم :
امسال هم همدان نسبت به بقیه استانها بهتر بوده خود همدان همین دو هفته قبل که نهاوند و تویسرکان حدود 30 میلی برف باریده بود بیش از 15 سانت برف داشت هفته قبل خیلی عکس گرفتم از مسیر آخه از همدان رفتم نهاوند خوب دقیقا پوشش برف از ابتدای تابلوی " به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین خوش آمدید " شروع می شه )

فهمیدم منظورتو دلگیر نشدم.من اصلا یاد رویانیان نبودم فک دیگه ای کردم حدس زدم بخاطر قمی بودن و.....گفتی.بخدا خیلی طعنه میشنویم بخاطر شهرمون.....

من عذر میخوام و شرمندم

mohamad_73

کاربر ويژه
خدا کنه البته من به این 7mm نمیخندم. به این میخندم که تازه یه روز مونده به اومدن سامانه پیش بینی کرده قم 7mm بارش داره!! در صورتی که تا قبل از این بیشتر از 0.5mm احتمال نمیداد!

خوبه باز بارش را افزایش داد ما که کاهش هی میده
شب دوستان بخیر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد:

WED 30
rain.png
Cloudy with Showers Possible4.3°C13.4°C5.0mmSW 20 max 24
THU 31
mcloudy.png
Cloudy2.6°C9.2°C3.9mmWSW 13 max 15

Day Weather HI °C LO °C Precip. Wind
SAT 2
pcloudy.png
A few Clouds0.6°C17.0°C-SE 15 max 19
SUN 3
rain.png
Rain1.0°C3.1°C35.2mmN 20 max 26
MON 4
snow.png
Overcast with Snow Possible -1.4°C0.0°C10.2cmN 22 max 28
TUE 5
fair.png
Fair-3.8°C4.1°C-NNW 11 max 19
WED 6
fair.png
Fair0.2°C9.2°C-WSW 17 max 20
THU 7
snow.png
Overcast with Snow Possible -2.0°C-0.5°C1.9cmENE 19 max 22
FRI 8
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers-4.5°C3.3°C0.8cmESE 9 max 11

hasan1

کاربر ويژه
محمد جان این یکیو ببین! بارندگی آخر هفته رو بیخیال شده برای 9 فوریه بارش برف پیش بینی کرده!!

b69_lll.png

کدخدا

کاربر ويژه
خدا کنه البته من به این 7mm نمیخندم. به این میخندم که تازه یه روز مونده به اومدن سامانه پیش بینی کرده قم 7mm بارش داره!! در صورتی که تا قبل از این بیشتر از 0.5mm احتمال نمیداد!

مدل جی اف اس نزدیک 12 میل پیش بینی کرده!!!!

نروژ همینجوری چنان میبره به عرش بعد میکوبه به فرش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و شب بخير
باند ابري كه به صورت خطي از غرب آفريقا تا مركز ايران كشيده شده، انتقال رطوبت را از وسط اقيانوس اطلس! از طريق جريانات تراز فوقاني جو نشان ميدهد.

Strong Atmospheric River !!!!!!!!!!!!!!

از منطقه صحاری آفریقا=

زادگاه طوفانها سهمگین اقیانوس اطلس

nojeana

کاربر ويژه
آغاز بارش باران فعلا نم نم ه ولی داره رمینو خیس می کنه فردا باورم نمی شه بارونیه :شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا