• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa
himideast_None_anim.gif

کدخدا

کاربر ويژه

کدخدا

کاربر ويژه

والا ممل جان اون زمونا من جوون بودم حوصله داشتم الان سني از من گذشته ديگه چشمام نمي بينه مغزمم قدرت تحليل نداره. :خنده2:

:خنده2:

مهرداد ینی میرسه روزی که ما پیر شده باشیم بازم همه کنار هم تو دنیا نت دنبال برف و بارون باشیم.فک کن نوه دار شدیم بازم دست از این عشقمون برنداشتیم :خنده2:

hasan1

کاربر ويژه
خواهش دارم همشهری عزیز :گل::احترام:
hamweatherهم پیش بینی هاش بدک نیست داش محمد مخصوصا پیش بینی 7 روزش

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
نتايج يك تحقيق در مورد بارندگيهاي سنگين و متوسط فصل سرد شمال شرق ايران (در سالهاي 1995 تا 2005)

آخرین ویرایش:

hasan1

کاربر ويژه
اینم پیش بینی ساعت 12:30 فورکا

ir_____-rain-2013012521.jpg

اگه پیش بینیش درست باشه باید تا ساعتی دیگه بارش نسبتا خوبی قم رو فرابگیره.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:خنده2:

مهرداد ینی میرسه روزی که ما پیر شده باشیم بازم همه کنار هم تو دنیا نت دنبال برف و بارون باشیم.فک کن نوه دار شدیم بازم دست از این عشقمون برنداشتیم :خنده2:

آره چرا كه نه

عشق به يك چيز در انحصار زمان و سن و سال نيست. داداشم مي گه هوا چي داره كه تو اينقدر با عشق و علاقه دنبالش ميري گفتم بايد عاشق باشي تا بفهمي چطور تو به ماشين علاقه داري منم به هواشناسي علاقه دارم. اونقدر از هواشناسي براش گفتم ديگه مفهوماتي مثل واچرخند و چرخند و جنب حاره اي و... رو ياد گرفته. :خنده2:

mikadd

کاربر ويژه
الگوی که چند ساله اتفاق نیفتاده.تلفیق هوای سرد و گرم همزمان در ایران.اگه اتفاق بیفته از این زمستان یه یادگاری عالی باقی میمونه

aidjntjzs4p4f86hfekr.gif

hasan1

کاربر ويژه
شرمنده میکنی عزیز :خجالت2:
منم یکی از دلایلی که خیلی اینجا فعال شدم وجود همشهری عزیز و باحالی مثل توئه. آدم با وجود همشهریش روحیه میگیره. :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا