• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه

آره چرا كه نه

عشق به يك چيز در انحصار زمان و سن و سال نيست. داداشم مي گه هوا چي داره كه تو اينقدر با عشق و علاقه دنبالش ميري گفتم بايد عاشق باشي تا بفهمي چطور تو به ماشين علاقه داري منم به هواشناسي علاقه دارم. اونقدر از هواشناسي براش گفتم ديگه مفهوماتي مثل واچرخند و چرخند و جنب حاره اي و... رو ياد گرفته. :خنده2:

:خنده2:
حالا شما بلدی مطلب درست میرسونی .من هر چی اینجا یاد گرفتم غلط غلوط به دوستام و اشناهام میگم فک میکنن در حد اصغری عالم هواشناسیم :خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
9 فوريه چه خبره ؟

108 ميلي متر براي تهران پيش بيني بارش شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111:تعجب2:

nojeana

کاربر ويژه
الگوی که چند ساله اتفاق نیفتاده.تلفیق هوای سرد و گرم همزمان در ایران.اگه اتفاق بیفته از این زمستان یه یادگاری عالی باقی میمونه

aidjntjzs4p4f86hfekr.gif
یادمه اول راهنمائی بودم شاید 1370 یا 1371 همین موقع ها بود اوایل بهمن دو روز بود بارون می بارید. دیشبش خانم رضا زاده گفته بود فردا ورود موج سرد وارد می شه حدود ساعت 1400 شد یکباره ابرها به سطح زمین رسیدند و برف شدید شروع شد یادش بخیر دو سه روزی هم برف بعدش بارید .
چه روزگار زیبائی بود و من چقدر خانم رضازاده رو دوست داشتم همیشه خوش خبر بود بخدا

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:خنده2:
حالا شما بلدی مطلب درست میرسونی .من هر چی اینجا یاد گرفتم غلط غلوط به دوستام و اشناهام میگم فک میکنن در حد اصغری عالم هواشناسیم :خنده2:

خواهش مي كنم

من اون 3 واحد هوا اقليمي كه پاس كردم + منابع اينترنتي باعث شد يكم از هواشناسي حاليم بشه.

nojeana

کاربر ويژه
یادمه اول راهنمائی بودم شاید 1370 یا 1371 همین موقع ها بود اوایل بهمن دو روز بود بارون می بارید. دیشبش خانم رضا زاده گفته بود فردا ورود موج سرد وارد می شه حدود ساعت 1400 شد یکباره ابرها به سطح زمین رسیدند و برف شدید شروع شد یادش بخیر دو سه روزی هم برف بعدش بارید .
چه روزگار زیبائی بود و من چقدر خانم رضازاده رو دوست داشتم همیشه خوش خبر بود بخدا
کاشکی یبار دیگه بیاد گزارش بارش با اون سیستم قدیمی بده ( کم فشار سودانی - هوای سرد از دریای سیاه و ... )

mohamad$

کاربر ويژه

محمد جان قبلا مثلا نهاوند کلی برف میومد تهران و خیلی جاهای دیگه هم میومد ولی الان یه برف سنگین میاد میری 10 کیلومتر اونور تر میبینی اصلا اونجا یه خبر دیگه بوده . قبلا برف سراسری تو ایران خیلی بود الان واقعا ضعیف شده و برفا حالت محلی پیدا کردن

mohamad_73

کاربر ويژه
شرمنده میکنی عزیز :خجالت2:
منم یکی از دلایلی که خیلی اینجا فعال شدم وجود همشهری عزیز و باحالی مثل توئه. آدم با وجود همشهریش روحیه میگیره. :گل:

کاش ما هم همشهری مثل تو داشتیم:(
باران پراکنده هم اکنون در ورامین

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان اين فقط در حد يك پيش آگاهي داشته باشيد نه بيشتر:

از 15 روز ديگه گويا دما به حدي پايين خواهد اومد كه زمستان رو با تمام وجود احساس كنيد نه سرماي خشك بله با بارش بسيار سنگين.

باز هم مي گم اين فقط يك پيش آگاهيه و به معناي تحقق 100 % نيست.

nojeana

کاربر ويژه

از 15 روز ديگه گويا دما به حدي پايين خواهد اومد كه زمستان رو با تمام وجود احساس كنيد نه سرماي خشك بله با بارش بسيار سنگين.

خوش خبر باشی مهرداد جان من عاشق پیش آگاهیاتم همیشه بعدش یه خبرائی می شه

mohamad_73

کاربر ويژه

ایول...
ایول
ایول

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
به نظر مير سه دليل اين سرما در 15 روز ديگه ورود يك ناوه عميق و سرد از اروپا باشه بايد روزهاي آينده اوضاع رو با دقت رصد كنيم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا