• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
آپديت جديد مهرداد گذاشت

shade.apcp.png

shade.t2m.png

mohamad$

کاربر ويژه
تهران تو این بازه های 6 ساعته بارش داره از 48 تا 72 ساعت آینده یعنی 1 روز بارش داره

ngp10.prp.048.swasia.gif

ngp10.prp.054.swasia.gif

ngp10.prp.060.swasia.gif

ngp10.prp.066.swasia.gif

ngp10.prp.072.swasia.gif

ArefGod

Banned
امکان داره در آپدیت جدید بارش های افزایش پیدا کنه؟ :34:
چرا این مدل ضعیف شد؟ آخه چرا؟ :64:

81551795390524619448.gif

mohamad$

کاربر ويژه
تهران تو این بازه های 6 ساعته بارش داره از 48 تا 72 ساعت آینده یعنی 1 روز بارش داره

ngp10.prp.048.swasia.gif

ngp10.prp.054.swasia.gif

ngp10.prp.060.swasia.gif

ngp10.prp.066.swasia.gif

ngp10.prp.072.swasia.gif

و اینم نقشه های 850 میلی بار منطبق بر همون ساعت های نقشه های بالا
که خط آبی FR در اینجا نشانگر خط فریز در ارتفاع 1500 متری سطح دریا هست . مشاهده میشه که تو 12 ساعت اول بارش 1500 متر تهران بارون یا برفابه هست و در 18 ساعت بعدی که بارش نسبتا خوبی هم هست برف برای 1500 متر قطعی هست

ngp10.850.048.swasia.gif

ngp10.850.054.swasia.gif

ngp10.850.060.swasia.gif

ngp10.850.066.swasia.gif

ngp10.850.072.swasia.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد محمد عزیز از تهران با این نقشه های قشنگ و تفاسیر زیبایی که ارائه دادند:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
پس احتمالا الان هم این عکسایی که گذاشتم برای نیرو دریایی و توضیح دادم روش نیومده تو فروم ؟! برا خودم هم باز نشد اولش

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر استاد محمد عزیز از تهران با این نقشه های قشنگ و تفاسیر زیبایی که ارائه دادند:گل:

خواهش میکنم . ما در حد شوما که نیسیم . ولی نتیجه تحلیلات هم زیاد به درد تهران نخورد 1/3 بارش به صورت آبکی هست حتی در شمال تهران اگرم برف باشه . اون 2/3 بعدیش باید دید وضعیتش چطور میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های جی اف اس تا 72 ساعت آینده آپدیت شدند و ظاهرا داره یواش یواش سر عقل میاد و با ما همراه میشه:

12122612_2_2312.gif

mohamad$

کاربر ويژه
ولی باز همین نیرو دریای سرما و یه مقدار بیشتر از نروژ زده رو تهران . برای بامداد چهارشنبه 4 تا 8 میلیمتر برف برای کل شهر تهران زده ( نقشه بارش یکی مونده به اخر که گذاشتم بالا ) پس شاید چهارشنبه صبح که باشیم مناطق مرکزی شهر هم سفید پوش شده باشند .

540 در اون زمان تا جنوب استان میرسه با توجه بهش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم . ما در حد شوما که نیسیم . ولی نتیجه تحلیلات هم زیاد به درد تهران نخورد 1/3 بارش به صورت آبکی هست حتی در شمال تهران اگرم برف باشه . اون 2/3 بعدیش باید دید وضعیتش چطور میشه

خواهیم دید محمد جان

ولی یک چیزی بگم اگه تهران برف نیومد از این به بعد تو باید اینجا مدیر بشی و تحلیل نقشه ها هم از این بعد گردن خودت هستم. گفته باشم .:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
لحظه های نفس گیر آپدیت نقشه های نیروی دریایی با آپدیت اولین فریم آغاز شدند:فرار:

samann

کاربر ويژه

خواهیم دید محمد جان

ولی یک چیزی بگم اگه تهران برف نیومد از این به بعد تو باید اینجا مدیر بشی و تحلیل نقشه ها هم از این بعد گردن خودت هستم. گفته باشم .:سوت:

والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون منم بعید میدونم تهران برف بیاد شاید در شمال تهران در ساعاتی برفابه داشته باشن.
در ضمن در اپدیتهای دیگه احتمال کاهش بارشهای تهران هم میره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان جی اف اس- نیروی دریایی و تا ساعاتی دیگر ECMWF قرار هست که آپدیت ساعت 12:00 شون رو منتشر کنند ولی این نقشه از همه اینها جلوتر هستند

ساعت 15:00 بوقت یو تی سی :

مرکز سایکلون+ ریزش هوای سرد عرضهای شمالی+ تغذیه رطوبتی سامانه از پهنه های آبی دریاهای عظیم جنوبی:

wm7ir.GIF

wm7shr.GIF

mohamad$

کاربر ويژه

خواهیم دید محمد جان

بابا من که نمیگم برف نمیاد . میگم فقط شمال تهران میاد اونم نه چندان زیاد . مثلا تجریش 10 سانت .:خجالت2: که در این صوت اصلا کسی راضی نمیشه

ولی این نیرو دریایی یکم امیدوارمون کرد

mohamad$

کاربر ويژه
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون منم بعید میدونم تهران برف بیاد شاید در شمال تهران در ساعاتی برفابه داشته باشن.
در ضمن در اپدیتهای دیگه احتمال کاهش بارشهای تهران هم میره

خیر . دیگه در این حد نخواهد بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا