• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بامداد سه شنبه نقشه ها در اپدیت های پیشرو مثل کلید حل معماست، پس تا دوشنبه شب همه ما باید صبور باشیم و آپدیتها نقشه ها رو باید به دقت زیر نظر داشته باشیم!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی بارش های تهران و نابود کرد . تبریک به دوست عزیز . در پناه حق باشند انشالله . فقط دوست عزیز این و بدون که هیچ وقت شرایط طوری نیست که همیشه بقیه رو دور بد باشند .
همیشه برای اون لحظاتی خودت رو اماده کن که خدای نکرده شما روی دور بد باشی

باز احساسی و از روی عجله قضاوت کردید محمد جان

این سامانه از پیچیدگی بسیار بالایی برخوردار هست.

صبور باشید تا نظرم رو در ارتباط با اپدیت امشب بگم چون اینطوری که شما از نقشه ها برداشت کردید نیست خوشبختانه:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
عجب مردم سمجی داریم یعنی خدایی دهن ناسارو سرویس کردن چه قدر فحاشی ولکن هم نیستن هنوز دارن میگن درست تو همین لحظه که من مینویسم
biggrinsmiley.gif

saeed hh

کاربر ويژه
با بابام صحبت میکردم میگفت هروقت توزمستون غیر عادی هوا گرم میشه پشبندش سرما وبارش برف داریم

آرش-مشهد

کاربر ويژه
انیمیشن بارش- فشار سطح دریا - ضخامت لایه 500 میلی بار 30 الی 96 ساعت آینده
i4bhj32hzqtirqln9sv.gif

مرسی محسن جان مثل اینکه خدا رو شکر بارشمون رو زیاد کرده. همونطور که سامان گفت فکر کنم با یه سامانه جنوب غربی شمال شرقی سر و کار داریم. مشخصا بارش ما از قوچان و خراسان شمالی بیشتره. تقریبا مثل سامانه 22 آذر!!

خدا کنه بارشمون بمونه و برای تهران هم تقویت بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در ضمن با توجه به این دو تا فریم بارشهای تهران هم تحت هیچ عنوان نابود نشدند ، خدا رو شکر:

9msazgqa0jk1z3mry81z.gif

ffz9gll0cf4ky78o9l4w.gif

ArefGod

Banned
فکر کنم بوشهر تا الان 150 میلیمتری اومده باشه
یاسوج هم حداقل 350 میلیمتری بارش داشته

همینم خدا رو شکر :گل:

saeed hh

کاربر ويژه
انیمیشن بارش- فشار سطح دریا - ضخامت لایه 500 میلی بار

30 الی 96 ساعت آینده

i4bhj32hzqtirqln9sv.gif

ماشالله از جنوب غرب تا شمال شرق میخاد بترکونه که وضعیت خوبه درمورد تهرانم چون درست مرز سیستم شمالی وجنوبی هست پیش بینی خیلی خیلی سخته واصلأ معلوم نیست چی میشه شاید باهم ادغام شدن یه دفعه ترکوند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مرسی محسن جان مثل اینکه خدا رو شکر بارشمون رو زیاد کرده. همونطور که سامان گفت فکر کنم با یه سامانه جنوب غربی شمال شرقی سر و کار داریم. مشخصا بارش ما از قوچان و خراسان شمالی بیشتره. تقریبا مثل سامانه 22 آذر!!

خدا کنه بارشمون بمونه و برای تهران هم تقویت بشه.

خواهش میکنم آرش جان

ظاهرا همینطور بنظر میرسه و من امیدواری زیادی دارم که تهران و تهرانی های عزیز هم بارش خیلی خوبی رو از این سامانه دشت کنند.

در ارتباط با شکل و شمایل نفوذ هوای سرد در پاییز امسال و در روز های پیشرو اگه خاطرتون باشه من بارها و بارها درتابستان گذشته و در فوروم قبلی اعلام کرده بودم که شمال شرق ایران امسال در دامنه امگاهای معکوس متعددی قرار خواهد گرفت که ظاهرا داره این پیش بینی من محقق میشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماشالله از جنوب غرب تا شمال شرق میخاد بترکونه که وضعیت خوبه درمورد تهرانم چون درست مرز سیستم شمالی وجنوبی هست پیش بینی خیلی خیلی سخته واصلأ معلوم نیست چی میشه شاید باهم ادغام شدن یه دفعه ترکوند

سلام

با تفسیر شما در پست قبلی و در این پست کاملا موافقم و درصد وقوع این پدیده بسیار بالاست.:گل:

abtinT

کاربر ويژه
این سیستم خیلی جالب شده سایت نیروی دریایی یک حرف میزنه سایت wxmaps . و meteo star. هم یک حرف . هردو هم سر حرفشان هستن کوتاه نمیان .

saeed hh

کاربر ويژه
اینم پیش بینی مهرداد برای تهران :
شمال تهران قطعا سفيد پوش خواهد شد. براي بقيه نقاط شهر به نظر ميرسه در انتهاي فعاليت سيستم كل شهر برف به خود ببيند

mahmood600

کاربر ويژه
اقدام عجیب موسسه ژئوفیزیک تهران
دنیا به دنبال پیش‌بینی زمان وقوع زلزله/ ایران به دنبال تغییر مکان زلزله
خبرگزاری فارس: در یک اقدام بحث‌بر‌انگیز موسسه ژئوفیزیک تهران ساعاتی پس از انتشار وقوع زمین‌لزره در بخشی از ایران، مکان زلزله 4.8 ریشتری صبح امروز تسوج در آذربایجان‌شرقی را به خوی در استان آذربایجان‌غربی تغییر داد.

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر محسن جان یه نقشه از سطح زمین هست که هسته بارشو نشون می ده( ماهواره ای و رنگی) اونو لطف می کنید بذارید هسته بارش غربو ببینم. نمی دونم این بارم اینجا هسته بارشیه یا نه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا