• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
البته همونطور که احتمال کاهش بارش در تهران هست احتمال کاهش بارش در شهر X هم میره سامان جان .:بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا تو اون موقع که آپدیت میشه

با یک جایی دیدنی و توریستی در ارتفاعات شرقی بینالود آشنا بشید: بعد از بارش برف 22 آذر در بینالود

830295.JPG

گروه کوهنوردی توانا

تصاویر برنامه پیمایش دره مغان و غار مغان

830296.JPG
830297.JPG

830300.JPG

830301.JPG

صرف صبحانه بروی تپه نزدیک غار
830765.JPG

حجم برف
830766.JPG

تنوع هوا برنامه را بسیار زیبا کرده بود
830767.JPG

مسیر نسبتا مشکل و باریک روی برف
830768.JPG

830769.JPG

830770.JPG

داخل غار
830771.JPG

830772.JPG

830774.JPG

خفاش های موجود در غار
830778.JPG

830781.JPG

حمایت از همنوردان بهنگام بازگشت
830784.JPG

830785.JPG

830786.JPG

830787.JPG

امیدوارم تصاویر مورد توجه شما قرار گرفته باشد

samann

کاربر ويژه
البته همونطور که احتمال کاهش بارش در تهران هست احتمال کاهش بارش در شهر X هم میره سامان جان .:بای:
ای بابا من که منظوره خاصیو نداشتم نظرمو گفتم. اون سری هم که مطمئن به بارش برف در تهران بودم روی نظرم پافشاری کردم/

hamed2148

کاربر ويژه
چرا اينقدر نفوس بد ميزنيد ، به جاي اينكه بگين نمي باره از الله بخواهيد كه نعمت برف وبارونش رو به ما ارزاني كنه و اوست دانا مطلق .

mohamad$

کاربر ويژه
بحث نفوس نیست .

وقتی یه شهری افرادش دنبال برفن و یکی یهو میاد میگه شهرتون برف نمیاد این نمود جالبی نداره .

این که بقیه تهرانی ها هم چیزی نمیگن دلیلش این نیست که خوششون اومده از اون حرف .

حالا ما الان بیایم بگیم اقا مشهد برف نمیاد . بارشا هم کم میشه . تسلیت .
این حرف و بزنم مشهدی ها چه حسی نسبت به من پیدا میکنن ؟

abtinT

کاربر ويژه
چرا اينقدر نفوس بد ميزنيد ، به جاي اينكه بگين نمي باره از الله بخواهيد كه نعمت برف وبارونش رو به ما ارزاني كنه و اوست دانا مطلق .

بعضی از بچه ها این طوری هستن الان تو این 2و3 ساله همش ایه یاس می خونن . یاد کارتون گالیور می افتم .
.

البته به کسی بر نخوره .

mohamad$

کاربر ويژه
بعضی از بچه ها این طوری هستن الان تو این 2و3 ساله همش ایه یاس می خونن . یاد کارتون گالیور می افتم .
.

البته به کسی بر نخوره .

یعنی الان یه غیر تهرانی بگه تهران برف نمیاد و بارشا هم احتمالا تضعیف میشه خیلی براشون مهمه اینجا بباره یا نباره ؟ من مطئنم نباریدن اینجا خوشحالشون نکنه ناراحتشونم نمیکنه .

البته همه اینطوری نیستن . جسارت نباشه

saeed hh

کاربر ويژه
درود به شما مرفحین بی درد که بزرکترین دغدتون اینکه برف بیاد یا نیاد:خنده2:(به کسی برنخوره)

abtinT

کاربر ويژه
درود به شما مرفحین بی درد که بزرکترین دغدتون اینکه برف بیاد یا نیاد:خنده2:(به کسی برنخوره)

ببین هرکس عاشق یک چیزی هست یکی ماشین بازه یکی موبایل باز یکی دوست داره کلکسیون فندک داشته باشه و.............
ما هم عاشق برف هستیم .

saeed hh

کاربر ويژه
ببین هرکس عاشق یک چیزی هست یکی ماشین بازه یکی موبایل باز یکی دوست داره کلکسیون فندک داشته باشه و.............
ما هم عاشق برف هستیم .
ای بابا مگه ننوشتم به کسی برنخوره واسه عوض شدن جو گفتم منم خیلی برفو دوست دارم ......

mohamad$

کاربر ويژه
نیروی دریایی بارش های تهران و نابود کرد . تبریک به دوست عزیز . در پناه حق باشند انشالله . فقط دوست عزیز این و بدون که هیچ وقت شرایط طوری نیست که همیشه بقیه رو دور بد باشند .
همیشه برای اون لحظاتی خودت رو اماده کن که خدای نکرده شما روی دور بد باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا