• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
متئو گرام روز گذشته مشهد 7 بهمن 91
histGraphAll

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان میخواستم به یک چیزی اعتراف کنم و اون اینکه امسال تا امروزنقشه های ECMWF که یکی از نقشه های مورد علاقه خاص من هستند تا این لحظه برای مشهد اشتباهات فاحشی داشته اند ولی خوب جی اف اس با ضریب 75 درصد پیش بینی هایی که کرده محقق شده.

پس بذارید دلمون رو به این دوتا فریم جی اف اس خوش کنیم:خجالت2::گل:

ggig6ck8oq6aux7kw1x.jpg

jenm2oju1c9uc4lksn.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان میخواستم به یک چیزی اعتراف کنم و اون اینکه امشال تا امروزنقشه های ECMWF که یکی از نقشه های مورد علاقه خاص من هستند تا این لحظه برای مشهد اشتبهات فاحشی داشته اند ولی خوب جی اف اس با ظریب 75 درصد پیش بینی هایی که کرده محقق شده.

استاد اشتباهت نابخشودنیه!:خنده2::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان نقشه های ECMWF آندرگراند از 144 ساعت آینده که این فریم هست ، فریمهای بعدی رو Blank یا خالی نشون میدن !!!!!!!!!!آیا برای شما هم اینطوریه:

144 ساعت آینده و الباقی هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

4ideg7dh9dt42lebbs.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان نقشه های ECMWF آندرگراند از 144 ساعت آینده که این فریم هست ، فریمهای بعدی رو Blank یا خالی نشون میدن !!!!!!!!!!آیا برای شما هم اینطوریه:

144 ساعت آینده و الباقی هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

4ideg7dh9dt42lebbs.jpg

نه استاد اتفاقا خیلیم رنگارنگه!پر سبزو زردو آبی...

خراباتی

کاربر ويژه
دوستان میخواستم به یک چیزی اعتراف کنم و اون اینکه امسال تا امروزنقشه های ECMWF که یکی از نقشه های مورد علاقه خاص من هستند تا این لحظه برای مشهد اشتباهات فاحشی داشته اند ولی خوب جی اف اس با ضریب 75 درصد پیش بینی هایی که کرده محقق شده.

ggig6ck8oq6aux7kw1x.jpg

jenm2oju1c9uc4lksn.jpg

سلام استاد انشاالله حالتون بهتر بشه
دقیقا برعکس پارسال که ECM بهتر جواب میداد.البته GFsهم تغییتش زیاده بعضی روزا. آپدیت صبح تا عصرش زمین تا آسمون فرق.میکنه.اما در کل مث اینکه روش کار شده و دقیق تر شده

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا