پیدا کردمش
به نظر دقتش خیلی بهتر از نروژ میرسه
این سایت(myforecast(customweather اون زمانیکه accuweather ا رتفاع بارش نمیزد ، ارتفاع برف و بارون رو پیش بینی میکرد. روزی 4 بار در ساعت 4:47 ، 10:47 ، 16:47 و 22:47 آپدیت میشه
پیدا کردمش
به نظر دقتش خیلی بهتر از نروژ میرسه
ممنونم محمدرضا جاناین سایت(myforecast(customweather اون زمانیکه accuweather ا رتفاع بارش نمیزد ، ارتفاع برف و بارون رو پیش بینی میکرد. روزی 4 بار در ساعت 4:47 ، 10:47 ، 16:47 و 22:47 آپدیت میشه
ممنونم محمدرضا جان
سایت خیلی خوبیه
ممنونم مهرداد جان. امیدوارم بارشهای خوبی رو برا کل میهن عزیزمون شاهد باشیم. دیگه باید صبر کرد و دید که چی میشه
نه اونكه محقق مي شه و توش حرفي نيست حرف من اينه كه خشك و خالي نمي شه ...
خواهش میکنم محمدرضا جان
ضمنا دانشکده هامون در یه ساختمونن یا بعبارتی همسایه ایم!
مهندس کامپیوتر ایا؟
شما هنوزم سمنان میخونید یا نه؟
نه من ارشد راه ام اگه خدا بخواد آخراشه البته خیلی وقته سمنان نیومدم
دوستان میخواستم به یک چیزی اعتراف کنم و اون اینکه امشال تا امروزنقشه های ECMWF که یکی از نقشه های مورد علاقه خاص من هستند تا این لحظه برای مشهد اشتبهات فاحشی داشته اند ولی خوب جی اف اس با ظریب 75 درصد پیش بینی هایی که کرده محقق شده.
پس بذارید دلمون رو به این دوتا فریم جی اف اس خوش کنیم:خجالت2::گل:
استاد اشتباهت نابخشودنیه!:خنده2::گل:
دوستان نقشه های ECMWF آندرگراند از 144 ساعت آینده که این فریم هست ، فریمهای بعدی رو Blank یا خالی نشون میدن !!!!!!!!!!آیا برای شما هم اینطوریه:
144 ساعت آینده و الباقی هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
دوستان میخواستم به یک چیزی اعتراف کنم و اون اینکه امسال تا امروزنقشه های ECMWF که یکی از نقشه های مورد علاقه خاص من هستند تا این لحظه برای مشهد اشتباهات فاحشی داشته اند ولی خوب جی اف اس با ضریب 75 درصد پیش بینی هایی که کرده محقق شده.
پس بذارید دلمون رو به این دوتا فریم جی اف اس خوش کنیم:خجالت2::گل: