• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
من به نروژ ور رفتم نداره.نروز خوبیش اینه که هر ده کوره ایو فارسی تایپ کنی میاره ولی فورکا دزفولو حتی نداره!من تنها سایتی که دیدم کوه های دزفولو داره همین نروژ بوده!

فارسیم میشه توش تایپ کرد؟؟؟!!!!!

عجبا من نمیدونستم،راحت میشه جاهای مختلف رو باهاش پیدا کرد پس

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر همه ی دوستان

بنده هم اکنون در گرگان هستمٰهوا هم خیلییییییییییییییییییییی گرمه!!!!!!امروز که از تنگراه رد شدیمٰ؛سمت راست و چپ جاده سراسر سبز بود!!!!!پیش بینی تون واسه اینجاا چیه؟؟؟؟

hasan1

کاربر ويژه
سلام به همگی :گل:

یه خوبی دیگه ای که سایت نروژ داره اینه که یه نرم افزار آب و هوا به نام yo window پیش بینی بارش این سایت رو در طول روز نشون میده و البته بدیه این نرم افزار اینه که فقط برای سه روزو نشون میده

emaltj96pw17s3v1yk5i.png

abtinT

کاربر ويژه

یه خوبی دیگه ای که سایت نروژ داره اینه که یه نرم افزار آب و هوا به نام yo window پیش بینی بارش این سایت رو در طول روز نشون میده و البته بدیه این نرم افزار اینه که فقط برای سه روزو نشون میده

emaltj96pw17s3v1yk5i.png

سایت نروژ برای اندرویید هم اپلیکیشن داره.

s@d3q

کاربر ويژه
اصلا تهران روز جمعه تمام بارشی که دشت میکنه به شکل برفه:گل:

امیرمحسن جان
مرسی بابت خبر خوشی که دادین! میتونم 2تا سوال بپرسم؟

به نظرتون بارش در مرکز شهر هم بصورت برف خواهد بود؟ و اینکه مقادیر بارش هم در اون روز مطلوب خواهد بود؟

mohamad$

کاربر ويژه
دوستی جان نروژ صبحا که اپدیت میشه بالاش میزنه آپدیت 10:30 . شبا که آپدیت شه میزنه 22:30

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان
مرسی بابت خبر خوشی که دادین! میتونم 2تا سوال بپرسم؟

به نظرتون بارش در مرکز شهر هم بصورت برف خواهد بود؟ و اینکه مقادیر بارش هم در اون روز مطلوب خواهد بود؟

خواهش میکنم دوست عزیز

روز جمعه کانتر 540 دکامتر تمام غرب- شمال غرب -بخشهایی از مرکز تا شمال خوزستان و از سوی دیگر تا مرزهای خراسان رضوی گسترش پیدا میکنه:گل:

کدخدا

کاربر ويژه

emaltj96pw17s3v1yk5i.png

درود حسن جان

امشب کسی پیشمه نمیزاره بیام نت همش گیر میده اینجا چکار میکنی:خنده2:

سریال ریجستریش به نظرم همینه.وارد کن تا ده روز نشون میده.اگه ارور داد من اشتباه دادم برم اصلی پیدا کنم.:شاد2:

000E-7944-9D19-3C0c-CA15

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا