• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

ما یکی مشابه این رو اول دی تجربه کردیم

حالا نوبت شماست

حالشو ببرین::گل:

US058VMET-GIFwxg.EFS.no_ind_ocn_prob_precip_48.gif

aznavar

کاربر ويژه

همه ما در فاز راه اندازي هستيم

والا شما مراسم كلنگ زني تشريف نداشتين

براي مراسم قيچي كردن روبان از شما دعوت مي كنيم منت به سر ما بزارين بيايين

انشالله براي 22 بهمن اين بخش رو راه اندازي مي كنيم. :خنده2:

:خنده2:

اگه اطلاع رسانی خوبی میشد حتما میومدیم:نیش:ایشالا 22 بهمن جبران میکنیم:3:

ali.doosti

کاربر ويژه

ما از هر نوع راه اندازي در هر سطحي استقبال مي كنيم.

درود بيكران بر تو علي عزيز :گل:

همه ما در فاز راه اندازي هستيم

والا شما مراسم كلنگ زني تشريف نداشتين

براي مراسم قيچي كردن روبان از شما دعوت مي كنيم منت به سر ما بزارين بيايين

انشالله براي 22 بهمن اين بخش رو راه اندازي مي كنيم. :خنده2:
مهردا وبلاگتو سایت کنی می تونیم به عنوان سایت سازمان تبلیغش کنیم!در حد wunderground اطلاعات توشه:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زنده باد دریای سرخ و اقیانوس هند و رودخانه های اتمسفری از برزیل تا خاورمیانه

اگه اینقدر از هوای سرد سیبری که از شمال شرق میومد ایراد نمی گرفتید و قدرش رو می دونستید ایران باید تو این بارش زیر برف دفن میشد. هرچند به نظر من شانس ارتفاع در خیلی از شهرها این مهم رو محقق خواهد کرد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی اگه بعضی نقاط برف هم نباره ولی تگرگ و رعد و برق های شدید همه رو بدجوری غافل گیر خواهد کرد:134::135::136::زمستان:

Abbath

New member
محمد عزیز این روشی که تو سایت فورکا مختصات نقطه رو میدی و پیش بینیش رو ارائه میکنه بلدی؟آگه آره لطف میکنی به ما هم بگی؟
help.gif

یوزرت هم یه جوری هست که نمیشه منشن کرد شما رو

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زنده باد دریای سرخ و اقیانوس هند و رودخانه های اتمسفری از برزیل تا خاورمیانه

اگه اینقدر از هوای سرد سیبری که از شمال شرق میومد ایراد نمی گرفتید و قدرش رو می دونستید ایران باید تو این بارش زیر برف دفن میشد. هرچند به نظر من شانس ارتفاع در خیلی از شهرها این مهم رو محقق خواهد کرد.

امير به خدا من نبودم سجاد بود شايدم علي يا شايد يكي از ممل ها !!!!

من هميشه به هستي و ذات پر فشار سيبريايي ايراد نگرفتم من با جهت و محورش مشكل داشتم مثلا تو سال 1986 طي ژانويه تنها 7.3 ميلي متر بارش داشتيم كه علت در تراز 500 ميلي بار نهفته ست:

xrdipjpvm9uvhtrh4bly.png

ali.doosti

کاربر ويژه

پناه بر خدا :سکوت:

نه علي جان همين در حد همين وبلاگ هم زياده اصل بر اطلاع رسانيه :توافق:
وا!خب واقعیته!آمار بازدید روزانش چندتاس؟خیلی عالیه...مواظبش باش دشمنان اسلام کاریش نکنن پرچم غده سرطانیو بزنن جاش:خنده2:
محمد عزیز این روشی که تو سایت فورکا مختصات نقطه رو میدی و پیش بینیش رو ارائه میکنه بلدی؟آگه آره لطف میکنی به ما هم بگی؟
help.gif

یوزرت هم یه جوری هست که نمیشه منشن کرد شما رو
http://www.foreca.com/lat/32.394/lon/48.423?add=0
برو اینجا مختصات نقطه مورد نظرو جایگزین کن...

Abbath

New member
ممنون علی آقا،فقط من نمیدونم کدوم اعداد رو وارد کنم،مثلا عکس زیر رو از گوگل ارث گرفتم که مختصات رو داره،اما کدومش رو وارد کنم نمیدونم

aznavar

کاربر ويژه
آقا ببخشید که ربطی به بحث نداره اما دهه شصتیا یادتون میاد موقع اخبار که اون ساعت آنالوگه رو مشون میدادیه آهنگ آروم و باحال روش میزد.یادتون میاد؟ بعد از یکسری تحقیق و تفحص یافتم برا کیه
"دختر کوچک دریا" کاری از "ونجلیس" مقدس خیلی خوشحالم:ایرانجمن:

ali.doosti

کاربر ويژه

امير به خدا من نبودم سجاد بود شايدم علي يا شايد يكي از ممل ها !!!!

من هميشه به هستي و ذات پر فشار سيبريايي ايراد نگرفتم من با جهت و محورش مشكل داشتم مثلا تو سال 1986 طي ژانويه تنها 7.3 ميلي متر بارش داشتيم كه علت در تراز 500 ميلي بار نهفته ست:

مهرداد چند شب بود سردوخشک بود اصلا از این هوا خوشم نمیاد چون مطمینم هروقت اینجا دماش زیر نرماله خشک خشک میشه و سنگینی پرفشار کاملا مشخصه که حتی بادم نمیاد!الانم که باز میخاد بترکونه یه هفته ای هست همون گرمو مرطوب همیشه شده!اینجا باید زمستون مه و مرطوبو اینجوری شه سرما اصلا فایده ای نداره!علتشو نمیدونم دیگه!

mohamad$

کاربر ويژه
عباس جان همون لینک جناب علی دوستی و بزن حله . اگر مختصات و از گوگل ارث میخوای بزنی برو توی تولز / option و مختصات و بزار روی decimal degress

درچه و ثانیه نباید داشته باشه

felan123

New member
سلام
دیدید دوباره زمین تا اسمون نقشه ها تغییر کرد فکر کنم بارش تهران را تا کمی کمتر کرد چرا؟ نمیدونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا