• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
وا!خب واقعیته!آمار بازدید روزانش چندتاس؟خیلی عالیه...مواظبش باش دشمنان اسلام کاریش نکنن پرچم غده سرطانیو بزنن جاش:خنده2:

والا من براي تبليغات و اينا كاري انجام نميدم فقط به موتورهاي جستجوگر معرفيش كردم براي همين آنچنان بازديد ندارم اما در حد معموليه.

به هر حال در توان خويش از اين اطلاعات ارزشمند حفظ و صيانت مي كنم.

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنون علی آقا،فقط من نمیدونم کدوم اعداد رو وارد کنم،مثلا عکس زیر رو از گوگل ارث گرفتم که مختصات رو داره،اما کدومش رو وارد کنم نمیدونم

http://www.foreca.com/lat/36.3994/lon/50.13?add=0

عباس جان ببین همین عددارو کجا گذاشتم
نزدیم قزوین میاره اینم پیش بینیشه

meteogram.php

felan123

New member
سلام . فکر نمیکنم بارش تهران و سمنان کم شده باشه

دوستم برعکس سمنان بارش هاش رو بیشتر زده اینتور که پیداست از روز 3 شنبه تا 1 شنبه هفته بعد همین جور بارش داریم 3 ساعت قطع دوباره بارش خیلی خوب شد مخصوصا شهمیرزاد که فکر کنم اگه هوا سرد کنه با این وضع 40 سانتی برف بیاد

mohamad$

کاربر ويژه
ویلایی در شهرک غرب تهران:تعجب2::تعجب2:

46998_871.jpg

46999_332.jpg

47005_430.jpg

47006_836.jpg

زمون شاه که من خاطرم هست :دی شهرک غرب برای اروپایی هایی که اومده بودن تهران ساخته شد و خارج شهرم بود اون موقع . ساختمونا اکثرا به سبک اروپایی ساخته شده اونجا و سقف ها شیروانی هست . جدیدا هم اینقدر شلوغ شده که اعصاب ادم خورد میشه . قدیما خیلی خلوت و خوب بود

البته الان کاملا داخل شهر هست . بالای برج میلاد و پایین سعادت اباد هست

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد چند شب بود سردوخشک بود اصلا از این هوا خوشم نمیاد چون مطمینم هروقت اینجا دماش زیر نرماله خشک خشک میشه و سنگینی پرفشار کاملا مشخصه که حتی بادم نمیاد!الانم که باز میخاد بترکونه یه هفته ای هست همون گرمو مرطوب همیشه شده!اینجا باید زمستون مه و مرطوبو اینجوری شه سرما اصلا فایده ای نداره!علتشو نمیدونم دیگه!

علي

كلا بايد بادهاي جنوب غربي بر روي درياي سرخ داشته باشيم و در شرق اقيانوس هند هم باد هاي شرقي و اينكه در سطح مياني جو هم ناوه تا اين هواي مرطوب مكش بشه و صعود كنه براي همين هواي گرم و مرطوب در مواقع پر بارش بروز مي كنه.

آخرین ویرایش:

Abbath

New member
عباس جان همون لینک جناب علی دوستی و بزن حله . اگر مختصات و از گوگل ارث میخوای بزنی برو توی تولز / option و مختصات و بزار روی decimal degress

درچه و ثانیه نباید داشته باشه

خیلی ممنون ازت محمد جان،درست شد

البته پیش بینی دمایی درستی نداره مطلقا،مثلا این پیش بینش هست برای خشچال

همین الانش هم دماش بالای صفر نمیره حتی تو روز با وجود ارتفاع 4000 متری،حالا این دماها رو چجوری زده نمیدونم

http://www.foreca.com/lat/36.3994/lon/50.13?add=0

عباس جان ببین همین عددارو کجا گذاشتم
نزدیم قزوین میاره اینم پیش بینیشه

meteogram.php

ممنون علی آقا،باید مختصات رو به درجه بدی بهش که محمد عزیز روشش رو گفتن

mohamad$

کاربر ويژه
اره عباس جان پیشبینی دماییش فایده نداره ولی بارشیش و مثل همون نروژ میزنه .

مثلا صبح کلاردشت و مختصات دادم بعد با نروژ چک کردم دیدم مثل هم میزنه تقریبا

mohamad$

کاربر ويژه
دلیل این هم که دما رو درست نمیزنه اینه که این فقط مختصات حالیش میشه و ارتفاع منطقه و درست در نظر نمیگیره . بر عکس نروژ که هم ارتفاع و در نظر میگیره هم مختصات

ali.doosti

کاربر ويژه
دلیل این هم که دما رو درست نمیزنه اینه که این فقط مختصات حالیش میشه و ارتفاع منطقه و درست در نظر نمیگیره . بر عکس نروژ که هم ارتفاع و در نظر میگیره هم مختصات
محمد واسه پیداکردن هسته های بارش خیلی خوبه!مثلا اینجور که گفته بین دزفولو اهواز یه حفره بارشی داریم که بارشش کمه...

ali.doosti

کاربر ويژه

علي

كلا بايد بادهاي جنوب غربي بر روي درياي سرخ داشته باشيم و در شرق اقيانوس هند هم باد هاي شرقي و اينكه در سطح مياني جو هم ناوه تا اين هواي مرطوب مكش بشه و صعود كنه براي همين هواي گرم و مرطوب در مواقع پر بارش بروز مي كنه.
دقیقا!با رطوبت شهری مثل آبادان به راحتی میشه تخمین زد که اوضاع چند روز دیگه چطوره...دی ماه رطوبتش 30 -40 شده بود و الان یه هفتس باز بالای 80...البته خود شهر که نمیباره زیاد ولی همین رطوبته که به دامنه ها نفوذ میکنه و منظورم اینه که رطوبت پیش از بارش شهرها نیست که معمولا موقع بارش بالا میره بلکه نشون دهنده شرایط مناسب برای ورود سیستمه!حسی که دارم و 86 هم تجربش کردم وقتی پرفشار تا خوزستان کشیده میشه باعث سکون هوا میشه و آبادان که اقلیمش طوریه که همیشه باد داریم هوای ساکنی پیدامیکنه!نمیدونم تقصیرو گردن پرفشار سیبری گذاشتن درسته یا نه ولی گویا ترکیب سردوگرم تو ایران یه استثناس و با حضور یکی معمولا دیگری نیستش!

mohamad$

کاربر ويژه
نروژ هم ابزاری عین این داره محمد عزیز؟
به نظرم نروژ هم میشه مختصات بهش داد ولی من امتحان نکردم . اون بالا که توش اسم منطقه رو تایپ میکنیم زیرش نوشته چند روش هست برای وارد کردن لوکیشن یه منطقه . باید تست کنید مختصات بدید ببینید میاره یا نه

ali.doosti

کاربر ويژه
من به نروژ ور رفتم نداره.نروز خوبیش اینه که هر ده کوره ایو فارسی تایپ کنی میاره ولی فورکا دزفولو حتی نداره!من تنها سایتی که دیدم کوه های دزفولو داره همین نروژ بوده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماشاء الله تهران روز و شب سه شنبه سراسر بارش خواهد بود:گل:

آپدیت : ECMWF اینو میگه.

مشهد هم هم برای چهارشنبه بارش خوبی رو دشت خواهد کرد تا اینجا:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا