• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
زندگی در روستاهای زلزله زده آذربایجان شرقی
شنبه ۲ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۳
93849647163012912207.jpg
42096148526143774931.jpg

abtinT

کاربر ويژه
اصغری گفت سیستم بسیار پر قدرت هست و بیشتر بارش به صورت برف هست . ولی گفت تهران در برزخه و معلوم نیست چی میشه .خودش هم تعجب کرده بود.

samann

کاربر ويژه
ای محمد محمد محمد!!!!:خنده1:
کلی خندیدم از این پی ام های بعد از اظهار نظرم( در پناه حق باشم)!!
اقا ما دیگه در باره تهران پیش بینی نمیکنیم.
در باره مشهد که میتونیم نظرمونو بگیم/ به نظر من اپدیت امشب نروژ بارشهای مشهدو کم میکنه:خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه
بچه ها به نظرم این زلزله ها در بارش خیلی تاثیر داره حالا میگی نه ببین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در باره مشهد که میتونیم نظرمونو بگیم/ به نظر من اپدیت امشب نروژ بارشهای مشهدو کم میکنه:خنده2:

دوستان عزیز

با شناختی که من از سامان عزیز دارم ایشون خیلی پسر خوش قلب و مهربونی هستند ولی در ارتباط با نوع نگرشی که به نقشه ها دارن باید خدمت تون عرض کنم که نوع دیدگاهشون نسبت به نقشه ها یک مقدار محتاطانه و در واقع به نوعی سختگیرانه است.

به خدا ته دلش هیچی نیست و قلب رئوف و مهربونی داره و آرزوی قلبیش وقوع بارشهای بسیار مطلوب در سرتاسر خاک پاک میهن عزیزمون ایرانه.:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
برترین تصاویر علمی ۲۰۱۲ به انتخاب معتبرترین نشریه علمی جهان
2.png
[h=2]یخ‌های در حال ذوب، انفجارهای خورشیدی تماشایی و یک سوسمار بسیار کوچک در بین جالب‌ترین تصاویر علمی سال 2012 قرار دارند که سردبیران نیچر، معتبرترین نشریه علمی جهان آن‌ها را برگزیده‎اند.
10907961418327191400.jpg

79446615322635465164.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه

دوستان عزیز

با شناختی که من از سامان عزیز دارم ایشون خیلی پسر خوش قلب و مهربونی هستند ولی در ارتباط با نوع نگرشی که به نقشه ها دارن باید خدمت تون عرض کنم که نوع دیدگاهشون نسبت به نقشه ها یک مقدار محتاطانه و در واقع به نوعی سختگیرانه است.

به خدا ته دلش هیچی نیست و قلب رئوف و مهربونی داره و آرزوی قلبیش وقوع بارشهای بسیار مطلوب در سرتاسر خاک پاک میهن عزیزمون ایرانه.:گل:

ما که همشهریشیم چیزی بگیم جوابمونو میده چه برسه به اینکه همشهریشم نباشه :خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه

من دیگه شما رو میشناسم و اخلاقت و میدونم برادر . فیلممون نکن .:سوت:

samann

کاربر ويژه

دوستان عزیز

مرسی محسن جان نظر لطفتونه / شما هم بسیار مهریون و خوش قلب هستین.
والا من مشهد و تهران فرقی نمیکنه وقتی نقشه ها در باره مشهد هم گرما یا کم بارشیو نشون میدن میام و میگم/ بارها شده که از هوای مشهد هم بد گفتم/ اما خوب دوستان فک میکنن وقتی میگم فلان جا بارشش خوب نیست یعنی قصد و غرضی دارم/ به هر حال همتونو دوست دارم ایشالا که همتون در پناه حق باشین( ببخشید دیگه محمد جان از عرایضتون استفاده کردم) و کل ایران پر برف و پر بارش و سبز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان خوش خبری بدین که خبرهای خوبی دارم:شاد2::گل::دوست::شاد::خنده1::دست::خونسرد::baroon::nicolnici::icestar::silverstar::mehdi::atish::66::7::1::5::3::6::39::58::84::13::80::14::زمستان:

mahmood600

کاربر ويژه
یک رگه نور در آسمان و سپس صدایی بلند که به آن رعد و برق یا صاعقه می‌گویند، این پدیده چه تأثیری می‌تواند بر یک زمین چمن داشته باشد؟تصویری که در زیر می‌بینید حاصل از بر خود صاعقه با یک زمین گلف است، این عکس را یک گلف آموز که در این زمین تمرین می‌کرده ثبت کرده و اشتراک آن در اینترنت بحث‌های زیادی را به راه انداخته است
48585500140286077904.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
از تاریخ 1 دی 1390 تا به الان در تمام روز های زمستان یک عدد . فقط یک عدد سیستم درست برفی روی تهران نیومده . حتی یک عدد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 بهمن 90 سیستم اومد . بیابونای شهریار شدن پیک بارش . تجریش از شهر ری کمتر بارید !!

اگر این بارش 26 و 27 آذر امسال تو زمستون بود میشد گفت این سیستم تو دو تا زمستان اخیر تنها سیستم برفی نسبتا درست برای شهر تهران بوده !!!!!!!!!!!

هر سیستم برفی که میاد یه جای تهران میلنگه . یا سرما نیست . یا سیستم جاخالی میده یا کوفت جزیره سرمایی و گرمایی میشه !!!!!!!!!!

بابا این مسئله تا سال 89 اصلا وجود نداشت و نمیدونم چی به سر تهران اومده تو دو سال اخیر !!!!!!!!!!!! اصلا اقلیم تهران داره عوض میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برزخ به بهشت تبدیل شد

- سیستم در آپدیت جدید نقشه های ECMWF بدجوری به هم پیوند خورد و بارشهای سنگین و سراسری در انتظار کشورمون هست:

انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل ECMWF

24 الی 84 ساعت آینده:

336fubnqehgsnu751foo.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا