دستت طلا محمد جان :گل:
وای ببخشید خیلی شرمنده شدم داداشم فلش پر کرده بوده سریال از شبکه دو جا نداشته...:ناراحت: یکی نیست بهش بگه اصلا این فیلما ارزش دیدن داره
دستت طلا محمد جان :گل:
زندگی در روستاهای زلزله زده آذربایجان شرقی |
شنبه ۲ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۳ |
اصغری گفت سیستم بسیار پر قدرت هست و بیشتر بارش به صورت برف هست . ولی گفت تهران در برزخه و معلوم نیست چی میشه .خودش هم تعجب کرده بود.
ای محمد محمد محمد!!!!:خنده1:
کلی خندیدم از این پی ام های بعد از اظهار نظرم( در پناه حق باشم)!!
اقا ما دیگه در باره تهران پیش بینی نمیکنیم.
در باره مشهد که میتونیم نظرمونو بگیم/ به نظر من اپدیت امشب نروژ بارشهای مشهدو کم میکنه:خنده2:
دقبقا چیا گفت؟اصغری گفت سیستم بسیار پر قدرت هست و بیشتر بارش به صورت برف هست . ولی گفت تهران در برزخه و معلوم نیست چی میشه .خودش هم تعجب کرده بود.
دوستان عزیز
با شناختی که من از سامان عزیز دارم ایشون خیلی پسر خوش قلب و مهربونی هستند ولی در ارتباط با نوع نگرشی که به نقشه ها دارن باید خدمت تون عرض کنم که نوع دیدگاهشون نسبت به نقشه ها یک مقدار محتاطانه و در واقع به نوعی سختگیرانه است.
به خدا ته دلش هیچی نیست و قلب رئوف و مهربونی داره و آرزوی قلبیش وقوع بارشهای بسیار مطلوب در سرتاسر خاک پاک میهن عزیزمون ایرانه.:گل:
ای محمد محمد محمد!!!!:خنده1:
کلی خندیدم از این پی ام های بعد از اظهار نظرم( در پناه حق باشم)!!
اقا ما دیگه در باره تهران پیش بینی نمیکنیم.
در باره مشهد که میتونیم نظرمونو بگیم/ به نظر من اپدیت امشب نروژ بارشهای مشهدو کم میکنه:خنده2:
دوستان عزیز
با شناختی که من از سامان عزیز دارم ایشون خیلی پسر خوش قلب و مهربونی هستند ولی در ارتباط با نوع نگرشی که به نقشه ها دارن باید خدمت تون عرض کنم که نوع دیدگاهشون نسبت به نقشه ها یک مقدار محتاطانه و در واقع به نوعی سختگیرانه است.
به خدا ته دلش هیچی نیست و قلب رئوف و مهربونی داره و آرزوی قلبیش وقوع بارشهای بسیار مطلوب در سرتاسر خاک پاک میهن عزیزمون ایرانه.:گل:
دوستان خوش خبری بدین که خبرهای خوبی دارم:شاد2::گل::دوست::شاد::خنده1::دست::خونسرد::baroon::nicolnici::icestar::silverstar::mehdi::atish::66::7::1::5::3::6::39::58::84::13::80::14::زمستان:
دوستان خوش خبری بدین که خبرهای خوبی دارم:شاد2::گل::دوست::شاد::خنده1::دست::خونسرد::baroon::nicolnici::icestar::silverstar::mehdi::atish::66::7::1::5::3::6::39::58::84::13::80::14::زمستان: