• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عجیبه این نقشه های نیروی دریایی امشب چقدر دارن طولش میدن!!!!

خون جیگر کردند ما رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahmood600

کاربر ويژه
واژگونی اتوبوس BRT با 4 کشته و زخمی
رئیس اورژانس تهران گفت: واژگونی اتوبوس BRT در خیابان خاوران تهران حداقل یک کشته و ۳ مصدوم دارد که به بیمارستان ۷ تیر منتقل می‌شوند اما احتمال وجود اجسادی در زیر اتوبوس وجود دارد.
اتوبوس BRT در حال تردد در خیابان خاوران بوده که ظاهراً ترمز آن کار نکرده است و به همین علت با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرد.

وی افزود: بر اثر این حادثه موتورسیکلت به سمت پیاده رو منحرف شد و با ۳ عابر پیاده برخورد کرد که این ۳ مصدوم در حال انتقال به بیمارستان ۷ تیر هستند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان یه نقشه از سطح زمین هست که هسته بارشو نشون می ده( ماهواره ای و رنگی) اونو لطف می کنید بذارید هسته بارش غربو ببینم. نمی دونم این بارم اینجا هسته بارشیه یا نه...

سلام علی جان

کدوم نقشه رو میگید؟!!!

ولی هسته پرقدرت بارش روی خوزستان هست بنظر من!:گل:

کدخدا

کاربر ويژه

اقدام عجیب موسسه ژئوفیزیک تهران
دنیا به دنبال پیش‌بینی زمان وقوع زلزله/ ایران به دنبال تغییر مکان زلزله
خبرگزاری فارس: در یک اقدام بحث‌بر‌انگیز موسسه ژئوفیزیک تهران ساعاتی پس از انتشار وقوع زمین‌لزره در بخشی از ایران، مکان زلزله 4.8 ریشتری صبح امروز تسوج در آذربایجان‌شرقی را به خوی در استان آذربایجان‌غربی تغییر داد.

این کار نشدنیه ولی اگه بخوان دستکاریش کنن نزنن نصف ایران خراب کنن خوبه والا بیان ابروشو درست کنن بزنن چشم یارو کور کنن

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

نه تنها موج های مدیترانه ضعیف نمیشن بلکه با ریزش هوای سرد قوی تر خواهند شد

nao هم در فاز منفی قرار دارن نه مثبت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وقوع زلزله ای نسبتا شدید در شرق دریای سیاه:

298076.regional.jpg

وقوع زلزله در مرز بین خراسان شمالی و کشور ترکمنستان:

298061.regional.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
عجیبه این نقشه های نیروی دریایی امشب چقدر دارن طولش میدن!!!!

خون جیگر کردند ما رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام بر استاد بزرگوارم
علت تاخیر در اپدیت احتمالا تقویت سامانه پرفشار فرودی و تغییر جهت وروردی ان می باشد چون با توجه به بررسی بعمل امده جهت ورود پرفشار اروپای شرقی تفاوت عجیب و غریبی در نقشه های GFS با ECMWF و ّFNMOC دارند
حالا باید دید چه تغییری رخ می دهد

ali.doosti

کاربر ويژه
نکته های اصغری :
از فردا غروب سیستم وارد کشور می شه...
یه پرفشار داره از شمال میاد که فکر کنم همون پرفشار شماله که گفت بسیار پرقدرته و بارش نوار شمالی به این ترتیب خوبه...
چربش بارش برف بیشتر از باران در این سیستم برای نقاط برفی...
برای برف پایتخت آب پاکی رو رو دستمون ریخت...گفت در برزخه و فعلا نمی شه گفت می باره یا نه!(فکر کنم اصغری فروم ما رو خونده) پس باید تا روز بارش ها صبر کنیم با اون برزخش خیلی حال کردم حرف دلمو زد!)
به نظر من زمان رسیدن اون پرفشارو سیستم جنوبی به تهران نتیجه رو مشخص می کنه...گویا پرفشار با تاخیر وارد می شه!

سیبری

کاربر ويژه
تهران در برزخ!

این جمله آقای اصغری در توصیف تهران در جریان سیستم پیش رو همچنان پایتخت نشینان را در برزخ امید و انتظار نگه داشت!

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جان

کدوم نقشه رو میگید؟!!!

ولی هسته پرقدرت بارش روی خوزستان هست بنظر من!:گل:

یه نقشه که بار قبل گذاشتید و به صورت مایل بود و دید جنوبی شمالی داشت...هسته بارشو آبی پررنگ زده بود که گفتید شمال خوزستان هسته بارشه...گرافیکی بود تصویرش!:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نکته های اصغری :
از فردا غروب سیستم وارد کشور می شه...
یه پرفشار داره از شمال میاد که فکر کنم همون پرفشار شماله که گفت بسیار پرقدرته و بارش نوار شمالی به این ترتیب خوبه...
چربش بارش برف بیشتر از باران در این سیستم برای نقاط برفی...
برای برف پایتخت آب پاکی رو رو دستمون ریخت...گفت در برزخه و فعلا نمی شه گفت می باره یا نه!(فکر کنم اصغری فروم ما رو خونده) پس باید تا روز بارش ها صبر کنیم با اون برزخش خیلی حال کردم حرف دلمو زد!)
به نظر من زمان رسیدن اون پرفشارو سیستم جنوبی به تهران نتیجه رو مشخص می کنه...گویا پرفشار با تاخیر وارد می شه!

تهران در برزخ!

این جمله آقای اصغری در توصیف تهران در جریان سیستم پیش رو همچنان پایتخت نشینان را در برزخ امید و انتظار نگه داشت!

دقیقا نظر آقای اصغری همون بامداد سه شنبه است که من اعلام کردم و خوب ایشون مبنای پیش بینی هاشون نقشه های ECMWF و صد البته نقشه های مدل اسمبل هست که تا این لحظه هیچکدومشون آپدیت نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا