• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه

خیلی ممنون علی عزیز:گل:

عذرخواهم که وقت تون رو گرفتم چون لازم بود که بدونم خودتون هستید یا نه!

پارسال وقتی که می خواستید برید از من در مورد وضعیت جاده کرمانشاه تا تهران سوال پرسیدید.

خوب حالا چرا اینقدر کم پیدا بودید اینهمه مدت !!!!!

دیگه ایران موندنی شدید یا برمیگردید؟

خواهش میکنم درضمن مهمترین دلیل نیومدنم به فروم این بود که یه مدتی به دلیل مسایل مختلف متاسفانه سرم شلوغ بود !!:خجالت2:

بله یادمه و خوشبختانه بارش برف بعد از رسیدن من به فرودگاه اتفاق افتاد !!!

راستش فعلا برای یه چند ماه ایران هستم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
wm5conv.GIF

wm5dvg.GIF

wm5ir.GIF

wm5wvir.GIF

wm5shr.GIF

ali_kermanshah

کاربر ويژه

راستی یک وبلاگ هواشناسی به زبان انگلیسی هم راه اندازی کرده بودید ، هنوز آپدیتش میکنید یا نه . اگه لینکش رو بدین خیلی خوب میشه

متاسفانه مدت زیادیه که وبلاگم را آپدیت نکردم اما آدرسش weather2222 یا weather for everyone بود که در سایت بلاگر گوگل اون را ساختم و آدرسش را به ماهان هم دادم .

در ضمن برای اطمینان شما از هویتم این را هم میتونم اضافه کنم که من در ابتدا در وبلاگ مهرداد عزیز و در بخش نظرات با شما و بقیه دوستان آشنا شدم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه مدت زیادیه که وبلاگم را آپدیت نکردم اما آدرسش weather2222 یا weather for everyone بود که در سایت بلاگر گوگل اون را ساختم و آدرسش را به ماهان هم دادم .

در ضمن برای اطمینان شما از هویتم این را هم میتونم اضافه کنم که من در ابتدا در وبلاگ مهرداد عزیز و در بخش نظرات با شما و بقیه دوستان آشنا شدم

علی جان

خیلی عذرخواهم که اذیت شدید.:خجالت2:

هویت شما 100 درصد مورد تایید بنده است چون دقیقا نکته کلیدی سوالم همون بلاگر گوگل بود که درست پاسخ دادید:گل:

خیلی به جمع ما در اینجا خوش اومدید ، امیدوارم که بتونیم اوقات خوب و خوشی رو در کنار هم سپری کنیم.:گل:

فقط یک خواهش - اگه به امید خدا کارتون ردیف شد و خواستید دوباره برگردید کانادا ، دیگه اینبار دوستان خودتون رو فراموش نکنید و هر از چند گاهی یک سری به ما بزنید چون واقعا همه ما تو این مدت دلتنگ شما بودیم:5:

ali_kermanshah

کاربر ويژه

علی جان

خیلی عذرخواهم که اذیت شدید.:خجالت2:

هویت شما 100 درصد مورد تایید بنده است چون دقیقا نکته کلیدی سوالم همون بلاگر گوگل بود که درست پاسخ دادید:گل:

خیلی به جمع ما در اینجا خوش اومدید ، امیدوارم که بتونیم اوقات خوب خوشی رو در کنار هم سپری کنیم.:گل:

فقط یک نکته - اگه به امید خدا کارتون ردیف شد و خواستید دوباره برگردید کانادا ، دیگه اینبار دوستان خودتون رو فراموش نکنید و هر از چند گاهی یک سری به ما بزنید چون واقعا همه ما تو این مدت ما دلتنگ شما بودیم:5:

خواهش میکنم

خوشحالم که نگرانی شما هم برطرف شد .

تلاشم را میکنم که لااقل این طوری بی خبر از فروم ودوستان جدا نشم چون واقعا از زمان آشنایی با دوستان فروم هواشناسی و مخصوصا از شما مطالب فراوانی در مورد هواشناسی و چیز های دیگر یاد گرفتم :گل:

راستی یه سوالی که از شما داشتم در این مورد بود که شما شرایط را برای بارش برف از سیستم بعدی در کرمانشاه چطور میبینید ؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم

خوشحالم که نگرانی شما هم برطرف شد .

تلاشم را میکنم که لااقل این طوری بی خبر از فروم ودوستان جدا نشم چون واقعا از زمان آشنایی با دوستان فروم هواشناسی و مخصوصا از شما مطالب فراوانی در مورد هواشناسی و چیز های دیگر یاد گرفتم :گل:

راستی یه سوالی که از شما داشتم در این مورد بود که شما شرایط را برای بارش برف از سیستم بعدی در کرمانشاه چطور میبینید ؟؟

این نهایت لطف شماست

عرض کنم خدمت تون که شرایط برای بارش برف در شهر کرمانشاه انشاء الله برای روز شنبه بسیار مهیا بنظر میرسه1

هر چند که از روز پنجشنبه تا اولین ساعات بامداد جمعه هم بارش شدیدی رو به شکل باران و برف در پیشرو خواهید داشت.

امیدوارم که به خوبی از شرایط موجود لذت ببرید.:گل:

ali_kermanshah

کاربر ويژه

این نهایت لطف شماست

عرض کنم خدمت تون که شرایط برای بارش برف در شهر کرمانشاه انشاء الله برای روز شنبه بسیار مهیا بنظر میرسه1

هر چند که از روز پنجشنبه تا اولین ساعات بامداد جمعه هم بارش شدیدی رو به شکل باران و برف در پیشرو خواهید داشت.

امیدوارم که به خوبی از شرایط موجود لذت ببرید.:گل:

ممنون از شما

شب خوش

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام من باز اومدم الان 24 ساعته مازندران داره بارون میاد
اقای امیر محسن یعنی میشه اینجا هم برف بیاد؟
برای هفته دیگه کرج برف میاد؟
ممنونم بابت تاپیک خوب و مطالب مفیدتون:گل:

Fooladi

کاربر ويژه

بارش ۲۴ ساعته سه و نیم شب

اراک همدان و اصفهان چقدر کم زده! درسته؟ صفحات قبلی رو نخوندم هنوز ببینم چه خبر بوده
رو شهرها کلیک کنید آمار روزای قبل هست
خرم آباد ۸ میلیمتر غروب داشت با این ۲۷ تا میشه ۳۵ میلیمتر از این سیستم

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه

بارش ۲۴ ساعته سه و نیم شب

اراک همدان و اصفهان چقدر کم زده! درسته؟ صفحات قبلی رو نخوندم هنوز ببینم چه خبر بوده
رو شهرها کلیک کنید آمار روزای قبل هست
خرم آباد ۸ میلیمتر غروب داشت با این ۲۷ تا میشه ۳۵ میلیمتر از این سیستم

به به استاد فولادی :گل:
مثل اینکه شما رو فقط باید بعد 3 نصف شب زیارت کرد!
راننده های ترانزیت هم اینقدر ساعت کاریشون عجیب وغریب نیست!:تعجب2:

سیبری

کاربر ويژه
من هنوز منتظر تحقق پیش بینی اطلاعیه سازمان واسه بارش شدید گلستان ، و شمال خراسانم !
آخه گلابی! ( سازمان فخیمه ) پس کو این جریانات شمالی؟
بارش گرگان 7 بجنورد 7. قوچان 9.تا ساعت 3 شب
البته با توجه به پیش بینی استاد مهرداد واسه امروز هنوز امیدوارم ، جریانات شمالی اگه وارد بشن به طرفـه العینی دما رو آماده بارش برف میکنن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام من باز اومدم الان 24 ساعته مازندران داره بارون میاد
اقای امیر محسن یعنی میشه اینجا هم برف بیاد؟
برای هفته دیگه کرج برف میاد؟
ممنونم بابت تاپیک خوب و مطالب مفیدتون:گل:

سلام میترای عزیز و صبح بارانی و زیبای شما بخیر:گل:

ببخشید من کامنت شما رو امروز صبح دیدم. عرض کنم خدمت تون که احتمال بارش برف در مازندران فعلا که خیلی بعید بنظر میرسه چون دمای هوا مناسب بارش برف در نقاط جلگه ای و ساحلی نیست!

احتمال بارش برف در شهر کرج هم برای روزهای پیشرو و خصوصا روز شنبه دور از انتظار نیست ولی خوب نقشه ها خیلی کم ثبات هستند فعلا:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود بر شما

واقعا رطوبت در تمام سطوح عالی ولی فاکتور CAPE - showlter-lifted متاسفانه فراهم نیستند!!!!!

اینو ببین:

g7uugi71gnw4afe98kt.jpg

بسیار سپاسگذارم
شانس ماست دیگه!!!
تقریبن رطوبت در تمام ترازها بالاست ولی ...
شرایط را واسه جمعه و شنبه . یک شنبه چطور میبینی چون در یکی از این روزها باید اسباب کشی کنم؟

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
درود ، عجب سیستم ننگینی برای کل استان اصفهان بود ، خود شهر اصفهان که در حد زمین خیس کردن بارش داشت و فریدونشهر هم بارش برف خفیف در حد خیس شدن زمین بود :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا