• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آسمان غرب مشهد به شکل فجیعی در حال سیاه شدن هست و ابرها تراکم بسیار زیاد هم دارند!!!!!

وزش باد خیلی شدیدی هم داریم اینجا!!!!!!!!!!!11

پسرخاله

کاربر ويژه
بارش دیروز استان تهران و البرز

اقدسیه 27.8

ژئوفیزیک 24.3

لواسان 23.7

آلودگی 22.7

فیروزکوه 20.2

طالقان 18.4

دوشان تپه 17.6

آبعلی 15.8

مهراباد 15.2

چیتگر 13.2

دماوند 13.0

شهریار 12.5

کرج 10.7

فرودگاه امام 10.6

فرودگاه پیام 10.2

ورامین 9.2
هر چی از تهران دور میشدی کمتر بوده :خنده1:
آبعلی چرا کم اومده؟:ناراحت:
امسال ساله گندی برای آبعلی بوده:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تصویر ماهواره ای:

xx056hdjk6jgu2g9yjna.jpg

سیبری

کاربر ويژه
باسلام الان نیشابور چناران وقوچان بارش برف دارن فکر کنم مشهد هم بیاد:ناراحت:

سلام آمار چناران و نیشابور مربوط به قوچانه الان تنها قوچان گزارش برف داره فورکا اینطوری می زنه
دمای نیشابور باید الان حول و حوش 10 درجه بالای صفرباشه

mohamad$

کاربر ويژه
هر چی از تهران دور میشدی کمتر بوده :خنده1:
آبعلی چرا کم اومده؟:ناراحت:
امسال ساله گندی برای آبعلی بوده:ناراحت:

اره آبعلی این سیستم گند بود ولی قبلیا رو یادمه خوب بارید . در کل وضعش امسال نسبتا خوبه .

فکر کنم دیشب همون موقع که دمای اقدسیه از 7 شد 5 بارش سنگین رخ داد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز قوچان از ساعت 11 به اینور برف داره که البته شدتش زیاد نیست همراه با وزش باد شدید روی زمین برف ننشسته

خیلی ممنون محسن جان

هر وقت غرب مشهد آسمون اینطوری سیاه میشه و باد شدید هم میوزه من مطمئنم که قوچان داره برف میباره!!!!

ممنون از اطلاع رسانی خوبت:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متوگرام فرودگاه مشهد 5 درجه کاهش دما رو نشون میده. هرچند که غرب مشهد امروز دماش دو رقمی نشد خدا رو شکر:

meteogram_celcius.cgi

پسرخاله

کاربر ويژه
اره آبعلی این سیستم گند بود ولی قبلیا رو یادمه خوب بارید . در کل وضعش امسال نسبتا خوبه .

فکر کنم دیشب همون موقع که دمای اقدسیه از 7 شد 5 بارش سنگین رخ داد
:تعجب2:
از چه لحاظ وضعش خوب بوده؟
الان باید پره برف باشه اونجا

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

mohamad$

کاربر ويژه
:تعجب2:
از چه لحاظ وضعش خوب بوده؟
الان باید پره برف باشه اونجا

اون که 100 درصد . من میلیمترش و گفتم که تو این سال ابی در حد نرمالش هست فعلا و گرنه امسال زمستون استان تهران و البرز چه از نظر برف چه میلیمتر افتضاح بوده

بهمن امسال لواسون با 43.3 میل و اقدسیه 46.6 میل فعلا پربارش ترین استان بودن

پسرخاله

کاربر ويژه
اون که 100 درصد . من میلیمترش و گفتم که تو این سال ابی در حد نرمالش هست فعلا و گرنه امسال زمستون استان تهران و البرز چه از نظر برف چه میلیمتر افتضاح بوده

بهمن امسال لواسون با 43.3 میل و اقدسیه 46.6 میل فعلا پربارش ترین استان بودن
طالقان چی تا الان نزمالشو باریده؟
برف که امسال اصلا نداره یه نفر بچه اونجا بود میگفت تو آذر 1 یا 2 سانت اومد دیگه تا حالا نیومده!
میگفت این موقع سال گردنه هاش همیشه پره برف بود نمیشد رد شی ولی امسال. . . .:ناراحت:

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
برف که امسال اصلا نداره یه نفر بچه اونجا بود میگفت تو آذر 1 یا 2 سانت اومد دیگه تا حالا نیومده!
میگفت این موقع سال گردنه هاش همیشه پره برف بود نمیشد رد شی ولی امسال. . . .:ناراحت:

محض اطلاعت هومن جان من دیروز فریدونشهر بودم یه شهر داره بنام برف انبار ، اصلا از اسمش معلومه که باید کل زمستون پر برف باشه ولی دریغ از برف واقعا دپرس شدم:ناراحت:

mohamad$

کاربر ويژه

اره اونجا بد بوده امسال . هواشناسی ایران 11 سانت برای اخر اذرش ثبت کرده که اصلا جالب نیست :-| به نظرم با وجود این بارش ها میلیمترشم هنوز زیر نرماله . باید حساب کنم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا