• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
به دوستان پیشنهاد می کنم حتما یه سفر برند اونجا واقعا شهر کوهستانی و قشنگیه ، چندتا عکس از برف های قبلی دامنه کوهها گرفتم که حتما میذارم ، اینطور که به نظر میرسید پاییز پربرفی داشته ، چون بعضی نقاط دامنه کوهها برف بالای یک متر بود

Rastegari

Banned
بعضی ها بهم پیغام میدن که من چرا بعد از اون اتفاق های دهشناک و فحشکاری باز برگشتم و... !!!

ولی خدایش اونا فحش نمی خواستند؟ نباید یکی جلوشون وایمیستاد؟ منم زدم به سیم آخر و...

حالا گذشته ها گذشته :خنده1:

hamid_bms

New member

طبیعت زیبای بارانی روستای بوژان نیشابور ، یک ساعت قبل ، در ضمن اونجا که بودم به جای بارون بلورهای ریز یخ از آسمون میومد!!

hamid_bms

New member
نیشابور از حدود ساعت ده به شدت سرد شد، الان حدود 1 درجه باید باشه، بعضی وقت ها هم همراه بارون ، یخ میباره!

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
دوستان سايتي رو سراغ داريد كه تصاوير ماهواره و سطوح فشاري(ژئوپتانسيل) جو رو به صورت همزمان با هم (ovarlap) داشته باشه؟

ali.doosti

کاربر ويژه
ای کسانی که ایمان دارید آیا این 40 م.م بارشه؟من چطور تو ثبتام بنیسم 40م.م آخه اهههه:سکوت:

n00008445-r-b-000.jpg

119.jpg

54.jpg

35.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
ای کسانی که ایمان دارید آیا این 40 م.م بارشه؟من چطور تو ثبتام بنیسم 40م.م آخه اهههه:سکوت:

n00008445-r-b-000.jpg

119.jpg

54.jpg

35.jpg

سلام علی جان
فارغ از صحت اعلام شده میزان بارش با توجه به شدت و مدت بارش این امکان هست که آبگرفتگی بر اثر 40 میلیمتر بارش به این صورت وجود داشته باشه

آخرین ویرایش:

hamed2148

کاربر ويژه

علاوه بر اون آمار فصلي 8 سال گذشته هم اينجا موجوده:

http://havayetehran.blogfa.com/post/363

مهرداد خان خدا خیرت بده ، واقعا اطلاعات خیلی خوبی بود :گل:

اگه اطلاعات روزانه دما و بارش و ... از بجنورد رو بتونی برام بزاری خیلی ممنون میشم چون تو سایت واندرگراد از بجنورد اطلاعات کمی وجود داره :گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام. چند تا عکس از مسکو در ژانویه 2013 میذارم. به یخ زدن این رودخونه توجه کنید:

1 ژانویه:

cvlrslevo15amcpznx3.jpg

22 ژانویه:

j0wpzrmo88t0yhkvp3v.jpg

24 ژانویه:

gch6mvwmfmvksefcu5lt.jpg

اینم عکس امروز 30 ژانویه:

ot51ksbkmv3qhvayzm2f.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جان
فارغ از صحت اعلام شده میزان بارش با توجه به شدت و مدت بارش این امکان هست که آبگرفتگی بر اثر 40 میلیمتر بارش به این صورت وجود داشته باشه
بله جناب میری عزیز ولی آخرین بار که اینجور شد در یک ساعت 35 م.م اومد و دزفول هم عموما سیل گیر نیست مگر بارش های شدید بالای 50 م.م.
تا 7:30 دیشب هم طبق اعلام فرمانداری 75م.م بارش داشتیم که باز هم بالا تر رفته
http://www.irna.ir/fa/News/80519867/استانها/بارندگی_در_دزفول_خساراتی_بر_جای_گذاشت
با اخباری که من خوندم و طغیان دز که آب وارد خونه ها شده مطمینم بیش از 70 م.م بارش داشتیم ولی ....

rahsazan

کاربر ويژه
بله جناب میری عزیز ولی آخرین بار که اینجور شد در یک ساعت 35 م.م اومد و دزفول هم عموما سیل گیر نیست مگر بارش های شدید بالای 50 م.م.
تا 7:30 دیشب هم طبق اعلام فرمانداری 75م.م بارش داشتیم که باز هم بالا تر رفته
http://www.irna.ir/fa/News/80519867/استانها/بارندگی_در_دزفول_خساراتی_بر_جای_گذاشت
با اخباری که من خوندم و طغیان دز که آب وارد خونه ها شده مطمینم بیش از 70 م.م بارش داشتیم ولی ....

متاسفانه این بی دقتیها در ثبت آمار مشکلات عمده ای رو در طراحیها و همچنین بحثهای مدیریت منابع آب و مدیریت سیلاب درآینده برای ما بوجود میارن
البته اگه به خاطر داشته باشی قدیما که سایت هواشناسی درست بود اطلاعات رو که اعلام میکرد مینوشت تا تاریخ ... کنترل نشده (یا عبارتی با این مضمون) ،شاید در اطلاعاتی که در نهایت ثبت میشه این اطلاعات اصلاح بشه

ماهان.

کاربر ويژه
بارش ایستگاههای گیلان در 48 ساعت گذشته

ماسوله: 41.0
آستارا: 34.0
بندر انزلی:29.7
رشت: 25.9
لاهیجان: 25.7
دیلمان: 24.5
فرودگاه رشت: 22.3
تالش:20.6
کیاشهر: 18.8
منجیل: 18.2
جیرنده: 15.4
رودسر: 14.4

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد خان خدا خیرت بده ، واقعا اطلاعات خیلی خوبی بود :گل:

اگه اطلاعات روزانه دما و بارش و ... از بجنورد رو بتونی برام بزاری خیلی ممنون میشم چون تو سایت واندرگراد از بجنورد اطلاعات کمی وجود داره :گل:

خواهش مي كنم

متاسفانه من هم به دنبال آمار روزانه شهر تهران بودم و به نتيجه مورد نظرم نرسيدم اگه پيدا كردي من رو هم خبر كن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا