mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
دوستان سايتي رو سراغ داريد كه تصاوير ماهواره و سطوح فشاري(ژئوپتانسيل) جو رو به صورت همزمان با هم (ovarlap) داشته باشه؟
امير محسن مي زاشت يه زماني، براي ماهواره يومت ست بودم .
دوستان سايتي رو سراغ داريد كه تصاوير ماهواره و سطوح فشاري(ژئوپتانسيل) جو رو به صورت همزمان با هم (ovarlap) داشته باشه؟
جناب میری مشکل من صحت اطلاعات نیست!اینه که فرودگاه مرکز شهره و آمارشو مرتب اعلام نمیکنه که من ثبت کنم!الان بعد از مدت ها طبق عکس بالا 79م.م زده که تازه از 9 صبح دیروز تا امروزه و آمار دیشبشم باید جمع کنم!ایستگاه صفی آباد 20 کیلومتری جنوب شهره و همیشه کمتر میباره...خلاصه امسال کلا حال گیری شده این ثبت آمار!متاسفانه این بی دقتیها در ثبت آمار مشکلات عمده ای رو در طراحیها و همچنین بحثهای مدیریت منابع آب و مدیریت سیلاب درآینده برای ما بوجود میارن
البته اگه به خاطر داشته باشی قدیما که سایت هواشناسی درست بود اطلاعات رو که اعلام میکرد مینوشت تا تاریخ ... کنترل نشده (یا عبارتی با این مضمون) ،شاید در اطلاعاتی که در نهایت ثبت میشه این اطلاعات اصلاح بشه
دمای ماگدبورگ به مرز 14+ رسیده که چنین دمایی از حدود صد روز گذشته بیسابقهست!!!!! آخرین بار روز 23 اکتبر (حدودن سوّم آبان) بیشینه دما به 13.9+ رسید!!! همچنان هم هوا ابری و وزش باد گاهی شدید و بارش رگباری باران داریم. از فردا کاهش دما پیشبینی شده.
جناب میری مشکل من صحت اطلاعات نیست!اینه که فرودگاه مرکز شهره و آمارشو مرتب اعلام نمیکنه که من ثبت کنم!الان بعد از مدت ها طبق عکس بالا 79م.م زده که تازه از 9 صبح دیروز تا امروزه و آمار دیشبشم باید جمع کنم!ایستگاه صفی آباد 20 کیلومتری جنوب شهره و همیشه کمتر میباره...خلاصه امسال کلا حال گیری شده این ثبت آمار!
بهتر انشا الله بيشتر هم بشه
ديگه سرما برات كافيه كمي هم به گرما احتياج داري :گل:
متاسفانه نه و نزدیک ترین ایستگاه سد دز در 20 کیلومتری شمال شهره که به دلیل ارتفاع زیادش نرمال سالیانش 100 م.م از شهر بیشتره!تنها منبعی که واقعا قابل اعتماده فرودگاهه که برخلاف برخی شهرها دقیقا بیان گر آمار واقعی شهره!اقلیم خوزستانم که با بارش پیوسته و سراسری نا آشناست!اکثرا رگباریه که خیابون به خیابونم حتی فرق داره چه برسه کیلومترها اون طرف تر...خلاصه میسازیم دیگه چی کار کنیم!:گل:من بعد از اینکه آمار دو تا ایستگاه دزفول رو گذاشتی متوجه شدم:خجالت2:
خوب پس در این زمینه مشکل شما هم مثل ماست با این تفاوت که نزدیکترین ایستگاهها به فرودگاه مشهد که آمارش اعلام میشه، فریمان و گلمکان هست که فاصله یکیشون حدود 70 کیلومتره و گلمکان هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بیشتر از 30 کیلومتر
آمارهای وزارت نیرو واسه دزفول وجود نداره؟
بعد از هفتهی اول فوریه دوباره هوای سرد و بارش برف داریم!!!
اي بابا؛ نميدونم چرا گزينه هاي سمت راست رو نشون ميده اما گزينه هاي سمت چپ رو براي من نمايش نميده. مهرداد ببين براي تو سمت چپي ها رو نمايش ميده؟
دوباره کمفشارها پشت سر هم قطار شدن برای رسیدن به سواحل شمالی ایران!
دوباره کمفشارها پشت سر هم قطار شدن برای رسیدن به سواحل شمالی ایران!