• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
متاسفانه این بی دقتیها در ثبت آمار مشکلات عمده ای رو در طراحیها و همچنین بحثهای مدیریت منابع آب و مدیریت سیلاب درآینده برای ما بوجود میارن
البته اگه به خاطر داشته باشی قدیما که سایت هواشناسی درست بود اطلاعات رو که اعلام میکرد مینوشت تا تاریخ ... کنترل نشده (یا عبارتی با این مضمون) ،شاید در اطلاعاتی که در نهایت ثبت میشه این اطلاعات اصلاح بشه
جناب میری مشکل من صحت اطلاعات نیست!اینه که فرودگاه مرکز شهره و آمارشو مرتب اعلام نمیکنه که من ثبت کنم!الان بعد از مدت ها طبق عکس بالا 79م.م زده که تازه از 9 صبح دیروز تا امروزه و آمار دیشبشم باید جمع کنم!ایستگاه صفی آباد 20 کیلومتری جنوب شهره و همیشه کمتر میباره...خلاصه امسال کلا حال گیری شده این ثبت آمار!

ماهان.

کاربر ويژه
دمای ماگدبورگ به مرز 14+‌ رسیده که چنین دمایی از حدود صد روز گذشته بی‌سابقه‌ست!!!!! آخرین بار روز 23 اکتبر (حدودن سوّم آبان) بیشینه دما به 13.9+ رسید!!! همچنان هم هوا ابری و وزش باد گاهی شدید و بارش رگباری باران داریم. از فردا کاهش دما پیش‌بینی شده.

ali.doosti

کاربر ويژه
سد دز تا امروز 370 م.م
100 م.م بیش از نرمال تا امروز و 130 م.م تا نرمال سالیانه
صفی آباد 257.8م.م. 80 م.م تا نرمال سالیانه
دزفول طبق اخباری که جمع کردم از این طرف اون طرف 360م.م. 40 م.م تا نرمال سالیانه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دمای ماگدبورگ به مرز 14+‌ رسیده که چنین دمایی از حدود صد روز گذشته بی‌سابقه‌ست!!!!! آخرین بار روز 23 اکتبر (حدودن سوّم آبان) بیشینه دما به 13.9+ رسید!!! همچنان هم هوا ابری و وزش باد گاهی شدید و بارش رگباری باران داریم. از فردا کاهش دما پیش‌بینی شده.

بهتر انشا الله بيشتر هم بشه

ديگه سرما برات كافيه كمي هم به گرما احتياج داري :گل:

rahsazan

کاربر ويژه
جناب میری مشکل من صحت اطلاعات نیست!اینه که فرودگاه مرکز شهره و آمارشو مرتب اعلام نمیکنه که من ثبت کنم!الان بعد از مدت ها طبق عکس بالا 79م.م زده که تازه از 9 صبح دیروز تا امروزه و آمار دیشبشم باید جمع کنم!ایستگاه صفی آباد 20 کیلومتری جنوب شهره و همیشه کمتر میباره...خلاصه امسال کلا حال گیری شده این ثبت آمار!

من بعد از اینکه آمار دو تا ایستگاه دزفول رو گذاشتی متوجه شدم:خجالت2:
خوب پس در این زمینه مشکل شما هم مثل ماست با این تفاوت که نزدیکترین ایستگاهها به فرودگاه مشهد که آمارش اعلام میشه، فریمان و گلمکان هست که فاصله یکیشون حدود 70 کیلومتره و گلمکان هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بیشتر از 30 کیلومتر
آمارهای وزارت نیرو واسه دزفول وجود نداره؟

ali.doosti

کاربر ويژه
من بعد از اینکه آمار دو تا ایستگاه دزفول رو گذاشتی متوجه شدم:خجالت2:
خوب پس در این زمینه مشکل شما هم مثل ماست با این تفاوت که نزدیکترین ایستگاهها به فرودگاه مشهد که آمارش اعلام میشه، فریمان و گلمکان هست که فاصله یکیشون حدود 70 کیلومتره و گلمکان هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بیشتر از 30 کیلومتر
آمارهای وزارت نیرو واسه دزفول وجود نداره؟
متاسفانه نه و نزدیک ترین ایستگاه سد دز در 20 کیلومتری شمال شهره که به دلیل ارتفاع زیادش نرمال سالیانش 100 م.م از شهر بیشتره!تنها منبعی که واقعا قابل اعتماده فرودگاهه که برخلاف برخی شهرها دقیقا بیان گر آمار واقعی شهره!اقلیم خوزستانم که با بارش پیوسته و سراسری نا آشناست!اکثرا رگباریه که خیابون به خیابونم حتی فرق داره چه برسه کیلومترها اون طرف تر...خلاصه میسازیم دیگه چی کار کنیم!:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
دوباره کم‌فشارها پشت سر هم قطار شدن برای رسیدن به سواحل شمالی ایران!

13013006_3006.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
هوررا بالاخره جی میل بعد از 1 ساعت تلاشی که کردم باز شد، که با توجه به وضعیت این روزهای اینترنت رکورد خوبی به حساب میاد. الان میل هام رو می بینم فقط نمی تونم بازشون کنم :فرار:
میگن که:

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
آری شود ولیک به خون جگر شود

یا
صبر کن حافظ به سختی روز و شب
عاقبت روزی بیابی کام را

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اي بابا؛ نميدونم چرا گزينه هاي سمت راست رو نشون ميده اما گزينه هاي سمت چپ رو براي من نمايش نميده. مهرداد ببين براي تو سمت چپي ها رو نمايش ميده؟

آره براي من نشون ميده متاسفانه صفحه اش خيلي حجيم و سنگينه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا