• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
مهم اینکه تهران برف بیاد . من زمانه میگم تهران برف امد که مهراباد برف بیاد.
مثل این میمونه که خانه سازی تهران تا نوک توچال ادامه پیدا کنه . اون وقت حتما میگن تهران از اوایل مهر تا اواخر اردیبهشت برف میاد یا 10 ماه از سال رو زمین برفه .
big like

خوب شد 7جون مادرت برو پایین
%20انجمن.gif

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان :گل:
واقعا گزارشگر هواشناسی قم گفت فردا کولاک میاد؟؟؟!!! :تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2:

درود حسن جان

والا اخبار بعدی گوش کن من :تعجب2: اینجوری شده بودم.از صبح فردا برف شدید میشه و بعدظهر وزش شدید باد داریم با برف که میشه کولاک.:تعجب2:

فک کنم یکی دو ماه پیش هم پیش بینی برف کرده بودن افتابی شد زیادم عجیب نیست:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
اگه ادامه داشته باشه تهه باکری و میدون دانشگام برف میشه میرم عکس میگیرم ولی تو تصویر ماهواره. . . . .
نظرت چیه؟
فردا با بالگرد میخای بری 2500 متری؟

ایول بالگرد :خنده2: البته چرخبال بهتره . تا ایستگاه 2 توچال میرم احتمالا . خونه سامیار 10 سانت بیاد اونجا شاید 40 سانت بیاد .

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

والا اخبار بعدی گوش کن من :تعجب2: اینجوری شده بودم.از صبح فردا برف شدید میشه و بعدظهر وزش شدید باد داریم با برف که میشه کولاک.:تعجب2:

فک کنم یکی دو ماه پیش هم پیش بینی برف کرده بودن افتابی شد زیادم عجیب نیست:خنده2:

یعنی به نظرت اینا کانتر مانتر میدونند چیه؟ یعنی میدونند تا هوا سرد نباشه برف نمیاد. فک کنم اینا تا حالا برف ندیدند. :خنده2:

کدخدا

کاربر ويژه
یعنی به نظرت اینا کانتر مانتر میدونند چیه؟ یعنی میدونند تا هوا سرد نباشه برف نمیاد. فک کنم اینا تا حالا برف ندیدند. :خنده2:

فک نکنم فردا بارشی داشته باشیم یا اگر رخ بده خیلی کم :ناراحت:

اونا هیچی نمیدونن فقطم بخاطر حقوقش رفتن تو اینکار.اگه بخاطر دو پیش بینی اشتباه از حقوقشون کم میشد از این پیش بینی ها خبری نبود.

hasan1

کاربر ويژه
فک نکنم فردا بارشی داشته باشیم یا اگر رخ بده خیلی کم :ناراحت:

اونا هیچی نمیدونن فقطم بخاطر حقوقش رفتن تو اینکار.اگه بخاطر دو پیش بینی اشتباه از حقوقشون کم میشد از این پیش بینی ها خبری نبود.

آره متاسفانه درسته بارش حداکثر تا فردا صبح ادامه داره که اونم کاملا به شکل بارونه. :ناراحت:

اگه اینجوریه که من هر چه زودتر برم اونجا استخدام شم فوقش همین پیش بینی فورکا رو براشون میکنم ملت برن حالشو ببرن. :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا