• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
تهرانی های عزیز اگه اونجا برف اومد چهار تا عکس بگیرید که ما لااقل امسال حسرت دیدن برفو نخوریم. :گریه:
یعنی زمستون امسال از زمستون 88 هم بدتر بود. تنها سالیه که من هنوز رنگ برفو هم ندیدم! :ناراحت:

hamed2148

کاربر ويژه
هرچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند و هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز ببپسند.:گل::گل::گل:

الان که وسطای زمستونیم و کم کم داره این زمستون هم تموم میشه ، از خدای بزرگ میخوام دل تمام بچه های گل این انجمن رو شاد کنه و بارش برف زیباشو هدیه بده ،همه ما چشم انتظار برف زیبا هستیم و به خاطر این عشق اینجا جمع شدیم پس از ته دلم آرزوی برف سنگین برای تهران و همدان و تیربز و.... دارم بلکه لحظه ای بدبختی و مشکلات روزمره همگی ما به دست فراموشی سپرده بشه :گل::گل::گل:

کدخدا

کاربر ويژه
تهرانی های عزیز اگه اونجا برف اومد چهار تا عکس بگیرید که ما لااقل امسال حسرت دیدن برفو نخوریم. :گریه:
یعنی زمستون امسال از زمستون 88 هم بدتر بود. تنها سالیه که من هنوز رنگ برفو هم ندیدم! :ناراحت:

امسال بدترین زمستون بود.....

من برم برمیگردم.

پسرخاله

کاربر ويژه
بالای میدون بهرود هستن همون جایی که اوایل دی عکس ازش گرفتم برج های بلندی داشت
یعنی از میدون بهرودم خیلی بالاترن؟
یه خورده بالاتر دیگه کوهه!
عجب جایی رفتن منم اگه دسته خودم بود میرفتم اونجاها
عبدل آبادم نزدیکشه ارتفاعش خوبه

aria_tehran

کاربر ويژه
سامیار شما دقیقا کجای سعادت آبادید؟
الان نگاه میکردم بالای 1700 تو سعادت آباد ندیدم چرا!

خونه ای که ایشون زندگی میکنه تقریبا از همه جای تهران معلومه!
قشنگ تو دل چین کلاغ هستش
من چند بار اونجا رفتم
ارتفاع خوفی داره:فرار:

Abbath

New member
بارش باران اینجا شدت گرفته،دما هم اومده پایین مسلما،حالا باید ببینیم تو آپدیت بعدی دما رو چی میزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا