دوستان کسی اطلاعاتی نداره ؟؟
آره متاسفانه درسته بارش حداکثر تا فردا صبح ادامه داره که اونم کاملا به شکل بارونه. :ناراحت:
اگه اینجوریه که من هر چه زودتر برم اونجا استخدام شم فوقش همین پیش بینی فورکا رو براشون میکنم ملت برن حالشو ببرن. :خنده2:
مگه دستگاهم دارن؟:خنده1:باور کن همه دستگاهاشون جمع کنن یه نفر بزارن امار بارش بده و سایت های خارجی نگاه کنه میانگین بگیره پیش بینی کنه
تهران 7+
کرج 6+
قزوین 5+
زنجان 1+
همگی باران
خب زنجانم بزرگه جا با جاش فرق داره دیگه مثه تهرانیکی از دوستان گفت زنجان برف اومده و سفید شده که
حیف که الان نواب و تونل توحید خیلی شلوغه وگرنه ادم میگازید نیم ساعته گوله میومد ! یادگار امامو نمیدونم ترافیکه یا نه؟؟
پنح شنبه 12 بهمن 1391 18:59 |
نمودار سرعت در بزرگراه يادگار امام در جهت شمال : تقاطع يادگار رضايي شمالي |
|
پنح شنبه 12 بهمن 1391 19:00 |
نمودار تعداد خودروهای عبوری در بزرگراه يادگار امام در جهت شمال : تقاطع يادگار رضايي شمالي |
|
مگه دستگاهم دارن؟:خنده1:
مگه دستگاهم دارن؟:خنده1:
1 سانتی متر برف سعادت اباد همینک همه جا سفید پوش شده تو خیابونم داره میشینه
درود:گل:
پنح شنبه 12 بهمن 1391 18:59 نمودار سرعت در بزرگراه يادگار امام در جهت شمال : تقاطع يادگار رضايي شمالي
نمودار سرعت در تاریخ 1391/11/12
رنگ سبز نمایش دهنده سرعت لحظه ای در پنح شنبه 12 بهمن 1391 نمایش دهنده سرعت لحظه ای در پنح شنبه هفته گذشته نمایش دهنده میانگین سرعت لحظه ای در روزهای پنح شنبه یک ماه گذشته
پنح شنبه 12 بهمن 1391 19:00 نمودار تعداد خودروهای عبوری در بزرگراه يادگار امام در جهت شمال : تقاطع يادگار رضايي شمالي
نمودار تعداد خودروهای عبوری در تاریخ 1391/11/12
رنگ سبز نمایش دهنده تعداد خودروهای عبوری پنح شنبه 12 بهمن 1391 نمایش دهنده میانگین تعداد خودروهای عبوری در روزهای پنح شنبه یک ماه گذشته
کاهش سرعت و تردد نشاندهنده اینه که ترافیک زیاد شده و در نتیجه سرعت و تعداد خودروهای عبوری کم شده
مهم اینکه تهران برف بیاد . من زمانه میگم تهران برف امد که مهراباد برف بیاد.
مثل این میمونه که خانه سازی تهران تا نوک توچال ادامه پیدا کنه . اون وقت حتما میگن تهران از اوایل مهر تا اواخر اردیبهشت برف میاد یا 10 ماه از سال رو زمین برفه .
سامیار شما دقیقا کجای سعادت آبادید؟1 سانتی متر برف سعادت اباد همینک همه جا سفید پوش شده تو خیابونم داره میشینه