• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AM_TEH

کاربر ويژه
ایول..امیدوارم هرچه زودتر بیای و خبر برف بدی امیرجان:گل:

صادق جان
خداکنه کل تهران سفید بشه چون اینطوری اصلا حال نممیده که فقط اینجا بباره چون چیز عادیه و هرسال اتفاق میفته البته به غیر از امسال که خیلی خشک بود.

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستانالان فردیس بارون خیلی کم شد و ابرها از هم وا شدندمادرم خیلی حالش بد شده دارم می رم نهاوند وضعیت جاده چجوره تا 1 ساعت دیگه راه می افتم. این همه مشکل چیه از آسمون نازل می شه

s@d3q

کاربر ويژه
صادق جان
خداکنه کل تهران سفید بشه چون اینطوری اصلا حال نممیده که فقط اینجا بباره چون چیز عادیه و هرسال اتفاق میفته البته به غیر از امسال که خیلی خشک بود.

میدونم امیرجان.. به برف مرکز شهر که با این دماها و این سیستم ها فعلاً امیدی نیست..لا اقل امیدوارم شمال شهر برف بیاد ما یکم آروم بگیریم..یکم البته!:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام دوستانالان فردیس بارون خیلی کم شد و ابرها از هم وا شدندمادرم خیلی حالش بد شده دارم می رم نهاوند وضعیت جاده چجوره تا 1 ساعت دیگه راه می افتم. این همه مشکل چیه از آسمون نازل می شه

سلام . امیدورام مشکلی براشون پیش نیومده باشه .

پسرخاله

کاربر ويژه
همدان برفیه تو راه کلا برف و بارونه بیشتر

felan123

New member
یکم از تولید ابر و ارسال اون به تهران نگرانم
شرایط حداقل الان خوب پیش نمیره

اریا خیالت تخت من با چنین ابر هایی اشنایی دارم 3 ساعت با قدرت میاد باز بارش کم میشه ابر از کوه بالا میادولی باز بعد از 30 دقیقه یه بارش دیگه البته چنین ابر هایی خیلی توپ ازشون برف میباره خدا کنه کل تهران برف بگیره چون با این وضع فکر کنم 20 سانتی کل شهر برف بیاد حتی اون پایین های شهر هم کم کم بارش تبدیل به برف میشه تا صبح
خلاصه دلتون روشن هفته بارش خوبی در پیش داریم با این قشه هایی که من دیدم

hamed*zagros

کاربر ويژه
اگه در ادامه زمستان در ایلام برف خوبی رخ نده، یعنی تکرار زمستان های 87،88و 89. بعد بعضی از دوستان اوضاع برف اینجارو خوب میدونن

AM_TEH

کاربر ويژه
میدونم امیرجان.. به برف مرکز شهر که با این دماها و این سیستم ها فعلاً امیدی نیست..لا اقل امیدوارم شمال شهر برف بیاد ما یکم آروم بگیریم..یکم البته!:خجالت2:
احتمالش کم نیست که نیمه شب حداقل تا مرکز شهر هم برف بیاد .البته تو همین لحظه ای که دارم اینو میگم اینجا هنوز برفش بسیار آبکیه و فقط وقتی به شیشه ماشین برخورد میکنه یا زیر نور میشه فهمید برفه.:خنده1:

Abbath

New member
بارش شدید باران ادامه داره و ای کاش،ای کاش،ای کاش برف بود که اگه بود تا الان 20 سانت رو راحت رو زمین نشسته بود...

من برم شاید تو پادگان برف رو دیدم،بدرود

mohamad$

کاربر ويژه
اگه در ادامه زمستان در ایلام برف خوبی رخ نده، یعنی تکرار زمستان های 87،88و 89. بعد بعضی از دوستان اوضاع برف اینجارو خوب میدونن

حامد ، تهران هم در همون سال هایی که شما نوشتی وضعش بد بود بجز 89 . و واقعیت اینه که امسال اکثر جاها برف خیلی کم بوده یسری جاها افتضاح بوده و یه تعداد خیلی کمی از شهرا برف خوب بوده . تهران جزو اون افتضاح ها بوده

ali.doosti

کاربر ويژه
سجاد کجاییییییییی راسته میگن به واگرایی خوردیم؟اونجا بارش قطع شده؟دزفول ربع ساعتیه قطع شده!امیدوارم باز شروع شههههههه:ناراحت:

ali.doosti

کاربر ويژه
من از برف لرستان اطلاع دارم که عالیه!شما هم با توجه به اطلاعاتی که دادید بارش برف داشتید...قصد جسارت نبود:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا