ممنونم محمد عزیز پیدا کردم:گل:علی دوستی جان یه سوال پرسیدی از من در مورد گوگل ارث ؟ باید بین دو نقطه که خط کشیدی و سیو کنی . بعدش سمت چپ تو لیستت اضافه میشه . روش رایت کلیک کن بزن show elevation profile
ایول..امیدوارم هرچه زودتر بیای و خبر برف بدی امیرجان:گل:
صادق جان
خداکنه کل تهران سفید بشه چون اینطوری اصلا حال نممیده که فقط اینجا بباره چون چیز عادیه و هرسال اتفاق میفته البته به غیر از امسال که خیلی خشک بود.
سلام دوستانالان فردیس بارون خیلی کم شد و ابرها از هم وا شدندمادرم خیلی حالش بد شده دارم می رم نهاوند وضعیت جاده چجوره تا 1 ساعت دیگه راه می افتم. این همه مشکل چیه از آسمون نازل می شه
همدان برفیه تو راه کلا برف و بارونه بیشترسلام دوستانالان فردیس بارون خیلی کم شد و ابرها از هم وا شدندمادرم خیلی حالش بد شده دارم می رم نهاوند وضعیت جاده چجوره تا 1 ساعت دیگه راه می افتم. این همه مشکل چیه از آسمون نازل می شه
یکم از تولید ابر و ارسال اون به تهران نگرانم
شرایط حداقل الان خوب پیش نمیره
حامد جان با توجه به تصاویر ماهواره بارشها آغاز میشهبارش اینجا قطع شده، برف تا ارتفاع 1550 متر اومده پایین
حامد جان با توجه به تصاویر ماهواره بارشها آغاز میشه
احتمالش کم نیست که نیمه شب حداقل تا مرکز شهر هم برف بیاد .البته تو همین لحظه ای که دارم اینو میگم اینجا هنوز برفش بسیار آبکیه و فقط وقتی به شیشه ماشین برخورد میکنه یا زیر نور میشه فهمید برفه.:خنده1:میدونم امیرجان.. به برف مرکز شهر که با این دماها و این سیستم ها فعلاً امیدی نیست..لا اقل امیدوارم شمال شهر برف بیاد ما یکم آروم بگیریم..یکم البته!:خجالت2:
اگه در ادامه زمستان در ایلام برف خوبی رخ نده، یعنی تکرار زمستان های 87،88و 89. بعد بعضی از دوستان اوضاع برف اینجارو خوب میدونن
من از برف لرستان اطلاع دارم که عالیه!شما هم با توجه به اطلاعاتی که دادید بارش برف داشتید...قصد جسارت نبود:گل:اگه در ادامه زمستان در ایلام برف خوبی رخ نده، یعنی تکرار زمستان های 87،88و 89. بعد بعضی از دوستان اوضاع برف اینجارو خوب میدونن