حامد ، تهران هم در همون سال هایی که شما نوشتی وضعش بد بود بجز 89 . و واقعیت اینه که امسال اکثر جاها برف خیلی کم بوده یسری جاها افتضاح بوده و یه تعداد خیلی کمی از شهرا برف خوب بوده . تهران جزو اون افتضاح ها بوده
من از برف لرستان اطلاع دارم که عالیه!شما هم با توجه به اطلاعاتی که دادید بارش برف داشتید...قصد جسارت نبود:گل:
حامد جان پس اون عکسایی که گراشتی 20 سانت برف بود فتوشاپ بود؟برف کوه ها منظورت علی جان؟ شهر که فقط یه بار سفید شده
احتمالش کم نیست که نیمه شب حداقل تا مرکز شهر هم برف بیاد .البته تو همین لحظه ای که دارم اینو میگم اینجا هنوز برفش بسیار آبکیه و فقط وقتی به شیشه ماشین برخورد میکنه یا زیر نور میشه فهمید برفه.:خنده1:
حامد جان پس اون عکسایی که گراشتی 20 سانت برف بود فتوشاپ بود؟
ما شاالله مشهد چه زود بارشش شروع شده ، پیش بینی شده بود واسه امشب؟!
حامد عزیز با توجه به اینکه در شهر من بارش برفی نیست احساس خاصی در مورد بارش برف در شهر ندارم و یه دید فانتزی بهش دارم! یعنی جنبه تفریح و سرگرمی و بارش برف در کوه ها برای من اهمیت فوق العاده ای داره که دز رو دوباره پرآب ببینمو طغیان عیدشو ببینم!بخاطر همین هرموقع در مورد برف نظر می دم سوء تفاهم میشه که چرا می گی خوبه در صورتی که شهر ما تا حالا نباریده یا کم باریده!هرچند با بارش برف در شهرها که دل شمارو شاد میکنه خوشحال میشم ولی کلا اظهار نظرم در مورد برف مربوط به کوه ها و تامین کننده آب چشمه هاست. چون به ندرت شهری داریم که بارش برفش موندگار باشه و مثلا بگیم ذخیره زمستون شه و طی یک هفته با بارش بارون فرق زیادی نمیکنه و هردو یه اثرو رو منابع دارن...:گل:برف کوه ها منظورت علی جان؟ شهر که فقط یه بار سفید شده
محسن جان قرار بود از فردا صبح شروع بشه الان هم واقعن داره شديد ميباره اميدوارم صبح تبديل به برف شه 20 روزي هست برف نديدم
محسن جان قرار بود از فردا صبح شروع بشه الان هم واقعن داره شديد ميباره اميدوارم صبح تبديل به برف شه 20 روزي هست برف نديدم
نمیدونم این دوربینای شرق و غرب مشهد آپدیتن یا نه چون توی تصاویر دوربینا از شرق بزرگراه آزادی زمینا خیسه تا حدود میدون جهاد عوارضی باغچه هم خشکه