• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
حامد عزیز با توجه به اینکه در شهر من بارش برفی نیست احساس خاصی در مورد بارش برف در شهر ندارم و یه دید فانتزی بهش دارم! یعنی جنبه تفریح و سرگرمی و بارش برف در کوه ها برای من اهمیت فوق العاده ای داره که دز رو دوباره پرآب ببینمو طغیان عیدشو ببینم!بخاطر همین هرموقع در مورد برف نظر می دم سوء تفاهم میشه که چرا می گی خوبه در صورتی که شهر ما تا حالا نباریده یا کم باریده!هرچند با بارش برف در شهرها که دل شمارو شاد میکنه خوشحال میشم ولی کلا اظهار نظرم در مورد برف مربوط به کوه ها و تامین کننده آب چشمه هاست. چون به ندرت شهری داریم که بارش برفش موندگار باشه و مثلا بگیم ذخیره زمستون شه و طی یک هفته با بارش بارون فرق زیادی نمیکنه و هردو یه اثرو رو منابع دارن...:گل:

بله کاملا درسته. من فقط گفتم اوضاع شهر ایلام از نظر برف خوب نبوده مثل بیشتر شهرهای کشور ولی کوه ها ماشالا ترکیدن از برف.

من خودم میزان بارش برام از همه چیز مهمتره

ali.doosti

کاربر ويژه
sa
با توجه به این حرکت ابرها دوستان تهرانی به نظر می رسه بارش ایلامو لرستانو رصد کنن بهتر جواب بده تا قزوینو زنجان نه؟
اگر اینجور باشه با وقفه بارشی روبه رو هستید...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان

اینجا یه وضعی شده!!!باد شدید زد الان و یه داربست 5طبقه افتاد رو تیرچراغ برق و یه جرقه ای زد که نگو!!!!ولی برق هنوز هست و منتظریم تا آتش نشانی بیاد!!!{یه ربعی هست که زنگ زدیم!!!}

من میرم فعلا

rahsazan

کاربر ويژه
Mashhad, Iran

[h=4]Current weather observation
The report was made 18 minutes ago, at 16:55 UTC
Wind 2 m/s from east/northeast
Temperature 11°C
Humidity 62%
Pressure 1011 hPa
Visibility 6000 m
Scattered clouds at a height of 914m