• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان راست میگی هروقت بخواد میتونه دوباره زمستون برگرده ولی من شک دارم با این وضع چون
اصلا خیلی عجیب هست تا الان دیدم که انقدر 540 کم بیاد پایین اونم تو چله زمستون حالا تو حساب کن که مثلا 20 اسفند الان ش به زور این 540 میاد پایین چه برسه به اون موقع
ولی دوست نداشتم بگم باید کلا از برف سنگین خداحافظی کنیم خیلی متاسفم برای زمستون 91 بدترین بود
دی =خشک
بهمن=گرم و بارونی
اسفند= تابستان
فرودین 92=تیر ماه
:ناراحت: :ناراحت::ناراحت:

امسال من يك بررسي كردم در مورد مشهد ماهها يك در ميون کم بارش و پر بارش شدن طوريكه ماههاي فرد كم بارش و ماههاي زوج پربارش شدن حتا اين در مورد فصل ها هم صدق ميكنه پس با اين حساب بهمن واسه مشهد كم بارش و اسفند پربارش خواهد شد

سیبری

کاربر ويژه
taav7nsrfy6n93lq8he.gif
اوفففففففف چه خبره!
دقیقا منطبق با نقشه قوچان نیشابور و سبزوار رگبار و رعد و برقه تو نیمه بهمن ماه

خراباتی

کاربر ويژه
برخلاف پیشبینی نروژ ابرهای سیاه به مشهد رسیدند وداره بارش رخ میده!کوه های مشهد فک کنم رگبار شدید دارند چون دیده نمیشند

felan123

New member
امسال من يك بررسي كردم در مورد مشهد ماهها يك در ميون کم بارش و پر بارش شدن طوريكه ماههاي فرد كم بارش و ماههاي زوج پربارش شدن حتا اين در مورد فصل ها هم صدق ميكنه پس با اين حساب بهمن واسه مشهد كم بارش و اسفند پربارش خواهد شد

خوب منم وارد تخصصم میشم با اجازه :fatemeh:

1- هادی جان بعد از سال 86 اتفاق های خیلی جالبی افتاد دی ماه برای همه جا خشک شد در صورتی که قبل از سال 86 همیشه دی ماه خیلی کم ش بارش برف 20 سانتی داشت ولی بعد از 86 دی خشک شد و تا میتوه سرما خشک پابرجا میشه
2-دلیل اینکه اخر های اسفند و تا اردیبهشت بارش کل کشور زیاد میشه این هست که زمین داره از یه طرف از سرما درمیاد از یه طرف یه کمی گرما میاد که باعث میشه تو رطوبت خیلی تو پ عمل کنه نتیجه هم این هست که کلا بهار بیشتر جا ها بارش داریم این حرفی که من میزنم برای 2 سوم کشور صدق میکنه
3-هر وقت سرما میاد رطوبت خودش رو غیب میکنه یعنی رطوبت نمیتونه خودش رو نگه داره سرعی تسلیم میشه تبدیل میشه به یخ نتیجه اونم خشکی حداقل برای خاورمیانه تو این 5 سال اینتوری بوده پس سال بعد هم نیاد تو ماه دی بارش برف انتظار داشت
4- تو ماه های اذر و بهمن همیشه بارش بیشتر هست تو این 5 سال اینتوری بوده چون همون چیز هایی که بالا گفتم دلیلش هم این هست که نه زیاد هوا سرد میکنه که رطوبت خودش رو تسلیم کنه و نه اون قدر گرم میشه که رطوبت زیاد بشه پس یه چیز نرمال از اب الف) درمیاد پس باید انتظلار برف رو از 15 اذر تا 5 دی داشت ولی بعد سرما خشک
ب)پس اینتوری از 5 بهمن تا 15 اسفند باید انتظلار برف را داشت
اگه تو این مدت که من گفتم برف امد که امد اگه نیموند باید دور برف رو خط کشید
این چیز هایی که من بالا نوشتم برای سال 86 به بعد هست ممکنه سال بعد انشاالله دوباره دی برفی به ایران برگرده واگر نه باز همین مدلی که من گفتم برای سال بعد تحقق پیدا میکنه شک نکن این نتیجه چندین سال تجربه با اسمون دل داشتن هست
ببخشید بزرگان

aznavar

کاربر ويژه
آسمون اینجا هم اکنون. آدم یاد آسمون بعد از بارندگی فروردین میوفته
به فاصله دو سال یه سال نکبت دیگه از لحاظ دمایی رخ داده. امیدوارم روهمین دوسال یه بار بمونه:ناراحت:

k5c72235di517vgzja0d.jpg

سیبری

کاربر ويژه
امیر محسن امروز کدوم کوه رفته؟
یقینا از 2000 به بالا برف و کولاک وحشتناکی تو بینالود هستش

hamid_bms

New member
دم این نروژگرم!
دیروز که واسه روستاهای شمال بینالود حدود 3 میل و روستاهای جنوبش 30 میل( فقط 40 کیلومتر فاصله هست)پیش بینی کرده بود تعجب کردم
اما الان که آمار بارش قوچان و مشهد تربت رو زدن (قوچان و مشهد 1 میل تربت 18 میل !)و نیشابور هم به احتمال 100%بارشش عالی بوده به نروژ ایمان آوردم
بارش نیشابور خوب بود، در حدی که دیشب تا صبح از رگبارهای بارون و تگرگ و رعد و برق چند بار از خواب پریدم!!! الانم وضعیت همون جوریه . . .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا