• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
100 ساله میگن آی تهران زلزله 100 ریشتری میاد وای بیچاره میشیم وای ال میشیم وای بل میشیم . . . .:داغ:
پس کوووووووووووووو؟:غش2:
شما به من زلزله نشان بده اول؟:37:
زلزله شمایی؟:37:
هیچ دشواری هم نداره خیلیم جایه خوبیه یکیه:10:
برو ببین اینجا بارونه اونجا چه برفیه بنده ی مخلصه خدا اینارو میگن که من و تو هجوم نبریم اونجا بریم جنوبه شهر زندگی کنیم خودشون حالشو ببرن:11::8::15: برو ببین چه هوا و دیدی داره اونجا بهشته بهشت
ول کن این حرفا رو قول بهت میدم اگرم زلزله بیاد جنوبه شهریها همه میمیرن:10::9: نه اونا حالا ببین

من که محلمونو دوست دارم اگر میلیاردر بشم از محلمون نمیرم چون به اینجا عادت کردم و ازش خوشم میاد از فرهنگ ادمای اونجا هم خوشم نمیاد من راضیم بی پول باشم ولی قدرتی داشته باشم که بتونم محلمون و از نوع بسازم وقشنگ کنم!!

s@d3q

کاربر ويژه
دوستان سلام! روز جمعه تون بخیر!

این پیش بینی ودر دات کام رو واسه تهران دیدین؟
ودر هم دیگه کلا از دور خارج شده ها؟ چرا اینجوری شده؟

abtinT

کاربر ويژه
روز شنبه شب و یکشنبه صبح هم شمرون برف میاد .ولی تهران احتمال برف. 50% .شاید کن و سلوفان هم برفی بزنه.

پسرخاله

کاربر ويژه
روز شنبه شب و یکشنبه صبح هم شمرون برف میاد .ولی تهران احتمال برف. 50% .شاید کن و سلوفان هم برفی بزنه.
بارش خاصی نیست میزانش کمه
کلا روزای خشکی رو داریم تا 10 روز آینده البته به غیر از فردا
افزایش دما هم داریم رفتیم برای 15+

سیبری

کاربر ويژه
از حق نگذریم پیش بینیهای هواشناسی خراسان رضوی برا این دو تا سیستم خیلی عالی و دقیق بودن بر خلاف سازمان هواشناسی کشوری

هواشناس

کاربر ويژه
بیشینه و کمینه دمای 24 ساعت گذشته ایستگاه های تبریز + بارش

تبریز - فرودگاه : 8 + و صفر ، بارش 3.5
تبریز - اول زعفرانیه : 7 + و صفر ، 7.2

بیشینه بارش استان : بندر شرفخانه 13.4

سردترین دمای استان : ورزقان 7 -

hasan1

کاربر ويژه
دهه 60 قم هم برفای خوبی میومده ؟

آره دهه 60 برف های نسبتا خوبی میومده قم لااقل که خیلی بهتر از چند سال گذشته بوده ولی دهه 70 به غیر از یکی دو سال خیلی برف ها چنگی به دل نمیزده هر چند بازم از این سال ها بهتر بوده!
اما برف 86 قم اگه اشتباه نکرده باشم بهترین برف 40-50 سال قم بوده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا