سایت یاهو هم فکر کنم قاط زده
http://weather.yahoo.com/iran/tehran/tehran-2251945/
آریا جان یاهو پیش بینی هاشو از ودر دات کام میگیره!
سایت یاهو هم فکر کنم قاط زده
http://weather.yahoo.com/iran/tehran/tehran-2251945/
24 ساعت قبل : اقدسیه 29 میل . لواسان 26 میل
آریا جان یاهو پیش بینی هاشو از ودر دات کام میگیره!
آهان
ممنون
فکر کنم اشتباهی برای یه شهر دیگه رو به جای تهران زدن!
فقر و بیکاری آفت بسیار بزرگیه که با تفاوت طبقاتی جامعه میشه. سیر هیچوقت درد گرسنه رو نمی فهمه.مثل کلاه خودت رو بجسب باد نبره مصداق بارز کمال خودخواهی رو میرسونه.مرگ یک بار شیون هم یکبار!زمانیکه بالاشهر در آرامش به باغچه خونشون آب میدن پایین شهر زیر فشار زلزله گرانی و تورم میلرزن
آریا جان به نظر من سایت ودر دات کام هوای قسمت های شمالی تهران مثل اقدسیه رو پیش بینی میکنه که اگه اینجوری باشه پیش بینیش چندان هم بیراه نیست.
آخه امروز که بارشی نداریم و هوا تو کل شهر گرم هستش تقریبا
فردا هم از شب افزایش ابر رخ میده
برا همین کاملا غلطه به نظرم حسن جان
اقدسیه اونطور هم نیست!!
فقر و بیکاری آفت بسیار بزرگیه که با تفاوت طبقاتی جامعه میشه. سیر هیچوقت درد گرسنه رو نمی فهمه.مثل کلاه خودت رو بجسب باد نبره مصداق بارز کمال خودخواهی رو میرسونه.
یه خاطره از دهه 60 واستون تعریف کنم که صد البته به هواشناسی مرتبطه!چون اولین اردوی من بود کاملا یادمه!
من سال 68 دوم ابتدایی بودم و مدرسه پیروزی تو قم طرفای میدون جهاد می رفتم ، روز اول دی ما رو اردو بردن تهران ، خود قم در حد سفید شدن برف اومده بود و البته قبلش هم بارون ، تهران هم ساعتای 10 که رسیدیم تو جنوب شهر برفی نبود ، ما رو بردن برای دیدن کاخ سعد آباد ، دقیقا یادمه رو آسفالت و تو خیابون کنار درب ورودی برف نبود اما روی درختای چنار کنار خیابون و روی خاک حدود 5 سانت برف بود ، ما رو با مینی بوس بردن داخل محوطه کاخ ، با کمال تعجب وقتی با خوشحالی و بدون اینکه بدونم زیز پام چقدر برفه وقتی پریدم بیرون تا بالای زانو رفتم تو برف! تازه اونجا بود که فهمیدم شمال تهران یعنی چی !
البته عصر هم ما رو بردن شهرک سینمایی قدیم ( فک کنم جاده قدیم کرج بود) تو خشکی و گرما از قم چیزی کم نداشت!
سال ابی اقدسیه 249 شد .
مشکل اینجاست که این کشور با این همه ثروت نباید فقیر نداشته باشه بد اینکه پولدارامون هم به خاطر شایستگیشون پولدار نشدن واکثرشون از راه نادرست (همه میدونیم چه راه هایی) پولدارشدن وگرنه ادم ادمه چه پولدار چه فقیر بد اینکه تو این مملکت ادم فقیر با ادم پولدار یکسان دارن مالیات میدن یا فقیر حتی بیشتر میده ولی بازم 90درصد اون مالیات خرجه پولداره میشه
مشکل اینجاست که این کشور با این همه ثروت نباید فقیر نداشته باشه بد اینکه پولدارامون هم به خاطر شایستگیشون پولدار نشدن واکثرشون از راه نادرست (همه میدونیم چه راه هایی) پولدارشدن وگرنه ادم ادمه چه پولدار چه فقیر بد اینکه تو این مملکت ادم فقیر با ادم پولدار یکسان دارن مالیات میدن یا فقیر حتی بیشتر میده ولی بازم 90درصد اون مالیات خرجه پولداره میشه