• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همه عزیزان
سازمان محترم هنوز آمار رو نزدن:سکوت:

بیشترین برف در استان کرمانشاه: ایستگاه کیوه نان در شهرستان سنقر 50 سانت

hasan1

کاربر ويژه
آهان
ممنون
فکر کنم اشتباهی برای یه شهر دیگه رو به جای تهران زدن!

آریا جان به نظر من سایت ودر دات کام هوای قسمت های شمالی تهران مثل اقدسیه رو پیش بینی میکنه که اگه اینجوری باشه پیش بینیش چندان هم بیراه نیست.

سیبری

کاربر ويژه
یه خاطره از دهه 60 واستون تعریف کنم که صد البته به هواشناسی مرتبطه!چون اولین اردوی من بود کاملا یادمه!

من سال 68 دوم ابتدایی بودم و مدرسه پیروزی تو قم طرفای میدون جهاد می رفتم ، روز اول دی ما رو اردو بردن تهران ، خود قم در حد سفید شدن برف اومده بود و البته قبلش هم بارون ، تهران هم ساعتای 10 که رسیدیم تو جنوب شهر برفی نبود ، ما رو بردن برای دیدن کاخ سعد آباد ، دقیقا یادمه رو آسفالت و تو خیابون کنار درب ورودی برف نبود اما روی درختای چنار کنار خیابون و روی خاک حدود 5 سانت برف بود ، ما رو با مینی بوس بردن داخل محوطه کاخ ، با کمال تعجب وقتی با خوشحالی و بدون اینکه بدونم زیز پام چقدر برفه وقتی پریدم بیرون تا بالای زانو رفتم تو برف! تازه اونجا بود که فهمیدم شمال تهران یعنی چی !
البته عصر هم ما رو بردن شهرک سینمایی قدیم ( فک کنم جاده قدیم کرج بود) تو خشکی و گرما از قم چیزی کم نداشت!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مرگ یک بار شیون هم یکبار!زمانیکه بالاشهر در آرامش به باغچه خونشون آب میدن پایین شهر زیر فشار زلزله گرانی و تورم میلرزن
فقر و بیکاری آفت بسیار بزرگیه که با تفاوت طبقاتی جامعه میشه. سیر هیچوقت درد گرسنه رو نمی فهمه.مثل کلاه خودت رو بجسب باد نبره مصداق بارز کمال خودخواهی رو میرسونه.

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا جان به نظر من سایت ودر دات کام هوای قسمت های شمالی تهران مثل اقدسیه رو پیش بینی میکنه که اگه اینجوری باشه پیش بینیش چندان هم بیراه نیست.

آخه امروز که بارشی نداریم و هوا تو کل شهر گرم هستش تقریبا
فردا هم از شب افزایش ابر رخ میده
برا همین کاملا غلطه به نظرم حسن جان
اقدسیه اونطور هم نیست!!

hasan1

کاربر ويژه
آخه امروز که بارشی نداریم و هوا تو کل شهر گرم هستش تقریبا
فردا هم از شب افزایش ابر رخ میده
برا همین کاملا غلطه به نظرم حسن جان
اقدسیه اونطور هم نیست!!

آره به نظرم حق با شماست چون پیش بینی فورکا رو هم که دیدم بارش چندانی برای فردا برای شمال تهران پیش بینی نکرده. انگار واقعا قاطی کرده :89:

aria_tehran

کاربر ويژه
یه خاطره از دهه 60 واستون تعریف کنم که صد البته به هواشناسی مرتبطه!چون اولین اردوی من بود کاملا یادمه!

من سال 68 دوم ابتدایی بودم و مدرسه پیروزی تو قم طرفای میدون جهاد می رفتم ، روز اول دی ما رو اردو بردن تهران ، خود قم در حد سفید شدن برف اومده بود و البته قبلش هم بارون ، تهران هم ساعتای 10 که رسیدیم تو جنوب شهر برفی نبود ، ما رو بردن برای دیدن کاخ سعد آباد ، دقیقا یادمه رو آسفالت و تو خیابون کنار درب ورودی برف نبود اما روی درختای چنار کنار خیابون و روی خاک حدود 5 سانت برف بود ، ما رو با مینی بوس بردن داخل محوطه کاخ ، با کمال تعجب وقتی با خوشحالی و بدون اینکه بدونم زیز پام چقدر برفه وقتی پریدم بیرون تا بالای زانو رفتم تو برف! تازه اونجا بود که فهمیدم شمال تهران یعنی چی !
البته عصر هم ما رو بردن شهرک سینمایی قدیم ( فک کنم جاده قدیم کرج بود) تو خشکی و گرما از قم چیزی کم نداشت!

شمال تهران از لحاظ آب و هوایی واقعا فوق العادست
بیخود نبود خونه ی امام شمال شهر بودش:خنده1:

مثلا فرض کن همین دیشب اینجا دما 8 درجه بود داشت بارون میومد ولی شمال شهر برف اومده بود و نشسته بود!!!!!!!!
تابستونا هم همیشه به واسطه ی نسیمی که از البرز به سمت پایین میاد طراوت خاصی داره شمال شهر

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام و تبریک به دوستانی که برف داشتند!از اون همه پیش بینی فقط 5.4 م.مترش اینجا اومد!فردا باز بارش داریم ولی کمه!:سوت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مشکل اینجاست که این کشور با این همه ثروت نباید فقیر نداشته باشه بد اینکه پولدارامون هم به خاطر شایستگیشون پولدار نشدن واکثرشون از راه نادرست (همه میدونیم چه راه هایی) پولدارشدن وگرنه ادم ادمه چه پولدار چه فقیر بد اینکه تو این مملکت ادم فقیر با ادم پولدار یکسان دارن مالیات میدن یا فقیر حتی بیشتر میده ولی بازم 90درصد اون مالیات خرجه پولداره میشه

فقر و بیکاری ارتباط تنگاتنگی و دو سویه با هم داره همینطور این دو زمینه ارتکاب جرائم اجتماعی و اقتصادی رو فراهم می کنن.

اینکه یک جوان وارد دانشگاه میشه چقدر این تضمین وجود داره که بازار کار براش فراهم باشه و کیفیت آموزش و کسب مهارت در چه سطح و روشی باشه بسیار در این مسئله حائز اهمیته.

حرف زدن آسونه و همه می تونن بالای منبر برن از صبح تا شب حرفهای عوام پسند و کلیشه ای بزنن در وادی عمل چه در چنته وجود داره؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مشکل اینجاست که این کشور با این همه ثروت نباید فقیر نداشته باشه بد اینکه پولدارامون هم به خاطر شایستگیشون پولدار نشدن واکثرشون از راه نادرست (همه میدونیم چه راه هایی) پولدارشدن وگرنه ادم ادمه چه پولدار چه فقیر بد اینکه تو این مملکت ادم فقیر با ادم پولدار یکسان دارن مالیات میدن یا فقیر حتی بیشتر میده ولی بازم 90درصد اون مالیات خرجه پولداره میشه

فقر و بیکاری ارتباط تنگاتنگی و دو سویه با هم داره همینطور این دو زمینه ارتکاب جرائم اجتماعی و اقتصادی رو فراهم می کنن.

اینکه یک جوان وارد دانشگاه میشه چقدر این تضمین وجود داره که بازار کار براش فراهم باشه و کیفیت آموزش و کسب مهارت در چه سطح و روشی باشه بسیار در این مسئله حائز اهمیته.

حرف زدن آسونه و همه می تونن بالای منبر برن از صبح تا شب حرفهای عوام پسند و کلیشه ای بزنن در وادی عمل چه در چنته وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا