• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فقر و بیکاری ارتباط تنگاتنگی و دو سویه با هم داره همینطور این دو زمینه ارتکاب جرائم اجتماعی و اقتصادی رو فراهم می کنن.

اینکه یک جوان وارد دانشگاه میشه چقدر این تضمین وجود داره که بازار کار براش فراهم باشه و کیفیت آموزش و کسب مهارت در چه سطح و روشی باشه بسیار در این مسئله حائز اهمیته.

حرف زدن آسونه و همه می تونن بالای منبر برن از صبح تا شب حرفهای عوام پسند و کلیشه ای بزنن در وادی عمل چه در چنته وجود داره؟
ول کن این حرفارو مهرداد تو مصاحبه قبول شدی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

سابقه کار و معرف می خوان.

من یه زمان حرف میزدم یه عده منو اینجا مسخره میکردن من همه این راه ها رو دیدیم رفتم از فکر کار استخدامی بیا بیرون اصلا فکر کن هیچ مدرکی نداری برو دنباله شغل ازاد !! اوضاع خیلی بیریخته الان اگه معرفم داشته باشی کاری نمیشه کردش!!

amir tehranpars

کاربر ويژه
گویا سیستم اواخر هفته ای قطعی به نظر میرسه ، اگه یه مقدار کانتر 570 یاری کنه بارش نیمه غربی خوب خواهد بود !:گل:

amir tehranpars

کاربر ويژه
گویا در دهه سوم بهمن ماه ، با توجه به شاخص ها و نمودارها و مدل ها ، به دوران بارشی بازخواهیم گشت !:گل:
فعلا یه ده روزی سماق بمکیم !

navid-mashhad

کاربر ويژه
mashhad
+11
°C
w315.gif
7 kmh

Cloudy, thunderstorms with rain
Feels Like: +11°
Barometer: 1003.0 hPa
Dewpoint: +10°
Humidity: 93.5%
Visibility: 8 km

EP-IEE

کاربر ويژه
رعد و برقم باحاله ها کاش اینجام رعد و برق میزد برف ک نیومد یه رعد برق میزد روشن میشدیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا