• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
نه میاد پایین . تا اون موقع دما برای برف محیا میشه . سایتا رو ول کن . باید دید اصلا بارشی رخ میده یا نه .

محمد جان ولی زیاد نباید مطمین بود چون تا نیمه های شب این سیستم جنوبیه که وارد تهران میشه و خودت بهترمیدونی جنوبی کاهش دما نداره که یهو برفی شه...یه حالت مثل شهرکرد رخ می ده دیگه...

amir551

کاربر ويژه
من زیر سوال بردم یا شما؟ شما که یه نسل رو مسخره کردید. من 18 سالمه بعد میای بهم میگی بچه و نمی دونم فلان و بیسار!
منم دیگه اینجا نمیام تا شماها راحت باشید

فقط امیرمحسن داخل شما خوبه :ناراحت: با اینکه سن اش بیشتر از همه ولی من که خیلی کوچیکترشم رو مسخره نمی کنه :گل:

خداحافظ

ممنونم

فرزینگ لول در تراز 850_ دما _ باد :

friz.gif

rahsazan

کاربر ويژه
مه غلیظ به غرب مشهد هم رسید.

نیم ساعت پیش از سرخس خبر واسم رسید که در اونجا برف ریزه شروع به بارش کرده!!!!!!!

دوستان حداکثر دمای امروز مشهد به چند رسید؟

امیرمحسن جان سمت ما بارش نرمه برف خیلی ریز هست اما مه غلیظ نیست
سمت شما که باز خیلی مه غلیظه!

میدان نمایشگاه

dukw540me0mtg6iin7ix.jpg

الان دید افقی فرودگاه 1500 متر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پس از 1 ساعت که هوا نیمه ابری بود؛مجددا الان ابری شده،بهتره بگیم قرمز شده ولی به هوای قبل از برف نمیخوره!!!!!!دما هم کماکان 2 درجه ست!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
ایشون رفتن تو پرشین تولز نوشتن :

اینقدر باند بازی هست و اینقدر بعضی ها خودشون رو بالا می بیننند که من دیگه اون فروم نمی رم!

بعضی هاشون خجالت هم نمی کشند! به همه توهین می کنند . من 18 سالمه بهم میگن بچه!

همین پرشین تولز خودمون بهترین فرومه فقط اگه هروز صفحه های زیادی بریم جلو و نقشه و مدل بزاریم بچه های بیشتری جذب میشن. حتی یه سری آدم جدید هم میان!

امیدوارم به راه راست هدایت بشن .:بای:

ایشون رفتن تو پرشین تولز نوشتن :

اینقدر باند بازی هست و اینقدر بعضی ها خودشون رو بالا می بیننند که من دیگه اون فروم نمی رم!

بعضی هاشون خجالت هم نمی کشند! به همه توهین می کنند . من 18 سالمه بهم میگن بچه!

همین پرشین تولز خودمون بهترین فرومه فقط اگه هروز صفحه های زیادی بریم جلو و نقشه و مدل بزاریم بچه های بیشتری جذب میشن. حتی یه سری آدم جدید هم میان!

امیدوارم به راه راست هدایت بشن .:بای:

خدایا این عارف ما را به راه راست هدایت نمیکنی نکن ولی بیشتر از هم به راه چپ هدایتش نکن ...ممنون...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا