• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
تشکر. این عکس برف حدود 10 روز پیشه. ولی این هفته هم ماسوله برف اومده بود و اون طور که دوستم گفت دیشب حدود 10 تا 20 سانتی متر برف رو زمین بود.

خواهش میکنم
البته باید از جناب هومن عزیز تشکر کنیم
عکس بسیار زیبایی است
 

mohamad$

کاربر ويژه
یادش بخیر . برف 20 سانتی چاردیواری پونک . همین دو هفته پیش بود ولی واقعا چه زود گذشت .

2goss09k4683e0mpb50.jpg
 

Dr.ben

کاربر ويژه
پرفسور سمیعی دیروز و امروز به زادگاه شون رشت اومده بودن.
امروز یکی از خیابون های رشت به اسم ایشون نامگذاری شد. ایشون در حال حاضر دارن یه بیمارستان 400 تخت‌خوابی در رشت می سازن. تخصصی ترین بیمارستان مغز رو هم که در تهران میسازن و اون طور که دیشب در شبکه استانی گیلان گفتن، تجهیزات بیمارستانی که در تهران در حال ساخت هست در دنیا بی نظیره و سفارش ساخت شون بطور اختصاصی به شرکت های و کارخانه های بین المللی ساخت تجهیزات پزشکی داده شده .


مجید سمیعی در ۷۰ سالگی مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در رشت)[SUP][۱][/SUP][SUP][۲][/SUP][SUP][۳][/SUP] پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب، مشاور صدراعظم آلمان، مشاور رییس جمهور چین و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان گذار آن بوده است [SUP][۴][/SUP].
وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌است. ایشان بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌است و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان می‌باشد. ایشان در دهه ۱۹۹۰ اقدام به تاسیس یک مرکز بین‌المللی علوم اعصاب (به انگلیسی: International Neuroscience Institute)‏ که به اختصار INI شناخته می‌شود، نمود. بنای این مرکز برگرفته از شکل مغز می‌باشد. این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن را مجید سمیعی بر عهده دارد. سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار ایشان در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. ایشان در حال حاضر نیز بسیار فعال بوده، عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند. مجید سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تلاش زیادی برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب ایران انجام می‌دهد.

اینم بیمارستان تهران که البته آخرین باری که دیدم پیشرفت خوبی کرده و طبق صحبت های دیشب پرفسور سمیعی تا 2 سال آینده تکمیل میشه:

تصویری که در زیر مشاهده مینمایید بیمارستان محل کار جناب آقای دکتر سمیعی جراح نابغه و بر جسته ایرانی در شهر هانوفر آلمان می باشد.این ساختمان همانند مغز انسان از دو نیمکره و پایه های رابط بین دو نیمکره تشکیل شده است



آغاز احداث بیمارستان پروفسور سمیعی در شهرک شهید باقری 22تهران

عملیات تولید قطعات اسکلت فلزی بیمارستان پروفسور مجيد سمیعی به عنوان اولین بیمارستان تخصصی علوم اعصاب ایران(INI) توسط شرکت "پای بندسازه" آغاز شد.
عملیات تولید قطعات اسکلت فلزی بیمارستان پروفسور مجيد سمیعی به عنوان اولین بیمارستان تخصصی علوم اعصاب ایران(INI) توسط شرکت "پای بندسازه" آغاز شد.به گزارش ConsBank، با پیشرفت مراحل تهیه نقشه های کارگاهی و تائید اولویت های موردنظر توسط طراح سازه این پروژه که با طراحی منحصربفردی در زميني به مساحت 30هزار مترمربع و با سه طبقه پیرامونی و 10 طبقه در هسته مرکزی ساخته می شود، از اوایل فروردین 1390 آغاز شد.دو وجه آموزشي و درماني در اين مركز که از فواصل دور نمای مغز انسان را دارد مدنظر است. نقشه‌هاي اين مركز آموزشي - درماني نیز با الگوبرداري از انستيتو بين‌المللي اعصاب در كشور آلمان تهيه شده است و جمعي از مهندسان آرشيتكت داخلي با همكاري مسوولان شهر هانوفر آلمان نقشه‌هاي اين مركز را تهیه کرده اند.
بر اساس این گزارش، این پروژه در منطقه 22 شهرداری تهران بعداز دهکده المپیک در بهترین منطقه آب وهوایی تهران یعنی درشهرک شهید باقری قرار داشته و با تناژی بیش از 5000 تن از اهم تولیدات شرکت "پای بند سازه" در سال 1390 خواهد بود.
 

Dr.ben

کاربر ويژه
داره اپ میشه چیزی که مهمه کانتر 528 به سواحل نمیره و موندگاری سرما کانتر 540 تو کشور زیاده....
ناخواسته منو یاد 86 میندازه یادم قبل برف سراسری یکی دو هفته هوای سردی تو کشور حاکم بود.....

http://wxweb.meteostar.com/models/ipsm_looper.php?PROD=2012122812_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS

درود به محمد عزیز. نمی دونم چرا این 528 اینقدر بالا سر ما می چرخه و دور دور میکنه ولی یخورده پایین تر تشریف نمیاره :قاطی:
 

saeed hh

کاربر ويژه
سال 86 درست صبح (ساعت6تا7:30) اولین روز زمستان پنجشنبه بود چنان برف رگباری وکولاکی شد که کل تهران سفید شد اون موقع من خیابون بودم برف با باد با چنان سرعتی به صورتم میزد که به سمت جلو نمیتونستم حرکت کنم بچه های تهران روزشو درسگفتم دیگه!!
 

rahsazan

کاربر ويژه
تصویر یک پدیده نادر در کوهستان

تاریخ انتشار : جمعه ۸ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۲۴

این تصاویر باورنکردنی از یک مه کمان به عنوان یک پدیده نادر و شبه وار، به نظر می‌رسد که دریچه ای رو به یک دنیای دیگر باشد.به گزارش مهر، میخائیل بائوسکی این پدیده نادر را در طی سفر اخیر خود در منطقه کوهستانی چاتیر – داگ در جنوب اکراین ثبت کرده است.
مه ‌کمان (fogbow) همانند رنگین کمان است ولی با توجه به اندازه بسیار کوچک ریزچکه هایی که مه را می سازند (کوچکتر از 0.5 میلیمتر)، بسیار کمرنگ تر است، لبه بیرونی آن سرخ است و درون آن آبی. گاهی ریزچکه ها آنقدر کوچک هستند که رنگ مه‌کمان سفید است و از این رو آنها را رنگین کمان سپید نیز می نامند. در برخی موارد این پدیده نادر ابرکمان (cloudbow) نیز ذکر شده است.

916458_orig.jpg

این مه کمان توسط میخائیل بائوسکی در منطقه کوهستانی جنوب اکراین مشاهده شده است
916459_orig.jpg

این پدیده به نظر می رسد که درمیان مه باشد اما تأثیر رنگها نیز در آن مشاهده می شود
عکاس 61 ساله روسی این تصاویر اظهار داشت: من معمولا برای گرفتن تصاویری بی نقص به کوهستان می روم، وقتی این مه کمان را دیدم به واقع احساس کردیم که چیزی فراتر از دنیای واقعی است. من علم، فیزیک و تمام این فرآیند ها را می فهمم اما وقتی که در ارتفاع بلند کوهستانها هستید و پایین پایتان تنها ابر مشاهده می شوند این مه کمان سفید رنگ در مقابلتان درست شبیه درگاهی به یک جهان دیگر است.
وی افزود: با مشاهده این زیبایی طبیعی حیرت زده شدم، به همین دلایل است که نمی توانم از رفتن به کوهستان دست بکشم، این نقاط دارای فرصتهای عکاس شگفت انگیزی هستند.
مه کمانها معمولا روی آبهای قطبی مشاهده می شوند، اما امکان مشاهده آنها در مناطق کوهستانی نیز وجود دارد.
بائوسکی استاد شیمی دانشگاه به رغم دمای منجمد کننده که گاهی به 15 درجه زیر صفر می رسد، روزهای آخر هفته خود را صرف بالارفتن از کوه می کند تا تصاویر کامل و بی نقصی از طبیعت بگیرد.

916460_orig.jpg

مه کمانها گاهی در مناطق کوهستانی رویت می شوند، اما این پدیده بیشتر روی آبهای قطبی شکل می گیرد
916457_orig.jpg

عکاس 61 ساله این تصاویر اکثر روزهای آخر هفته خود را صرف بالارفتن از کوه به امید گرفتن تصاویر ناب می کند

 

mohamad$

کاربر ويژه
وقتی تو کوه مه شدید میشه واقعا خفن میشه اونم وقتی تو 3000 متری باشی یه منطقه وسیع از برف 70 - 80 سانتی پیرامون آدم باشه . هی خدا !!!
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا