• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در صورت تحقق نقشه ها و وقوع بارش در روز جمعه در مشهد ما باید بازهم مدیون جریانات گرم و بسیار مرطوب بخش غربی دریای عرب و دریای سرخ باشیم. پس با این حساب در روزهای پیشرو ما شاهد فرا رفت و نفوذ جریانات گرم و مرطورب جنوبی خواهیم بود و از میزان و شدت برودت هوا در خراسان رضوی کاسته شده و دمای هوا افزایش محسوسی خواهد یافت و مجددا با نفوذ هوای سرد در روز جمعه به همراه وزش شدید باد با شکل گیری یک جبهه فعال که در اثر برخورد توده هوای گرم و مرطوب جنوبی و سرد شمالی رخ میده، بارشها رویایی خواهند بود:

28bb4h5qii9p30c1517.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
در صورت تحقق نقشه ها و وقوع بارش در روز جمعه در مشهد ما باید بازهم مدیون جریانات گرم و بسیار مرطوب بخش غربی دریای عرب و دریای سرخ باشیم. پس با این حساب در روزهای پیشرو ما شاهد فرا رفت و نفوذ جریانات گرم و مرطورب جنوبی خواهیم بود و از میزان و شدت برودت هوا در خراسان رضوی کاسته شده و دمای هوا افزایش محسوسی خواهد یافت و مجددا با نفوذ هوای سرد در روز جمعه به همراه وزش شدید باد با شکل گیری یک جبهه فعال که در اثر برخورد توده هوای گرم و مرطوب جنوبی و سرد شمالی رخ میده، بارشها رویایی خواهند بود:

28bb4h5qii9p30c1517.gif

آخ جون برف تپل

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
درود بر همگی ، همانطور که دوستان به اطلاع رسوندند این هفته با سه سامانه سر وکار خواهیم داشت دو سامانه اول بارشهای پراکنده برای اصفهان خواهند داشت و سومی کمی قویتر خواهد بود که به امید خدا یه برف 5 ، 6 سانتی خواهیم دید:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر غرب مشهد که هوا کاملا تمیز و شفاف هست:

192.168.41.50.jpg

192.168.41.51.jpg

شمال مشهد رو که چک کردم هوا اونجا هم تمیز بود:

192.168.96.62.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان و اساتید بزرگوارم

امیدوارم همگی خوب باشند و آدینه ی خوبی رو پشت سر گذاشته باشند{مثل من!!!}

چه خبر از نقشه ها؟؟مثل اینکه قراره دوباره پاییز بیاد نه؟؟در اولین پست همین صفحه استاد بزرگوارم اشاره کردند که هوا بطور محسوسی گرم میشه،البته بنظر من{و شاید اکثر اساتید و دوستان}؛پس از هر گرمایی در زمستان،سرمایی بسیار سخت اتفاق میفته که امیدوارم این دفعه هم همین اتفاق رخ بده

Mahdi Askari

مدير فنی

درود مهدی جان

آقا افتخار دادید به ما:گل: باز هم از این کارا انجام بدین و مار رو بیشتر به فیض برسونید:گل:

امیر محسن جان گفتم که من چیزی سر در نمیارم از این عکس ها:خجالت2:
به همین دلیل تو کاری که بلد نیستم زیاد دخالت نمیکنم:نیش:
ممنون:گل:

در حد یکم دخالت هستم در خدمتتون:نیش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان گفتم که من چیزی سر در نمیارم از این عکس ها:خجالت2:
به همین دلیل تو کاری که بلد نیستم زیاد دخالت نمیکنم:نیش:
ممنون:گل:

خواهش میکنم مهدی جان

راستی این عکس آواتارت بدجوری هیبت پلنگ رو به تصویر کشیده :نیش:

البته من خیلی این کوچولو رو دوست دارم:nicolnici: