بارورسازي در حال انجام هستش ! به اميد خدا با اين بارورسازي بارش سنگيني رو در رشت خواهيم داشت
سعي در برقراري ارتباط با دوستم در برج مراقبت فرودگاه تبريز دارم
سعي ميكنم خبر بگيرم ازش
چرا هذیون میگی؟؟؟
بارورسازي در حال انجام هستش ! به اميد خدا با اين بارورسازي بارش سنگيني رو در رشت خواهيم داشت
سعي در برقراري ارتباط با دوستم در برج مراقبت فرودگاه تبريز دارم
سعي ميكنم خبر بگيرم ازش
چرا هذیون میگی؟؟؟
چه طور مگه ؟
هواپیماهای بارورسازی دائما از یک ساعت یک بار در آسمان دیده می شوند ... یعنی واقعا بر روی سیستم و بارش ابرها تاثیری خواهد داشت این بارورسازی؟؟ یا عوام فربی است؟؟ نظر دوستان چیست؟؟
خیلی ممنون دوست عزیزمخوش امديد دوست عزيز
از اقامتتون لذت ببريد!
ممنون آرش جاننروژ برای بجنورد حدود 10 میلیمتر برف خالص زده. برای قوچان هم حدود 5 میلیمتر.
تبریک به محمد و محسن گل. جای ما رو خالی کنین.
هواپیماهای بارورسازی دائما از یک ساعت یک بار در آسمان دیده می شوند ... یعنی واقعا بر روی سیستم و بارش ابرها تاثیری خواهد داشت این بارورسازی؟؟ یا عوام فربی است؟؟ نظر دوستان چیست؟؟
حامد نظرت چیه درمورد بارش؟
من میگم غافلگیر میشیم
چی بگم والا ، خیلی ناراحتم یکسال دیگه صبر کردیم تا برسیم به زمستون اینم از زمستون نه برفی ..... کاش لااقل در حد سفید شدن بباره
خب رسیدیم تهش،دقیقا تا گرمدره! اومدیم تو ترافیک اتوبان کرج!این ادامه ی همت غرب چه خوبه! نیومده بودم،خیلیم خلوته! از شلوغی اتوبان کرج در رفتیم ! تا کجا ادامه داره؟فک کنم اونور گرمدره ها؟!
من چند روز قبل نظرم رو گفتم كه دوباره همون رو كپي ميكنم اينجا:
خيلي به بارورسازي دل نبند چرا كه بارورسازي ابرها در صورتي كه با موفقيت انجام شود در بهترين حالت فقط 15 تا 20 درصد بارش را افزايش مي دهد تازه اين مقدار افزايش بارش در باروري ابرهاي همرفتي حاصل شده است و در مورد ابرهاي لايه اي نيمبواستراتوس درصد موفقيت كمتر است. جالبتر اينجاست كه حالا همين مقدار موفقيت هم چندان قابل اثبات نيست. خلاصه اينكه بارورسازي ابرها اما و اگر زياد داره و مثل صعود تيم فوتبال ايران به جام جهاني هستش و به اين راحتي ها نيست!
ضمنا در ايران از يديد نقره جهت باروري ابرهاي همرفتي و از نيتروژن مايع جهت باروري ابرهاي لايه اي و از دو هواپيماي آنتونوف 26 جهت باروري استفاده مي شود