• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
هواپیماهای بارورسازی دائما از یک ساعت یک بار در آسمان دیده می شوند ... یعنی واقعا بر روی سیستم و بارش ابرها تاثیری خواهد داشت این بارورسازی؟؟ یا عوام فربی است؟؟ نظر دوستان چیست؟؟

30% عوام فریبی ، 60% خود فریبی! و10 % هم احتمال افزایش بارش

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
هواپیماهای بارورسازی دائما از یک ساعت یک بار در آسمان دیده می شوند ... یعنی واقعا بر روی سیستم و بارش ابرها تاثیری خواهد داشت این بارورسازی؟؟ یا عوام فربی است؟؟ نظر دوستان چیست؟؟

من چند روز قبل نظرم رو گفتم كه دوباره همون رو كپي ميكنم اينجا:
خيلي به بارورسازي دل نبند چرا كه بارورسازي ابرها در صورتي كه با موفقيت انجام شود در بهترين حالت فقط 15 تا 20 درصد بارش را افزايش مي دهد تازه اين مقدار افزايش بارش در باروري ابرهاي همرفتي حاصل شده است و در مورد ابرهاي لايه اي نيمبواستراتوس درصد موفقيت كمتر است. جالبتر اينجاست كه حالا همين مقدار موفقيت هم چندان قابل اثبات نيست. خلاصه اينكه بارورسازي ابرها اما و اگر زياد داره و مثل صعود تيم فوتبال ايران به جام جهاني هستش و به اين راحتي ها نيست!

ضمنا در ايران از يديد نقره جهت باروري ابرهاي همرفتي و از نيتروژن مايع جهت باروري ابرهاي لايه اي و از دو هواپيماي آنتونوف 26 جهت باروري استفاده مي شود

s@d3q

کاربر ويژه
این ادامه ی همت غرب چه خوبه! نیومده بودم،خیلیم خلوته! از شلوغی اتوبان کرج در رفتیم ! تا کجا ادامه داره؟فک کنم اونور گرمدره ها؟!

s@d3q

کاربر ويژه
این ادامه ی همت غرب چه خوبه! نیومده بودم،خیلیم خلوته! از شلوغی اتوبان کرج در رفتیم ! تا کجا ادامه داره؟فک کنم اونور گرمدره ها؟!
خب رسیدیم تهش،دقیقا تا گرمدره! اومدیم تو ترافیک اتوبان کرج!

هواشناس

کاربر ويژه
من چند روز قبل نظرم رو گفتم كه دوباره همون رو كپي ميكنم اينجا:
خيلي به بارورسازي دل نبند چرا كه بارورسازي ابرها در صورتي كه با موفقيت انجام شود در بهترين حالت فقط 15 تا 20 درصد بارش را افزايش مي دهد تازه اين مقدار افزايش بارش در باروري ابرهاي همرفتي حاصل شده است و در مورد ابرهاي لايه اي نيمبواستراتوس درصد موفقيت كمتر است. جالبتر اينجاست كه حالا همين مقدار موفقيت هم چندان قابل اثبات نيست. خلاصه اينكه بارورسازي ابرها اما و اگر زياد داره و مثل صعود تيم فوتبال ايران به جام جهاني هستش و به اين راحتي ها نيست!

ضمنا در ايران از يديد نقره جهت باروري ابرهاي همرفتي و از نيتروژن مايع جهت باروري ابرهاي لايه اي و از دو هواپيماي آنتونوف 26 جهت باروري استفاده مي شود

سلام مرسی

آره این هواپیما ها دائم امروز در آسمان تبریز دیده شدند ... امیدوارم بارورسازی کنند خوب 15 تا 20 درصد هم بازم از هیچی بهتره. بخواد 10 میلی متر بباره 12.5 میلی متر میباره که بازم جای شکر داره :گل:

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
این الگو خیلی شبیه موقعی هست که اصفهان خوب باریده بارش سنگین درچندکیلومتری ولی اصفهان رو صفر میزنه
sshot-1.jpg

موج قبلی که برای اصفهان بارشی نداشت بخاطر این بود که بارش سنگینی هم در زاگرس رخ نداد اما این فرق داره امیدوارم فافلگیر بشیم

mohamad$

کاربر ويژه
آخرین وضعیت

تبریز +5 رگبار ملایم باران

کرمانشاه +5 رگبار ملایم باران

قزوین +9

ایلام +3

همدان +6

ارومیه +3

زنجان +7

سنندج +5 رگبار ملایم باران

وضعیت