• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
اخطاریه هواشناسی استان

"پیرواطلاعیه شماره 22 مورخ 1391/10/19 به اطلاع می رساند به دلیل پیش بینی بارش برف شدیدو گاهی همراه با وزش باد طی روزهای چهار شنبه وپنجشنبه خصوصاً در مناطق کوهستانی ، اختلال در تردد جاده های مواصلاتی استان پیش بینی می شود. در روز پنجشنبه خصوصاً شب جمعه کولاک برف در جاده های ارتباطی استان دور از انتظار نیست.در روزهای جمعه و شنبه دمای هوا در سطح استان کاهش می یابد که سبب یخزدگی و لغزندگی جاده های ارتباطی و حتی در سطح شهر می شود. که کاهش دما بین 8تا 12 درجه سانتی گراد پیش بینی می شود."

هواشناس

کاربر ويژه
محمد نظره شخصیه خودت راجع به بارش امشب و فردای تهرون چیه؟
کله شهر؟:دوست:

فعلا تبریز گند زده ... چیزی که انتظارش رو داشتیم رو برآورده نکرده ... اگر تا اواخر وقت امشب چیزی شروع نشه نگران کنندست

دما 17:20 هم 2 + شد ... اگر بارش شروع بشه خدااااااااااا

mikadd

کاربر ويژه
با توجه به این پیشبینی تا 21 زانویه 2 بهمن ایران شرایط گرمتر از نرمال خاهد داشت.

shade.t2m.png

mohamad$

کاربر ويژه
محمد نظره شخصیه خودت راجع به بارش امشب و فردای تهرون چیه؟
کله شهر؟:دوست:

والا هومن نظر من اینه که دمای تهران لب مرزیه . و سیستم روی تهران نسبت به غرب قدرتش کمتره و سرما هم دیر میرسه تهران . بارش ها هم در اکثر شهر با بارون شروع میشه .

فردا به تدریج به نظرم ابتدا شمال شهر و به تدریج غالب شهر برف میباره ولی سفید پوش شدن نقاط مرکزی و جنوبی در حاله ای ابهام هست . اگر میزان بارش زیاد تر بود سفید پوش شدنشون و 100 درصد میدونستم . میزان برف شمال شهر هم در حد آذر نمیدونم . شاید نصفش رخ بده

سرمای اصلی روز جمعه میاد تهران که بعد از بارش هست

ولی به هر حال باید امیدوار بود که سفید بشه تهران . نظر خودت چیه ؟

hamed2148

کاربر ويژه
سلام دوستان اميدوارم بارش سنگين برف رو تو كل كشور داشته باشيم تا كوههاي كل ايران پر از برف بشن . 

mikadd

کاربر ويژه
از این سیستم نباید انتظار برف سنگین در تهران داشت حتی شمال شهر.خیلی خیلی بخاد حال بده 15 سانت

mohamad$

کاربر ويژه
اره میلاد جان . برف تجریش و اقدسیه و سیمون بلوار و من در حد 10 تا 12 سانت میدونم . حالا خدا کنه همینم رخ بده .

فقط امیدوارم مناطق مرکزی و غربی و شرقی شهر هم که من و سایر دوستان هستیم سفید بشه . حالا توپ خونه برف بیاد و نیاد به شخصه برای من مهم نیست

هواشناس

کاربر ويژه
هورررررررررا بارش در تبریز شروع شد ولی فعلا بارونه و گاهی برفآبه هم میاد ... خدا کنه برف بشه و قدرت بگیره. هر چی زحمت کشیدم ( پیش دوستان ، همسایه ها ، فامیل و وبلاگ و مدل و ... ) بستگی به این برف تبریز و سرماش داره ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا