• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
تبریز 8 - دمای حسی 14 - سوز و سرمای خشک دی 91 از یادم نمیره با اون رسوایی بزرگ سیستم ...

علی جان بعد از اون ابروریزی بزرگ ما و نقشه ها و وبلاگ و فلان................
یاد شلاق کانتر 510 افتادم
الان می بینم شمال المان تشریف می بره و ما می ریم روی پشته حتی یکشنبه 20 ژانویه 522 هم از ایران خارج میشه
نظرت؟؟؟؟:blade::blade:

هواشناس

کاربر ويژه
40808209148694849384.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
با توجه به بارش برف کمک رسانی مردمی در مناطق زلزله زده ورزقان همچنان ادامه دارد

922720_orig.jpg

922718_orig.jpg

922717_orig.jpg

922710_orig.jpg

922709_orig.jpg

922708_orig.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
علی جان بعد از اون ابروریزی بزرگ ما و نقشه ها و وبلاگ و فلان................
یاد شلاق کانتر 510 افتادم
الان می بینم شمال المان تشریف می بره و ما می ریم روی پشته حتی یکشنبه 20 ژانویه 522 هم از ایران خارج میشه
نظرت؟؟؟؟:blade::blade:

من به ادامه ی بهمن امیدوارم از 10 بهمن به بعد ... اگر بهمن سرد تر از نرمال نشه در تبریز ، طبق مدل من اقلیم منطقه زیر سوال میره چون اینجا کشش این همه بالای نرمال رو نداره و مجبوره بهمن زیر نرمال بشه دما ... نمی دونم شاید هم اسفند زیر نرمال بشه دیگه داغ کردم ...

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد از قم نمی دونم یادته یا نه ولی تو فروم قبلی من از فرانرمالی دمای اینجا خوشحال بودم!و گفتم سرد شه بارشا قطع میشه!علتشو نمی دونم ولی کلا اینو از بزرگترها هم پرسیدم همینو میگن!دقیقا همین اتفاق افتاد واس ما!

IRAJ1

کاربر ويژه
محمد از قم نمی دونم یادته یا نه ولی تو فروم قبلی من از فرانرمالی دمای اینجا خوشحال بودم!و گفتم سرد شه بارشا قطع میشه!علتشو نمی دونم ولی کلا اینو از بزرگترها هم پرسیدم همینو میگن!دقیقا همین اتفاق افتاد واس ما!

کاملا باهات موافقم
حقیقتش و با تمام احترامی که برای دوستان غائلم من زیاد از کانتر 540 و 528 خوشم نمیاد چون نفوذ ین کانترها به داخل کشور برابره با نابودی بارشهای ما

کدخدا

کاربر ويژه

هومن خودتی؟ یه عکسم از خودت بگیر من بزارم اواتارم : دی

یه چیزای یادم میاد علی جان مخصوصا ابادان و مه .الانم مه میشه؟
متاسفانه هم اکنون هر چی شاخص بر خشکی در منطقه ما نشون میده

mohamad$

کاربر ويژه
کاملا باهات موافقم
حقیقتش و با تمام احترامی که برای دوستان غائلم من زیاد از کانتر 540 و 528 خوشم نمیاد چون نفوذ ین کانترها به داخل کشور برابره با نابودی بارشهای ما

ایرج جان چرا اینطور فکر میکنی ؟ یعنی شما میگی ایران نباید سرد بشه و برف بیاد تا بارش های سنگین و نجومی جنوبی کم نشه ؟

خب اینجوری که برف نمیاد . همه جا که اندازه شهرکرد ارتفاع نداره 2100 متر !! که بخواد با کانتر گرمتر برف بیاد .

با حرفتون در مورد کاهش بارش های ایران با نفوذ سرما موافق نیستم . چرا ترکیه اینطور نمیشه پس ؟ یا افغانستان ؟ هفته های قبل مگه سرما به شمال شرق نفوذ نکرد و بارش سنگین برف رخ داد ؟ یا روز های قبل به نیمه غربی نفوذ نکرد و بارش برف نسبتا خوب رخ داد ؟

در واقع اون حرفتون مثل این میمونه که بگید تهران و نقاط کم ارتفاع نباید برف بیاد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا