نهاوند -10تهران 0
کرج 0
قزوین 6-
زنجان 9-
مشهد 1-
تبریز 8-
نهاوند -10تهران 0
کرج 0
قزوین 6-
زنجان 9-
مشهد 1-
تبریز 8-
خب با این نقشه ها به سفید پوش شدن اکثر شهر امیدوار شدم .
تبریز 8 - دمای حسی 14 - سوز و سرمای خشک دی 91 از یادم نمیره با اون رسوایی بزرگ سیستم ...
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:تعجب2:خب با این نقشه ها به سفید پوش شدن اکثر شهر امیدوار شدم .
عیب نداره بزرگ میشیم یادمون میرهتبریز 8 - دمای حسی 14 - سوز و سرمای خشک دی 91 از یادم نمیره با اون رسوایی بزرگ سیستم ...
نهاوند -10
علی جان بعد از اون ابروریزی بزرگ ما و نقشه ها و وبلاگ و فلان................
یاد شلاق کانتر 510 افتادم
الان می بینم شمال المان تشریف می بره و ما می ریم روی پشته حتی یکشنبه 20 ژانویه 522 هم از ایران خارج میشه
نظرت؟؟؟؟:blade::blade:
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:تعجب2:
بسیار عالیپایین شهر و نمیدونم ولی محله ما غرب تهران احتمال سفید شدن و میدم . البته بارش کمه ولی خب باید امیدوار بود .
محمد از قم نمی دونم یادته یا نه ولی تو فروم قبلی من از فرانرمالی دمای اینجا خوشحال بودم!و گفتم سرد شه بارشا قطع میشه!علتشو نمی دونم ولی کلا اینو از بزرگترها هم پرسیدم همینو میگن!دقیقا همین اتفاق افتاد واس ما!
بسیار عالی
محمد از قم نمی دونم یادته یا نه ولی تو فروم قبلی من از فرانرمالی دمای اینجا خوشحال بودم!و گفتم سرد شه بارشا قطع میشه!علتشو نمی دونم ولی کلا اینو از بزرگترها هم پرسیدم همینو میگن!دقیقا همین اتفاق افتاد واس ما!
ماهان جان ، محمود عزیز و سایر اساتید گرامی
نظرتون راجع به این 4 تصویر چیه؟
مشاهده پیوست 15539
مشاهده پیوست 15540
مشاهده پیوست 15541
مشاهده پیوست 15542
کاملا باهات موافقم
حقیقتش و با تمام احترامی که برای دوستان غائلم من زیاد از کانتر 540 و 528 خوشم نمیاد چون نفوذ ین کانترها به داخل کشور برابره با نابودی بارشهای ما