• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

danial-sdt

New member
راستی شما که اهل فن هستید و دنبال عکسها و فیلمهای هوا شناسی فکر کنم این فیلم خیلی به کارتون بیاد
مربوط میشه به زمستان سال پیش که از ابتدا از جاده یوش بلده با یک سری از دوستان قصد داشتیم بریم شمال ولی چون اون جاده جزو برفگیر ترین جادها میشه و تقریبا 6 ماه سال بسته است ( البته بعد از این جریان فهمیدیم :خجالت2: ) جاده بسته شده بود و گیر کرده بودیم و مجبور شدیم کل مسیر رو برگردیم و از هراز بریم شمال
تو فیلم مخصوصا اوایل فیلم بسته شدن جاده و ریزش بهمن و کوه کاملا مشخص است
خدمت شما
http://www.aparat.com/v/7jaPQ

mohamad$

کاربر ويژه
فردا شب احتمالا فشم سفید میشه . 1950 متر . امیدوارم تا 2000 تهران هم سفید بشه

meteogram.png

felan123

New member
دوستان خیلی خوش حال هستم امیدوارم همه جا بارش داشته باشه ولی برای سمنان ماه درماه شد اینتوری که نقشه ها میگن قرار سمنان سیل بیاد خیلی بدجور امروز نقشه ها عوض شدن برای سمنان خیلی بارش رو زیاد کردن ایولی:زبون::63::63::13::13::135::135::135::135::136::136::136::136:

mohamad$

کاربر ويژه
left-top.png
اخبار
icon.png
right-top.png
انتصاب رئیس اداره روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور
طي حكمي از سوي مهندس صناعي، معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس سازمان هواشناسي كشور، محمد اصغري به سمت "رياست اداره روابط عمومي" سازمان هواشناسي منصوب شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان هواشناسي كشور، يكشنبه 7/11/91 در مراسم توديع و معارفه رئيس اداره روابط عمومي اين سازمان كه با حضور مهندس صناعي، رئيس حوزه رياست، جمعي از مديران ستادي و پرسنل اداره روابط عمومي برگزار گرديد، از زحمات آقاي علي محمد رضايي، سرپرست پيشين اين اداره تقدير و تشكر به عمل آمد و آقاي محمد اصغري به عنوان رئيس جديد اداره روابط عمومي سازمان هواشناسي معرفي شدند.
در ابلاغ آقاي اصغري از سوي مهندس صناعي چنين آمده: اميد است جنابعالي با اتكال به خداوند متعال و در پرتو ارزش ها و اصول گران قدر انقلاب اسلامي ضمن رعايت صرفه و صلاح بيت المال و امانتداري كه در شما سراغ است و با برخورداري از تلاش و همكاري صميمانه مديران و همكاران محترم به برنامه ربزي و تمشيت امور بپردازيد.
توفيق جنابعالي را در ارتقاء و تقويت و جايگاه سازمان در حوزه اطلاع رساني به رسانه هاي مختلف و دستگاه هاي اجرايي و مردم عزيز از درگاه احديت مسئلت دارم.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام به همه اعضا و استادان
من عضو تازه این سایت هستم و قصد داشتم از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم
یک سوال از شما اهل فن داشتم
من قصد دارم فردا ( سه شنبه ) ظهر با موتور از مسیر هراز برم به سمت شمال کشور و جمعه همین مسیر رو برگردم
میخواستم از شما عزیزان سوال کنم که به نظر شما این بارشهایی که پیش رو داریم تا فردا ظهر تمام میشه ؟
برای جمعه که این مسیر رو قصد دارم برگردم چطور ؟ بارشی در راه نیست ؟
ممنون از همگی شما :گل:

سلام دانیال عزیز
ورودتون رو به فروم خیرمقدم عرض میکنم:گل:

وضع هوا رو اساتید هواشناسی فرمودن اما اگر دال بر جسارت بنده نزارین توصیه من به شما اینه که با توجه به اوضاع جوی بهتره درصورتیکه امکانش هست از وسیله دیگه ای برای سفرتون استفاده کنید :خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
عبرت نیوز: سفرای 4 کشور فرانسه، کره‌جنوبی، بوسنی و هرزگوین و بولیوی در گفت‌وگوهایی با «شرق» از وضعیت گردشگری و میزان تبادل گردشگر بین ایران و کشورهای خود سخن گفته‌اند. این گفت‌وگوها در حاشیه جشنواره زمستانی همدان در این شهر انجام شد. ششمین جشنوار زمستانی شهر همدان در هوایی گرم و غیرعادی برای این شهر سردسیری از روز پنجم بهمن آغاز شد و قرار است تا 10 بهمن طول بکشد. آن‌طور که برگزارکنندگان و شهروندان همدانی می‌گویند پنج دوره پیشین این جشنواره در سرمای ناب زمستانی و برفی که تا زانوی بازدیدکنندگان می‌رسید برگزار شد. جشنواره امسال اما انگار نه انگار که زمستانی بود، روزهای قبل دمای هوا بین 10 تا 15 درجه بالای صفر نوسان می‌کرد و بوی بهار می‌داد. در شهر هم از برف، خبر چندانی نبود جز اندکی که در پیست اسکی «تاریک دره» دیده می‌شد و اسکی‌بازان روی آن سر می‌خوردند. در چنین آب و هوایی برگزارکنندگان جشنواره سفرا و کارداران 30 کشور جهان را به همراه نمایندگان رسانه‌های کشوری به همدان دعوت کردند تا پتانسیل‌های گردشگری شهرشان را به رخ بکشند.

mohamad$

کاربر ويژه
عبرت نیوز: سفرای 4 کشور فرانسه، کره‌جنوبی، بوسنی و هرزگوین و بولیوی در گفت‌وگوهایی با «شرق» از وضعیت گردشگری و میزان تبادل گردشگر بین ایران و کشورهای خود سخن گفته‌اند. این گفت‌وگوها در حاشیه جشنواره زمستانی همدان در این شهر انجام شد. ششمین جشنوار زمستانی شهر همدان در هوایی گرم و غیرعادی برای این شهر سردسیری از روز پنجم بهمن آغاز شد و قرار است تا 10 بهمن طول بکشد. آن‌طور که برگزارکنندگان و شهروندان همدانی می‌گویند پنج دوره پیشین این جشنواره در سرمای ناب زمستانی و برفی که تا زانوی بازدیدکنندگان می‌رسید برگزار شد. جشنواره امسال اما انگار نه انگار که زمستانی بود، روزهای قبل دمای هوا بین 10 تا 15 درجه بالای صفر نوسان می‌کرد و بوی بهار می‌داد. در شهر هم از برف، خبر چندانی نبود جز اندکی که در پیست اسکی «تاریک دره» دیده می‌شد و اسکی‌بازان روی آن سر می‌خوردند. در چنین آب و هوایی برگزارکنندگان جشنواره سفرا و کارداران 30 کشور جهان را به همراه نمایندگان رسانه‌های کشوری به همدان دعوت کردند تا پتانسیل‌های گردشگری شهرشان را به رخ بکشند.

کلا کارای مسئولین ما خیلی جالبه . وقتی برفی نیست خب باید منطقه جایگزین انتخاب کنند یا اگر نمیشه بیخودی ادم دعوت نکنند . الان اصلن هیچ شهر ایران برفش در حد متوسط هم نیست چه برسه در حد جشنواره زمستانی !

بعد میرن میگن این کشور گرمسیر بود

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
کاش ما هم هر چه زود تر به انرژی های تجدید پذیر رو بیاریم!

انرژی تجدید پذیر می تواند 37 درصد از برق را تا سال 2020 فراهم می کند، به طور عمده از طریق باد، فتوولتائیک خورشیدی و فن آوری های زمین گرمایی است. تا سال 2050 این سهم در کل می تواند به 94 درصد برسد!

734188_10151279855478300_951844057_n.jpg

s@d3q

کاربر ويژه
کاش ما هم هر چه زود تر به انرژی های تجدید پذیر رو بیاریم!

انرژی تجدید پذیر می تواند 37 درصد از برق را تا سال 2020 فراهم می کند، به طور عمده از طریق باد، فتوولتائیک خورشیدی و فن آوری های زمین گرمایی است. تا سال 2050 این سهم در کل می تواند به 94 درصد برسد!

مشاهده پیوست 16925

تازه به این لیست بیومس و پیل سوختی رو هم اضافه کنید

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
راستی شما که اهل فن هستید و دنبال عکسها و فیلمهای هوا شناسی فکر کنم این فیلم خیلی به کارتون بیاد
مربوط میشه به زمستان سال پیش که از ابتدا از جاده یوش بلده با یک سری از دوستان قصد داشتیم بریم شمال ولی چون اون جاده جزو برفگیر ترین جادها میشه و تقریبا 6 ماه سال بسته است ( البته بعد از این جریان فهمیدیم :خجالت2: ) جاده بسته شده بود و گیر کرده بودیم و مجبور شدیم کل مسیر رو برگردیم و از هراز بریم شمال
تو فیلم مخصوصا اوایل فیلم بسته شدن جاده و ریزش بهمن و کوه کاملا مشخص است
خدمت شما
http://www.aparat.com/v/7jaPQ
بد نیست به عکسای من یه سری بزنید بعضی وقتا کار لودر و میکنیم و جاده بسترو باز میکنیم نه بهمنی وجود داشت داشت تو این فیلم نه کوه ریزش انچنانی داشت

aznavar

کاربر ويژه
جالبه فیس بوک ***** نیست دیگه راست میگه ولی سرعتش کم با شیلتر شکن سرعت بهتره جلل خالق

هومن جان من همیشه خبرای اینجوریمواول تست میکنم بعد میزارم
چند بار (مکرر).برو داخل سایتو درآ سرعتشم درست میشه
البته به احتمال قوی موقتی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا