• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member
دوستان خیلی زاویه تابش خورشید امده بالا در عرض 3 سوت برف ها اب میشن اصلا به فکر برف خوب نباشین چون من بعید میدونم با این وضع زاویه خورشید برف بیاد مثل زمستون
همین در حد سفید کردن میاد بعد از 4 ساعت اب میشه

EP-IEE

کاربر ويژه
کرج کوهپایه ها سفید شده و اینجا هم رو میزو اینا نشست ای خدا چرا کرج برف نمیاد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان خیلی زاویه تابش خورشید امده بالا در عرض 3 سوت برف ها اب میشن اصلا به فکر برف خوب نباشین چون من بعید میدونم با این وضع زاویه خورشید برف بیاد مثل زمستون
همین در حد سفید کردن میاد بعد از 4 ساعت اب میشه

نه اين موضوع را قبول ندارم حداقل در مورد مشهد پارسال در اواخر اسفند 2 تا برف سنگين مشهد داشت كه حداقل 2 روز موند سال 82 در 30 فروردين برف سنگيني اومد طوريكه فرداش مدارس تعطيل شد سال 76 به وضوح يادمه كه برف هاي اصلي مشهد از 19 بهمن به بعد شروع شد و حداقل به مدت 1 ماه تو كوچه ها برف ها بود طوريكه بعدش شهرداري با كاميون و لودر اومد جمع كرد برف ها را برد. برف اگه سنگين باشه خوب ميمونه

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

ارتفاع برف اینجا حدود 8 سانتیمتر، فکرکنم فرودگاه گند زده چون این بارشی که من دیدم کمتر از 20 میل نبود!

تبریک به تمام دوستانی که شاهد برف و باران بودن:گل:

felan123

New member
نه اين موضوع را قبول ندارم حداقل در مورد مشهد پارسال در اواخر اسفند 2 تا برف سنگين مشهد داشت كه حداقل 2 روز موند سال 82 در 30 فروردين برف سنگيني اومد طوريكه فرداش مدارس تعطيل شد سال 76 به وضوح يادمه كه برف هاي اصلي مشهد از 19 بهمن به بعد شروع شد و حداقل به مدت 1 ماه تو كوچه ها برف ها بود طوريكه بعدش شهرداري با كاميون و لودر اومد جمع كرد برف ها را برد. برف اگه سنگين باشه خوب ميمونه

هادی جان راست میگی هروقت بخواد میتونه دوباره زمستون برگرده ولی من شک دارم با این وضع چون
اصلا خیلی عجیب هست تا الان دیدم که انقدر 540 کم بیاد پایین اونم تو چله زمستون حالا تو حساب کن که مثلا 20 اسفند الان ش به زور این 540 میاد پایین چه برسه به اون موقع
ولی دوست نداشتم بگم باید کلا از برف سنگین خداحافظی کنیم خیلی متاسفم برای زمستون 91 بدترین بود
دی =خشک
بهمن=گرم و بارونی
اسفند= تابستان
فرودین 92=تیر ماه
:ناراحت: :ناراحت::ناراحت:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
اسپسلی-دیلمان-اوایل پاییز امسال
ارتفاع:2000+

الان اینجا باید بالای 1 متر برف باشه.البته شاید این باد گرم ها مقدارش رو کمتر کرده باشه.

DSC00020.JPG

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر همه

امروز صبح که رفتم کوه ، برف از پایین برج های آتی ساز در اتوبان چمران و سفید کرده بود ( پایین تر از جام جم ) . ولنجک برف تا 10 سانت میرسید . ایستگاه 1 توچال حدود 20 سانت . و در ایستگاه 2 تا حدود 50 سانت هم میرسید با برفای قبلی .

عکساشم میزارم

بارش 24 ساعت قبل مهراباد 16.6 میلیمتر

mehrafarin

کاربر ويژه
taav7nsrfy6n93lq8he.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا