• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
یا خدا!!!دعوا که نداری محمد جان:خجالت2::خجالت2::خنده1::خنده1:،پس تغییر اقلیم یعنی وقوع پدیده های ناهنجار؟؟؟چرا،تغییر اقلیمه و حرفتو قبول دارم:خجالت2:
نه دعوایی ندارم . تغییر اقلیم یعنی قبلا هوا یه جور دیگه بوده الان یه جور دیگه شده

mahmood600

کاربر ويژه
این درخت انبه که از هسته در اومده بود 4 متر ارتفاع داشت و در جریان برف سنگین 3 آذر پارسال از کمر به دو نیم شد. بنده‌ی خدا توی برف 86 هم دقیقن همین بلا سرش اومده بود!

مشاهده پیوست 17564

این عکس دی ماه 86 از این درخت مفلوکه!

53397329701338914637.jpg
بسیار زیبا و رویایی بود ماهان جان

mahmood600

کاربر ويژه
هوای پیش رو شهر ازمیر ترکیه در غرب اون کشور بببنید اون پشته ملعون سبب چه بارشی در غرب ترکیه می گردد

meteogram.php

ماهان.

کاربر ويژه
با این دما ها فکر کنم سد سفید رود امسال حد اقل 1 ماه زود تر سر ریز بشه!

در ضمن محمد جان امسال بارش بیشتر نقاط حوضه‌ی آبریز سفیدرود بغیر از اردبیل (البرز، قزوین، کردستان، زنجان، آذربایجان شرقی، غربی) بیشتر از نرمال بوده

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
در ضمن محمد جان امسال بارش بیشتر نقاط حوضه‌ی آبریز سفیدرود بغیر از اردبیل (البرز، قزوین، کردستان، زنجان، آذربایجان شرقی، غربی) بیشتر از نرمال بوده

درسته ماهان جان.

بهار آینده به نظر احتمال سیل هست با توجه به اینکه بارش ها احتمالا خوب هست؟ وضعیت سد به این موضوع ممکنه دامن بزنه؟

ماهان.

کاربر ويژه
درسته ماهان جان.

بهار آینده به نظر احتمال سیل هست با توجه به اینکه بارش ها احتمالا خوب هست؟ وضعیت سد به این موضوع ممکنه دامن بزنه؟

والا تا حالا نشنیدم که از حوضه‌ی سفیدرود، سیل خسارتی بزنه. در اون منطقه فقط رانش‌زمین خطرناکه اما رودهایی مثل کرگانرود تالش، شفارود رضوانشهر در محدوده‌ی پونل به بالا، پیربازار رشت و ماسوله رودخان احتمال سیلابی شدن‌شون بالاست.

mahmood600

کاربر ويژه
توفان مرزن آباد را درنوردید/ بررسی خسارات در روستاها
چالوس - خبرگزاری مهر: وزش باد شدید در مرزن آباد نوفان به راه انداخت و خسارت زیادی را به ابنیه،منازل مسکونی و واحدهای تجاری وارد کرد.
فرماندار شهرستان چالوس با تایید این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:از ظهر امروز شاهد وزش باد شدید در شهر و بخش مرزن آباد بودیم که خسارت زیادی را وارد کرده است.
سید قدیر رضایی افزود: از عصر امروز شاهد وزش باد از سمت جنوب به شمال در منطقه مرزن آباد بودیم که خسارست زیادی را در حوزه شهری وارد ساخت.
وی ادامه داد: از ساعت اولیه وقوع این حادثه تیم ستاد بحران شهرستان چالوس به منطقه اعزام و نسبت به آماربرداری خسارت اقدام کرده است.

Abbath

New member

درود بر ماهان عزیز،البته کوه ها برف آنچنانی ندارن متاسفانه،هوا هم که بهاریه برای خودش

ماهان.

کاربر ويژه
حداکثر سرعت باد در الماس در جاده‌ی اسالم به خلخال امروز به 113 کیلومتر در ساعت رسید!!!! حداکثر دماش هم 1.1- بود.

index3.php

ماهان.

کاربر ويژه
درود بر ماهان عزیز،البته کوه ها برف آنچنانی ندارن متاسفانه،هوا هم که بهاریه برای خودش

سلام عباس جان

با صرفنظر کردن از سد طالقان، با همین بارش‌هایی که اتفاق افتاد مقدار زیادی روان‌آب راهی سد سفیدرود شد.

Abbath

New member
میگم این قله سماموس هم خیلی به ییلاق زادگاه پدری بنده نزدیکه ها،هر دفعه که میرم اصلا دقت نمیکنم به اونور ببینم میبینمش یا نه،البته فک کنم به خاطر مه دائمی که اونجا هست دیده نمیشه

[URL=http://www.up.iranjoman.com/] [/URL]

ماهان.

کاربر ويژه
میگم این قله سماموس هم خیلی به ییلاق زادگاه پدری بنده نزدیکه ها،هر دفعه که میرم اصلا دقت نمیکنم به اونور ببینم میبینمش یا نه،البته فک کنم به خاطر مه دائمی که اونجا هست دیده نمیشه

عباس جان فکر می‌کنم دلیل دیده نشدن‌اش این باشه که کوههای جنوب سماموس جلوش رو گرفتن. یه کوه 1500 متری در فاصله‌ی 10 کیلومتری می‌تونه جلوی یه کوه 3500 متری رو که 50 کیلومتر فاصله داره بگیره.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
والا تا حالا نشنیدم که از حوضه‌ی سفیدرود، سیل خسارتی بزنه. در اون منطقه فقط رانش‌زمین خطرناکه اما رودهایی مثل کرگانرود تالش، پیربازار رشت و ماسوله رودخان احتمال سیلابی شدن‌شون بالاست.

ممنون ماهان جان

امسال بهار فکر می کنم بالا اومدن آب در مناطقی مثل چهارده و... باعث خسارت به زمین های کشاورزی و بعضی منازل شد.سفید رود ترسناک شده بود.

این عکسا مال 1 روز بعد از اون اتفاقه.آب واقعا بالا اومده بود و بیشتر زمین های زیر پل کمربندی آستانه زیر آب رفته بود.

مشاهده پیوست 17566

31012007996.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا