• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام دوستان
هوا به صورت فاجعه بار گرمه
Tehran
Weather map, Iran

[h=4]Current conditions
+17 °C
w270.gif
8 m/s

Clear
Feels Like: +17°
Barometer: 1014.0 hPa
Dewpoint: -13°
Humidity: 10.2%
Visibility: 10 km

Sun rise: 06:37
Sun set: 17:57

As of 27/02 16:00
Observed at Tehran-Mehrabad
حتی برفای توچال هم در آستانه ی نابودی هستش...

این هم روزای آینده که واقعا ناراحت کنندس
meteogram.php

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنون محمد جان

اون شعر شهریار رو الان باید خوند.آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا...

این موج مارو سر دو راهی قرار داده.از طرفی می تونیم زمستان بد امسال رو با با روز های خوب بارشی به پایان ببریم.و از طرفی می زنه تمام درختای میوه رو از بین می بره.

البته حالا هفت روز دیگه باقی مونده و شاید همه چیز تغییر کنه.

آخ آخ!!گفتی ها!!!امروز که دقت کردم بعضی از درختای شهر بجنورد هم شکوفه دادن!!با توجه به شرایط پیشرو{ابتدا گرمای نسبتا شدید!!!سپس سرمای نسبتا شدید!!}اوضاع نگران کننده ای در انتظار درختا و گیاهان خواهد بود!!!

از طرفی هم اوضاع بارشی بهبود پیدا خواهد کرد،واقعا نمیشه از کارهای خدا سر در آورد!!!

درود بر دوستان عزیزم:گل:

چه خبر از نقشه ها؟

چه خبر از سیستم اخر هفته بعد؟؟

درود بر برادر بزرگوار و گرامیم امیرمسعودخان؛خیلی مخلصیم:aminkhan::aminkhan:

نقشه ها که میگن اردبیل ابتدا جهنم!!!و سپس عصر یخبندان!!!خواهد شد!!!:خنده1:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان
هوا به صورت فاجعه بار گرمه
Tehran

Weather map, Iran

Current conditions

+17 °C
w270.gif
8 m/s

Clear
Feels Like: +17°
Barometer: 1014.0 hPa
Dewpoint: -13°
Humidity: 10.2%
Visibility: 10 km

Sun rise: 06:37
Sun set: 17:57

As of 27/02 16:00
Observed at Tehran-Mehrabad
حتی برفای توچال هم در آستانه ی نابودی هستش...

این هم روزای آینده که واقعا ناراحت کنندس
meteogram.php

آریا جان درست می شه هفته بعد.اما خب امسال کلا اینطوری بود.الان کوه های کم ارتفاع گیلان باید برف داشته باشن.در حالی که قله ها هم برف درست و حسابی ندارن.

آخرین ویرایش:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
آخ آخ!!گفتی ها!!!امروز که دقت کردم بعضی از درختای شهر بجنورد هم شکوفه دادن!!با توجه به شرایط پیشرو{ابتدا گرمای نسبتا شدید!!!سپس سرمای نسبتا شدید!!}اوضاع نگران کننده ای در انتظار درختا و گیاهان خواهد بود!!!

از طرفی هم اوضاع بارشی بهبود پیدا خواهد کرد،واقعا نمیشه از کارهای خدا سر در آورد!!!

درود بر برادر بزرگوار و گرامیم امیرمسعودخان؛خیلی مخلصیم:aminkhan::aminkhan:

نقشه ها که میگن اردبیل ابتدا جهنم!!!و سپس عصر یخبندان!!!خواهد شد!!!:خنده1:

بجنورد شکوفه دادن درختا تازه.رشت الان بعضی درختا برگ هم در آوردن! خیلی عجیب شد امسال.

امیدوارم هرچی صلاحه رخ بده.کار زیادی از ما بر نمیاد!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بجنورد شکوفه دادن درختا تازه.رشت الان بعضی درختا برگ هم در آوردن! خیلی عجیب شد امسال.

امیدوارم هرچی صلاحه رخ بده.کار زیادی از ما بر نمیاد!

!!!!

دقیقا،فقط باید صبر کرد و دید چی رخ خواهد داد،امیدوارم تغییرات روندی صعودی و مثبت داشته باشن.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
انشاالله روند صعودی خواهد داشت ودر شمال و شمال شرق انشاالله شاهد بارش برف سنگینی باشیم.:گل:

توکل بر حق

سایت بسیار سختگیر ودرفورکست واسه رشت 10سانت برف پیش بینی کرده!!!

http://www.weather-forecast.com/locations/Rasht/forecasts/latest

واسه اردبیل هم 30 سانت برف!!!

http://www.weather-forecast.com/locations/Ardebil/forecasts/latest

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز
امروز دفاع کردم و الان سوار قطار دارم میام مشهد
از اینترنت ایستگاه استفادع کردم
یا علی

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز
امروز دفاع کردم و الان سوار قطار دارم میام مشهد
از اینترنت ایستگاه استفادع کردم
یا علی

سلام بر جناب {مهندس} محمدرضا میری،خیلی مخلصیم

خسته نباشید قربان،شیرید یا روباه!!!!!مطمئنم که شیرید!!خدا پشت و پناهتون،یا علی.

پوشش برف بر زمین نشسته (چهارشنبه 9 اسفند):

دریاچه ارومیه وضعیت وخیم و ناراحت کننده ای دارد...

imagegen

عجب برفی باریده شمالشرق ایران و کشور افغانستان:

imagegen

mohamad$

کاربر ويژه
تهران هم چهارشنبه شب تا صبح پنجشنبه بارش داره که از بامداد پنجشنه احتمالا سطح شهر بارش برف غالب تره.به خصوص شمال شهر باید برف خوبی بباره.

ارتفاعات البرز ریزش سنگین برف رو دارن.

مشاهده پیوست 20028

شرایط مناسب برای بارش برف در مناطقی مثل رشت و تهران:
500-1000
مشاهده پیوست 20030
700-1000
مشاهده پیوست 20031

850-1000
مشاهده پیوست 20032

سیستم ژانویه که برای چند ساعت در رشت برف بارید

مشاهده پیوست 20033

مشاهده پیوست 20034

مشاهده پیوست 20035

درود بر محمد عزیز . البته اون سیستم ژانویه که گفتید و رشت برف بارید و چالوس سفید شد روی تهران یه قطره هم بارش رخ نداد . من متاسفانه برای شهر تهران و حتی کوهای شمال شهر بارش جالبی متصور نیستم . gfs و ecmwf بارش خوبی نشون نمیدن و سرما هم جزئی خواهد بود . البته با نقشه های فعلی . باید دید اپدیت های بعدی چی میزنن . امیدوارم تقویت شه .

یه نکته هم بگم خدمت دوستان تهرانی . بر اساس تجربه غالبا تا زمانی که شهر تهران بارش خوبی نداشته باشه کوهای تهران هم برف سنگینی رخ نمیده . حداقلش باید شمال شهر بارش خوبی رخ بده تا کوها برف سنگین و قابل قبولی بیاد . این که خیلی وقتا میبینید کوها رو مه شدید گرفته دلیل بر این نیست که بارش شدیدی هم داره رخ میده . شاید فقط مه باشه .

s@d3q

کاربر ويژه
اونجور که بوش میاد تهران باز هم مثل دفعات قبل در هفته ی آینده ابتدا از موج جنوبی بارش های رگباری در دماهای بالا دریافت خواهد کرد و بعد از عبور رطوبت جنوبی از موج سرد شمالی تنها برای ساعاتی وزش باد و افزایش ابر در ارتفاعات شمالی و کاهش نسبی دما خواهیم داشت !! امیدوارم یکبار هم که شده این سال 91 از خودش غیرت نشون بده !

mohamad$

کاربر ويژه
اونجور که بوش میاد تهران باز هم مثل دفعات قبل در هفته ی آینده ابتدا از موج جنوبی بارش های رگباری در دماهای بالا دریافت خواهد کرد و بعد از عبور رطوبت جنوبی از موج سرد شمالی تنها برای ساعاتی وزش باد و افزایش ابر در ارتفاعات شمالی و کاهش نسبی دما خواهیم داشت !! امیدوارم یکبار هم که شده این سال 91 از خودش غیرت نشون بده !
اصلا واقعا موندیم که تهران پس چه جوری برف میومد که امسال نمیاد !! سیستم ها از کجا بودن ؟ مگه اون موقع تهران همین جایی که الان هست نبود و ارتفاع و فلان و بهمانش همینقدر نبود ؟! پس چرا الان هر چی سیستم بارشی میاد گرما داره و سیستم های سرد هم که فقط خشکی دارن . قبلا چه اتفاقی میوفتاد که از قزوین تا تهران برف شدید و سراسری میومد ولی امسال و تا حدود زیادی پارسال این منطقه مذکور برف براش با سلام و صلوات و نذر و نیاز و اه و شیون رخ میده . پارسال هم اسفند هر چی سیستم سرد اومد قزوین و کرج و تهران خشکیدن !!

خراباتی

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز
امروز رفتم پارک کوهسنگی چندتا عکس از فراز کوهسنگی از مشهد گرفتم ببخشید با گوشی معمولیه و چندان با کیفیت نیست
کوه های کوهسنگی این موقع از سال حسابی سرسبز شدند !

4ngadjwykfsk3v5qhg.jpg

m3kv2u7gj54h03yixlg.jpg

9uyqzwcsgslvls4w62qa.jpg

9ugx4hdrrmvknbfyudb.jpg

8ckf1hcu09xpjy13x0op.jpg

اینم شکوفه دادن یک درخت ناز و کوچولو

6yxv6b946e0pbh4hwn3.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا