تقدیم به محمد عزیز با اندکی دخل و تصرف:
![]()
با سلام . تشکر . امیر محسن من روی خود عکس هم یه مقدار زوم کردم و گرنه ما که لنز تله نداریم :خجالت2: عکس اصلی این نبود .
تقدیم به محمد عزیز با اندکی دخل و تصرف:
![]()
خونه سامیار عزیز هم که طبق معمول تو همه عکسای من مشخصه :خنده2:
دوشنبه 19/1/92 | سه شنبه 20/1/92 | چهارشنبه 21/1/92 | |||
نواحی شمالی | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط مه آلود | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | ||
نواحی مرکزی | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط مه آلود | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | ||
نواحی جنوبی | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط با افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | ||
شهرستانمشهد | صاف تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی و گاهی با وزش باد | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
11 | 22 | 10 | 26 | 11 | 29 |
دوستان آرشیو شاخص های دورپیوندی رو از کجا میتونم بهشون دسترسی داشته باشم؟ محبت کنید اگه لینکی چیزی دارین بدین :گل:
دوستان آرشیو شاخص های دورپیوندی رو از کجا میتونم بهشون دسترسی داشته باشم؟ محبت کنید اگه لینکی چیزی دارین بدین :گل:
اینطوریکه نقشه ها نشون میدن یکشنبه ایی رویایی در انتظار شمال شرق ایران و مشهد هست