• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliasgar57

کاربر ويژه
الحمدالله
خدایا شکرت بابت این همه رحمت و نعمتت :گل:
دوستان جاتون خالی تو این هوا با دوتا از همکاران کاهو سکنجبین خوردیم -خیلی چسبید:خنده2:

پسرخاله

کاربر ويژه
اسمی از تهران برای شدت بارش نبردن!:بدجنس: این روزها هر وقت برای تهران هشدار دادن تهران خبری نشده:50:
ایشالا که این هفته تهران رکورددار بشه:63:

zdmnwpcmmngqp4twpu29.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوباره من میخوام برم مسافرت قراره تهران بارندگی خوب بشه!

حالا که اینطوری شد تا جائی که بشه تهران میمونم!:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
هومن کاری به هواشناسی ایران نداره . این بارشا چون رگباریه نمیتونن درست پیشبینی کنن . اسم ده تا استان و میبرن که تو چار تاش بباره بگن اره ما درست گفتیم D:راستی دیشب خواب دیدم که نصف شب رفتم دیزین چلو کباب خوردم . حالا معلوم نی چلو کبابی از کجا درومد اونجا !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ LOOOOOOOLحوس برف کردم برف خونم شدیدا کشیده پایین . خرداد ایشالا جبران میکنیم .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هومن کاری به هواشناسی ایران نداره . این بارشا چون رگباریه نمیتونن درست پیشبینی کنن . اسم ده تا استان و میبرن که تو چار تاش بباره بگن اره ما درست گفتیم D:راستی دیشب خواب دیدم که نصف شب رفتم دیزین چلو کباب خوردم . حالا معلوم نی چلو کبابی از کجا درومد اونجا !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ LOOOOOOOLحوس برف کردم برف خونم شدیدا کشیده پایین . خرداد ایشالا جبران میکنیم .

محمد من امسال میخوام زودتر برم بالا، نیمه خرداد که رد بشه حتما میرم توچال، البته باز هم با تله کابین چون سن و سال دیگه اجازه صعود نمیده.

mohamad$

کاربر ويژه
کاره خوبی میکنی ارش جان . اونجا هنوز اسکی میکنن فکونم دیگه تا 10 خرداد تعطیل میشه . من هم 10 خرداد احتمالا تا قله برم .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
کاره خوبی میکنی ارش جان . اونجا هنوز اسکی میکنن فکونم دیگه تا 10 خرداد تعطیل میشه . من هم 10 خرداد احتمالا تا قله برم .

محمد جان من که نه بلدم اسکی کنم نه دیگه حس یاد گرفتنش رو دارم!

در حد دیدن برف و برف بازی و یک گشت روی قله کفایت میکنه، البته بوی خوش گیاهان خود رو در مسیر هم باید به این لذت چند ساعته اضافه کرد.

aliasgar57

کاربر ويژه
36510015006320322661.gif
کلاس اول که بودیم خواندیم آن مرد در باران آمد.
بارن آمد ولی .....
خدایا برسان آن یگانه منجی عالم را:گل:
دوستان التماس دعا:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ای بابا! این وسط فقط سر ما توی تهران بی کلاه مونده!:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تبریک میگم علی جان.

راستی رفتی سمت زعفرانیه و رستوران وحید یادی از من هم بکن:گل:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من 3شنبه میرم دیزین احتمالا برف خوبی بیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا