• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ممنون. ما هميشه به ياد دوستان عزيز هستيم

خاطره داريد از اونجا؟

من عید تبریز بودم، واقعا شهر زیبائی هست، گرچه هنوز هوا سرد بود و سرسبزی زیادی نبود اما معلوم بود درخت ها که سبز بشن شهر بسیار زیبا میشه، سر و روی شهر هم قشنگ بود و رسیده بودن اما امان از کیفیت بد اسفالت شهر که دیگه روی تهران رو هم سفید کرده بود! اما دلیلش کاملا مشخص هست و برمیگرده به زمستان سخت شهر، حتی عید هم به محض اینکه آفتاب غروب میکرد یک سوز سردی میومد که من رو بیاد صحبت های مهرداد عزیز می انداخت در مورد سرمای باد در تبریز.

ما متاسفانه آشنا در شهر نداشتیم و هتل بودیم، پرس و جو کردیم برای غذا رستوران وحید رو توصیه کردن، 3 بار رفتیم، کیفیت غذا واقعا عالی بود، مخصوصا پیش غذا که خوراک زبان بود یا سالاد روسی، غذا اصلی که عالی.
یک دسر هم داشتن، یک چیزی شبیه بامیه اما بسیار لذیذتر و پرکالری تر!

اما در مهد کوفته تبریزی، کوفته خوب نخوردیم!:خنده1:

خلاصه با این که سرما خورده بودم اما کیفیت بالای غذا و همینطور هوای بسیار عالی باعث میشد 2 برابر حالت عادی غذا بخورم که باعث تعجب خودم و خانواده شده بود! اطمینان دارم اگر بیشتر مونده بودیم بجای 2 هفته در عرض کمتر از یک هفته خوب میشدم اما عید بود و من باید نزدیک به 2000 کیلومتر دیگه مسافرت میکردم.

خلاصه خوش گذشت علی جان، فقط حیف که نشد بریم تله کابین و بیشتر حیف شد که من دسترسی به نت نداشتم و نتونستم شما رو ببینم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش شدید باران بهمراه رعد برق و سیلابی شدن مسیل ها در کلات نادر - 28 اردیبهشت 1392

سلام دوستان وقت بخیر

جای همگی خالی امروز شهر کلات و کل رشته کوههای هزار مسجد شاهد بارشهای فوق سنگین بودند که تا لحظاتی پیش ادامه داشت.

یک گزارش تصویری در دو بخش آماده کرده ام که بخش اولش رو همین حالا و بخش دومش رو بعد از نهار میذارم:

در ضمن در عکس دوم ما مشهدی ها به این نوع بارش میگیم ژاله

fzaph5hq8adwuqkjcwb.jpg

b1dskxikfyqq0grc0r6.jpg

dzb17oxn3cdcbvttv1am.jpg

scody8jblsg8029fzyow.jpg

tz23lnlq63sq9xw2ameo.jpg

rnqtj8diznnyfbjuyawu.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
من عید تبریز بودم، واقعا شهر زیبائی هست، گرچه هنوز هوا سرد بود و سرسبزی زیادی نبود اما معلوم بود درخت ها که سبز بشن شهر بسیار زیبا میشه، سر و روی شهر هم قشنگ بود و رسیده بودن اما امان از کیفیت بد اسفالت شهر که دیگه روی تهران رو هم سفید کرده بود! اما دلیلش کاملا مشخص هست و برمیگرده به زمستان سخت شهر، حتی عید هم به محض اینکه آفتاب غروب میکرد یک سوز سردی میومد که من رو بیاد صحبت های مهرداد عزیز می انداخت در مورد سرمای باد در تبریز.

ما متاسفانه آشنا در شهر نداشتیم و هتل بودیم، پرس و جو کردیم برای غذا رستوران وحید رو توصیه کردن، 3 بار رفتیم، کیفیت غذا واقعا عالی بود، مخصوصا پیش غذا که خوراک زبان بود یا سالاد روسی، غذا اصلی که عالی.
یک دسر هم داشتن، یک چیزی شبیه بامیه اما بسیار لذیذتر و پرکالری تر!

اما در مهد کوفته تبریزی، کوفته خوب نخوردیم!:خنده1:

خلاصه با این که سرما خورده بودم اما کیفیت بالای غذا و همینطور هوای بسیار عالی باعث میشد 2 برابر حالت عادی غذا بخورم که باعث تعجب خودم و خانواده شده بود! اطمینان دارم اگر بیشتر مونده بودیم بجای 2 هفته در عرض کمتر از یک هفته خوب میشدم اما عید بود و من باید نزدیک به 2000 کیلومتر دیگه مسافرت میکردم.

خلاصه خوش گذشت علی جان، فقط حیف که نشد بریم تله کابین و بیشتر حیف شد که من دسترسی به نت نداشتم و نتونستم شما رو ببینم.

خوشحالم كه بهتون خوش گذشته. واقعا ناراحت شدم كه اين همه راه اومديد و نشد ببينمتون. آره رستورانش واقعا خوبه ولي باور كنيد من حتي يه بار هم قدم نزاشتم توش ! بالاخره وضع مالي ضعيف هم اين بخش ها از زندگي رو رقم مي زنه ديگه... كوفته كلا بايد توي خونه خورده بشه تا مزه اش واقعا عالي بشه.

در مورد آسفالت هم كه خودتون اشاره كرديد. آسفالتي كه هر سال يه دماي 10 - تا 20 - و يه دماي 38 تا 40 درجه رو تجربه كنه ديگه واي به حالش!

در مورد سوز سرد هم باور كنيد ، دوستاني كه وقتي از سوز تبريز ميگم بي اعتنايي مي كنند ، بايد در فصل سرما اينجا حضور داشته باشن تا تفاوت دماي زير صفر اينجا رو با زير صفر خودشون مقايسه كنن و بفهمن سوز استخوان سوز يعني چي! مردم خودشون عذاب ميكشن از اين سوز ، ولي امثال من هم كم نيست كه عاشق سرما و سوز شهرمون هستيم.

اميدوارم در نوبت بعدي حتما ديداري داشته باشيم

پسرخاله

کاربر ويژه
توفانی شدید همراه با گرد و خاک، فهرج در استان کرمان را در نوردید و موجب مختل شدن عبور و مرور شده است.

به گزارش فارس، از حدود ساعت نه صبح، توفانی شدید همراه با گرد و خاک غلیظ و سیاه این شهرستان را در نوردید و موجب مختل شدن عبور و مرور در سطح شهر و کاهش شدید دید شده است.

این توفان همچنین در خانه‌ها نفوذ کرده و برای کودکان و افراد مسن مشکل تنفسی ایجاد کرده است.

ناصرفدایی‌فر رئیس اداره راه و شهرسازی فهرج اظهار داشت: نیروهای امدادی به جاده زاهدان – فهرج اعزام شدند و در حال حاضر جاده باز است.

پسرخاله

کاربر ويژه
فرماندار مشگین‌شهر گفت: برخورد صاعقه در مشگین‌شهر موجب کشته شدن یک زن و مصدومیت یک کودک 12 ساله شد.
به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ؛ فرکاندا مشگين شهر با بیان اینکه بر اثر برخورد صاعقه در مشگین‌شهر یک زن کشته و کودک 12 ساله دچار سوختگی شدید شد، اظهار داشت: این حادثه در روستای کنگر‌لو رخ داده که بر اثر آن یک خانم فوت کرده و کودک 12 ساله او نیز دچار سوختگی شدید شده که به بیمارستان اردبیل اعزام شده است. فرماندار مشگین‌شهر افزود: بر اثر بارش تگرگ در مشگین‌شهر علاوه بر حادثه یاد شده به برخی از روستاها، مزارع و باغات مشگین‌شهر خسارت وارد شده است که کارشناسان امر در حال برآورد نهایی خسارت این حوادث هستند.
مشگین‌شهر از جمله مناطق حادثه‌خیز استان اردبیل است که همه ساله در فصل بهار دچار حوادثی همچون صاعقه، تگرگ و سیل می‌شود که بر اثر بارش‌های شدید عصر امروز در این منطقه به نظر می‌رسد باغات تازه شکوفه داده این شهرستان دچار خسارات زیادی شود.
مدیرکل مدیریت بحران اردبیل نیز با تائید این خبر و کشته شدن یک زن و زخمی شدن یک پسر 12 ساله در روستای کنگر‌لو اعلام کرد: خسارات حوادث عصر امروز در مشگین‌شهر نظیر صاعقه، تگرگ و بارش شدید باران در حال ارزیابی است.
علی اسلامی گفت: دو نفری که در ساعقه عصر امروز دچار حادثه شده‌اند در کنار رودخانه‌ ایستاده بودند که گرفتار صاعقه شدند.

منبع: خبرگزاري فارس

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بخش دوم گزارش منتهی باز هم عکس هست سر فرصت میذارم به امید خدا:

hj52u76qtafkeusxyqc.jpg

تنها عکسی که از رعد و برق امروز تونستم بگیرم!!!!!:ناراحت:

z3m53vb5b299z0iwh7o2.jpg

6bplreoc0n5kqw1z6j.jpg

dlo88y7xo472lphnsy2g.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دو تا توده بزرگ ابر تندری در حال نزدیک شدن به نواحی شمالی خراسان رضوی و مشهد و قوچان و نیشابور و کلات هست و به امید خدا ما باز هم بارش خواهیم داشت.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام...
منم تبریک می گم به مشهدی های عزیز:احترام:
می دونستید دزفول نخل بار نمی ده!یعنی نخلستان نداریم کلا و چندتایی هم که خود خونوادخه ها تو باغچه می کارن خرمای درست حسابی نمی ده!
اینم نکته امروز:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
بسیار عالی
امیر محسن از محلی های اونجا اگه درباره سیل سال بهار 55 بپرسی دیگه این قدر با خیال راحت نمیری تو دشت و کوه :خنده1:
ظاهرا سیل بسیار مرتفع و ویرانگر بوده و بسیاری از اجساد رو دولت شوروی پس داده به ایران!!!!
متاسفانه اون زمان عملا جاده ای از مشهد به کلات نبوده ( راه فعلی خاکی و پر از مانع و چاله بوده و فقط کامیون های آرد و قند وشکر از مشهد میتونستن برن کلات که 2 روز تو راه بودن) - از درگز هم راه فقط با اسب و قاطر بوده !!!! بنابراین از اون سیل زیاد اخباری در دست نیست

rahsazan

کاربر ويژه
میزان بارش در ایستگاه بارانسنجی راهسازان(شمال احمد آباد) 10 میلیمتر اعلام میشود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوید جان بارشهای خوبتون رو بهتون تبریک میگم.

حق کاملا با شماست اینجا پر از گذرگاهها و ابراهه های سیل خیزه و امروز به جرات می تونم بگم که همشون سیل داشتند و تازه هنوز سیل سمت قره سو و غرب کلات نرسیده به اینجا.

از یکی از آبنماها جرات نکردم رد بشم.

خدا کنه امروز دم غروب رعد و برقهای خوبی بزنه که بتونم عکس بگیرم. امروز ذوق زده شده بودم و فقط مسیر عبور سیل از شهر کلات رو چک کردم و به عکس گرفتن از رعد و برق نرسیدم. هرچند که رصد رعد و برق داخل دشت خیلی راحت تر از ارتفاعه چون ابرها تو ارتفاع پایین هستند و غالبا نمیشه دیدشون!

اون توده های رعد و برقی هم که گفتم برای امروز بعد از ظهر داریم اینها هستند که یواش یواش از قوچان باید خبراش بیاد:

8c83a6txuzvr2f4e1p77.jpg

بسیار عالی
امیر محسن از محلی های اونجا اگه درباره سیل سال بهار 55 بپرسی دیگه این قدر با خیال راحت نمیری تو دشت و کوه :خنده1:
ظاهرا سیل بسیار مرتفع و ویرانگر بوده و بسیاری از اجساد رو دولت شوروی پس داده به ایران!!!!
متاسفانه اون زمان عملا جاده ای از مشهد به کلات نبوده ( راه فعلی خاکی و پر از مانع و چاله بوده و فقط کامیون های آرد و قند وشکر از مشهد میتونستن برن کلات که 2 روز تو راه بودن) - از درگز هم راه فقط با اسب و قاطر بوده !!!! بنابراین از اون سیل زیاد اخباری در دست نیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میزان بارش در ایستگاه بارانسنجی راهسازان(شمال احمد آباد) 10 میلیمتر اعلام میشود.

محمد رضا جان تبریک.

خدا رو شکر بارش فراگیر و خوبی امروز داشتیم فقط افسوس و خیلی خوب میشد که یک هفته زودتر میبارید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا