ممنون. ما هميشه به ياد دوستان عزيز هستيم
خاطره داريد از اونجا؟
من عید تبریز بودم، واقعا شهر زیبائی هست، گرچه هنوز هوا سرد بود و سرسبزی زیادی نبود اما معلوم بود درخت ها که سبز بشن شهر بسیار زیبا میشه، سر و روی شهر هم قشنگ بود و رسیده بودن اما امان از کیفیت بد اسفالت شهر که دیگه روی تهران رو هم سفید کرده بود! اما دلیلش کاملا مشخص هست و برمیگرده به زمستان سخت شهر، حتی عید هم به محض اینکه آفتاب غروب میکرد یک سوز سردی میومد که من رو بیاد صحبت های مهرداد عزیز می انداخت در مورد سرمای باد در تبریز.
ما متاسفانه آشنا در شهر نداشتیم و هتل بودیم، پرس و جو کردیم برای غذا رستوران وحید رو توصیه کردن، 3 بار رفتیم، کیفیت غذا واقعا عالی بود، مخصوصا پیش غذا که خوراک زبان بود یا سالاد روسی، غذا اصلی که عالی.
یک دسر هم داشتن، یک چیزی شبیه بامیه اما بسیار لذیذتر و پرکالری تر!
اما در مهد کوفته تبریزی، کوفته خوب نخوردیم!:خنده1:
خلاصه با این که سرما خورده بودم اما کیفیت بالای غذا و همینطور هوای بسیار عالی باعث میشد 2 برابر حالت عادی غذا بخورم که باعث تعجب خودم و خانواده شده بود! اطمینان دارم اگر بیشتر مونده بودیم بجای 2 هفته در عرض کمتر از یک هفته خوب میشدم اما عید بود و من باید نزدیک به 2000 کیلومتر دیگه مسافرت میکردم.
خلاصه خوش گذشت علی جان، فقط حیف که نشد بریم تله کابین و بیشتر حیف شد که من دسترسی به نت نداشتم و نتونستم شما رو ببینم.