• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و صبح بخیر

نمودار اسکیوتی فرودگاه مشهد را امروز چه که نمیشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013060800.40745.skewt.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظرم باید اشتباه شده باشه چون اگه درست بود اینجا باید ترنادو می اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
NASA’s Beautiful Animation of Hurricane Sandy’s Winds
  • Published: June 6th, 2013, Last Updated: June 6th, 2013

repostus_bttn_shrt_embed.png

By Andrew Freedman
Follow @afreedma
NASA never fails to capture dazzling images of our home planet, and on Thursday it released an animation of 2012's Hurricane Sandy that almost — almost — makes you forget how devastating that storm actually was. It's a stunningly beautiful 43-second video, replete with its own soundtrack, albeit a soundtrack that evokes Yanni on Xanax.
Musical notes aside, the video shows the output of a computer model known as NASA's GEOS-5 global atmosphere model, which was one of many computer models to project the storm's unusual path, strength, and structure.
Don't Have Flash? Watch this video on your iPad or iPhone here

Credit: NASA's Goddard Space Flight Center and NASA Center for Climate Simulation. Video courtesy of NASA/GSFC/William Putman.
The NASA model not only produced an accurate track of Sandy, but also captured fine-scale details of the storm’s changing intensity and winds, NASA said. The video provides insight into the storm's near-surface wind field, and the weather systems that were around it, forcing it to make a never-before-seen left turn straight into the New Jersey coastline, causing severe damage along the New Jersey Shore and flooding parts of New York City.
Hurricane Sandy pummeled the East Coast late in 2012’s Atlantic hurricane season, causing 159 deaths and between $50 and $100 billion in damage.
If you like this video, you should check out these other NASA Sandy visuals, and these loops that were made by a separate team of researchers.

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام بر همگی عزیزان و دوستان محترم
امیدوارم که حالتون خوب باشه و سلامت و پیروز باشید

گزارشهایی رسیده بود
اول از همه تشکر میکنم بابت اینهمه احساس مسئولیت و ارسال گزارش
دستتون درد نکنه:گل:
متاسفانه خیلی زشت هست در یک انجمن علمی - فرهنگی که تنها هدف تاسیس اون کمک به میاحث علمی و فرهنگی هست
همچین مواردی رو شاهدش باشیم.

سلام محمد عزیز
منم امیدوارم مدیران محترم و همه دوستان بزرگوارانه از این موضوع بگذرند....

این دوست عزیزمون بارها بخشیده شده بودند
اما باز با درخواست شما عزیزان مجدد در اینجا آزاد شدند تا دوباره فعالیت کنن. اما باز همون آش و همون کاسه
این دوست عزیزمون بنا به توهینی که به کل جمع شما هواشناسان و کل انجمن و مدیریت انجمن کرده بود اخراج شدند
پس مجددا درخواست آزاد شدن ایشون رو ارسال نکنید چون در حق کسانی که بهشون توهین شده ظلم میشه
از دوستان عزیز هم خواهشمون این هست در صورت اینکه این کاربر مجددا عضو شد سریعا گزارش بدند
تا مبادا مجددا مشکلی برای انجمن و این جمع دوستانه هواشناسی و خود کاربران مطلع از حضور ایشون پیش نیاد

موفق و پیروز باشید
اینا هم مال شما:39:
نفری یکی:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهدی جان و صبح شما بخیر

اول از همه جا داره که از شما و مجموعه ایران انجمن بخاطر مسائل پیش اومده عذرخواهی کنم و از زحمات بی دریغتون بسیار سپاسگذارم.:خجالت2::گل:

در وهله بعدی من هم با شما کاملا موافقم ، این بار دیگه گذشتی در کار نیست چون این مورد به دفعات تکرار شده ،تذکر داده شده ولی متاسفانه ازش درسی گرفته نشده!!!!!!

بعد هم من اگه توهینی به خودم شده بود شاید گذشت میکردم ولی اینکه به اعضای یک مجموعه و مدیرکل سایت توهین بشه دیگه اصلا قابل گذشت و بخشش نیست:تعجب2:

در انتها من هم برای شما آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون دارم.:گل:

سلام بر همگی عزیزان و دوستان محترم
امیدوارم که حالتون خوب باشه و سلامت و پیروز باشید

گزارشهایی رسیده بود
اول از همه تشکر میکنم بابت اینهمه احساس مسئولیت و ارسال گزارش
دستتون درد نکنه:گل:
متاسفانه خیلی زشت هست در یک انجمن علمی - فرهنگی که تنها هدف تاسیس اون کمک به میاحث علمی و فرهنگی هست
همچین مواردی رو شاهدش باشیم.

اما باز با درخواست شما عزیزان مجدد در اینجا آزاد شدند تا دوباره فعالیت کنن. اما باز همون آش و همون کاسه
این دوست عزیزمون بنا به توهینی که به کل جمع شما هواشناسان و کل انجمن و مدیریت انجمن کرده بود اخراج شدند
پس مجددا درخواست آزاد شدن ایشون رو ارسال نکنید چون در حق کسانی که بهشون توهین شده ظلم میشه
از دوستان عزیز هم خواهشمون این هست در صورت اینکه این کاربر مجددا عضو شد سریعا گزارش بدند
تا مبادا مجددا مشکلی برای انجمن و این جمع دوستانه هواشناسی و خود کاربران مطلع از حضور ایشون پیش نیاد

موفق و پیروز باشید

Mahdi Askari

مدير فنی
اول از همه جا داره که از شما و مجموعه ایران انجمن بخاطر مسائل پیش اومده عذرخواهی کنم

نه امیر محسن جان
برای ما عادی شده که چند نفری از پیشرفت انجمن ناراحت باشن و بخوان به اون ضربه بزنن
موارد خیلی بوده
اما از ایشون که دوست شماها بودن انتظار اینکار نمیرفت که بخواد از پیشرفت دوستاش اینقد ناراحت باشه و اینطوری جواب محبت ها رو بده
امیدوارم مجدد این مباحث حاشیه ای بوجود نیاد.

میتونید بذارید بقیه هم بخونند و یا انتقالش بدید به بایگانی
موردی نداره امیر محسن جان:چشمک:
:گل:

هواشناس

کاربر ويژه
سلام بر همگی و عذرخواهی به دلیل غیبتم

بارش چندین روز است در تبریز قطع شده اما هوا فعلا تابستانی نشده و بسیار بهاری و مطبوع است

untitled.PNG

rahsazan

کاربر ويژه

موفق و پیروز باشید

سلام بر دوستان عزیز

مهدی جان قبل از هرچیز از شما و سایر مدیران محترم بابت زحماتی که میکشید سپاسگزارم
توهینی که دیشب صورت گرفته بود، نه تنها به دوستان حاضر در فروم که به جمع بسیار بیشتری بود و طبیعتا کسی از این قبیل رفتارها حمایت نمیکنه
فکر کنم این فروم در میان همه فرومهای هواشناسی بدلیل سطح علمی کاربران، صمیمیت و فعال بودن دوستان در کشور بی نظیر باشه و از این حیث مسئولیت همه ما در قبال فروم بسیار بالاست
دلیل در خواست بخشش ایشون از سوی من این بود که من کلا جدا شدن افراد از یک جمع رو به هر دلیلی نمیپسندم اما نپسندیدن من بدلیل احساس من هست و خوب منطق و قانون چیز دیگری رو حکم میکنه، کما اینکه در مورد جداشدن سایر افراد هم که پیش اومده با امیرمحسن بارها صحبت کردم که در این بحث نمیگنجه
از سوی دیگه چون من در اثبات صحبت دوستان پستی رو گذاشتم که فقط بدلیل مشخص شدن واقعیت و جلوگیری از تضییع حق بود، احساس کردم ممکنه دل ایشون شکسته باشه و به همین دلیل پس از عذر خواهی ایشون (در حدود چند دقیقه بعد) این پست رو پاک کردم.
در هر صورت از تمامی دوستان بابت عرایضم عذرخواهم و امید که جمعمون روزبه روز صمیمی تر باشه

موفق باشی:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
ضعيت جوي استان خراسان رضوی در 24ساعت گذشتهواز ساعت 10:30 مورخ:17/03/1392 الی ساعت 10:30 مورخ:18/03/1392
بيشينه باد m/s
بیشینه دما
(سانتی گراد )
کمینه دما
(سانتی گراد )
بیشینه رطوبت
%
کمینه رطوبت
%
بارش
mm
برف
cm
هواي فعلی
نام ایستگاه
ردیف
140
13
35.6
15.4
94
15
0
0

قوچان
1
330
12
43.4
24.0
48
08
0
0
گردو خاك
سرخس
2
080
08
42.5
26.1
14
05
0
0

سبزوار
3
080
07
36.8
17.0
55
09
0
0

گلمکان چناران
4
070
10
39.8
21.8
29
07
0
0

مشهد(فرودگاه)
5
120
10
38.6
20.0
34
14
0
0

نیشابور
6
070
10
37.3
21.0
19
10
0
0

تربت حیدریه
7
120
07
39.8
29.0
10
06
0
0

کاشمر
8
120
08
39.8
23.2
16
06
0
0

گناباد
9
120
08
38.6
19.2
26
07
0
0

تربت جام
10
070
05
38.8
24.8
54
14
0
0

درگز
11
110
11
34.4
14.2
31
08
0
0

فریمان
12
060
12
40.6
23.7
15
06
0
0

خواف
13
160
12
39.6
20.8
61
07
0
0
----------
جغتای
14
150
09
41.0
29.2
12
06
0
0

بردسکن
15
060
14
41.6
21.5
22
06
0
0
---------
تایباد
16
100
05
39.2
24.2
15
07
0
0
---------
رشتخوار
17
--
--
35.2
20.0
--
--
0
0
---------
کوهسرخ
18
110
08
37.6
21.9
18
08
0
0
---------
زاوه
19
090
09
38.8
28.0
14
07
0
0
---------
بجستان
20
--
--
39.2
24.0
--
--
0
0
---------
خليل اباد
21
160
16
38.2
23.2
53
13
0
0
---------
كلات نادر
22
--
--
--
--
--
--
-
-
---------
مه ولات
23
40.8
18.4
66
17
0
0
---------
جوین
24
33.8
25.6
0
0
---------
کاخک گناباد
25
بیشینه فشار جو در ایستگاه مشهد: 898.4 میلی بار کمینه فشار جو در ایستگاه مشهد: 893.3 میلی بار

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت آخرین نقشه های بلند مدت هواشناسی حکایت از موج بیسابقه گرما در سطح کشور در ماههای پیشرو داره. از طرفی اینطور بنظر میرسه که در ماههای اکتبر- نوامبر و دسامبر آغاز دامنه بارشها از سمت جنوب غرب به سمت شمال شرق کشور خواهد بود.

نکته قابل تامل و البته بسیار نا امید کننده این هست که برای سواحل دریای کاسپین هم چشم انداز بارش و دمای مطلوبی به چشم نمیخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوال اینجاست که آیا زمستان پیشرو هم همچنان تابستان امسال که گرم و خشن هست ما شاهد سرمای و یخبندان کم سابقه خواهیم بود یا زمستان گرمای در پیش خواهیم داشت؟؟؟؟؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

جزیره ایستر، جزیره افسانه‌های پر رمز و رازی است که به حقیقت تبدیل می‌شوند...
این خبر جالب است! با خواندن آن از خودتان می‌پرسید: چرا کسی تا حالا به این فکر نیفتاده است؟ این حفاری باستان شناسی چرا خیلی سال قبل انجام نشده است؟ و...
166200_420.jpg

به گزارش همشهری آنلاین، بیش از 800 تندیس «سر انسان» در جزیره ایستر وجود دارد. کسی فکر نمی‌کرد که این سر‌های بزرگ دارای بدن بوده و یا ادامه‌ای در زیر خاک داشته باشند.

ولی در حال حاضر، گویا راز این سرهای عظیم از زیر خاک بیرون کشیده شده است. راز‌هایی که رسانه‌های جهانی را تحت شعاع خود قرار داده است. نکته اینکه، این جزیره یکی از مهم‌ترین راه‌های آبی بسیار دور در جهان است.

«جزیره ایستر» واقع درجنوب اقیانوس آرام با وسعت 64 مایل، مربع شکل است. شواهد باستان شناسی نشان می‌دهد، این جزیره توسط یک دریانورد هلندی به نام جاکوب روقون Jakob Roggeveen در سال 1722 کشف شد و در آن زمان نژاد‌های مختلفی چون سرخ پوست با موهای سرخ و تیره پوست در آن زندگی می‌کردند.

در حال حاضر، «جزیره ایستر» یکی از جوان‌ترین سرزمین‌های مسکونی روی زمین است و بیشتر تاریخ‌اش مربوط به ساکنان سرزمین‌های جدا شده در خشکی است. این جزیره تقریبا نیمه راه میان شیلی و تاهیتی قرار دارد. عمدتا از سنگ‌های آتشفشانی ساخته شده است.

166201_649.jpg

حفره باستان شناسان برای کشف بدن‌های پنهان

166202_231.jpg

عمق حفاری را ببینید

166203_921.jpg

آیا اینها ساخته دست بشر هستند؟

ساختار‌های مرجانی کوچک در امتداد خط ساحلی وجود دارد که همین صخره‌های مرجانی با برش‌های زیبایی جزیره را از دریا جدا ساخته اند. بخشی از خط ساحلی این جزیره از گدازه و غارهای آتشفشانی تشکیل شده است.

ساکنان «جزیره ایستر» منزوی ترین جزیره جهان است. قبایل ساکن با نام راپونی با تحمل رنج‌های بیشمار چون؛ قحطی، گرسنگی، شیوع بیماریهای مسری، جنگ داخلی، یورش برای برده‌، استعمار، کاهش جمعیت و... هم اکنون به شهرت جهانی رسیده‌اند.آنها نام سرزمین خود، این مکان جذاب و مرموز را "ناف جهان" گذاره‌اند.

دانشمندان بر این باورند که راز‌های بیشماری در دل این جزیره خفته‌ است. سوال‌های بی پاسخی که چرا حدود 4000 هزار سال پیش، ساکنین جزیره ناپدید شده‌اند؟ و اینکه چه بر سر ساکنین جزیره‌ای که تندیس‌های عظیم سنگی برای خود ساخته‌اند، آمده است؟

166204_812.jpg

بدن کامل یک انسان سنگی

166205_990.jpg

مقیاس قد انسانی برای تخمین ارتفاع تندیس سنگی

166206_980.jpg

پنهان در زیر ساختار مرجانی و گدازه‌های آتشفشانی

حال، بعد از گذشت سال‌ها، یک زن و شوهر باستان شناس به نام روتلیگ و یک گروه دیگر که ترجیح می‌دهند، ناشناس باقی بمانند، شروع به تحقیق و حفاری در این جزیره می‌کنند تا برای پرسش‌های بی پاسخ، پاسخی بیابند.

تحقیق و حفاری آنها منجر به کشف، بدن‌های این سرهای عظیم، تعداد بیشماری کتیبه و نوشته‌های باستانی، اسکلت اجساد کهن و... می‌شود.

این کشف بزرگ، هفته پیش با عنوان «مجسمه های جزیره ایستر دارای بدن هستند»، بر روی اینترنت قرار گرفت و همه را متعجب ساخت. چرا که این تندیس‌ها تنها به عنوان سر‌های بزرگ شناخته شده و معروف بودند.

برخی بر این باورند که ایجاد یک سونامی باعث به پایان رسیدن تمدن این جزیره شده است. گردشگران این جزیره هرگز فکر نمی‌کردند که زیر پایشان، گنج پنهان وجود دارد.

به نظر نمی‌رسد، این تندیس‌ها به خاک سپرده شده باشند. بلکه فرسایش و عوامل جغرافیایی باعث دفن آنها و ناپدید شدن ساکنین آنجا شده است.

این خبر می‌تواند، باور، واقعیت افسانه‌ها را در ذهن و وجود آدمی زنده کند. هنوز جزییات دقیق و بیشتری از این حفاری ارائه نشده است.

هواشناس

کاربر ويژه
تابستانی داغ به همراه ناهنجاری شدید بارشی و رگبارهای خشن برای شمالغرب در پیش رو داریم ...

Abbath

New member
درود بر دوستان

آنومالی ارتفاع تراز 500 برای ماه می

آنومالی دمای سطح زمین در ماه می

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا