• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
بیشینه و کمینه دمای ایستگاه های تبریز طی 24 ساعت گذشته

فرودگاه : 36 و 21
شرق تبریز ( اول زعفرانیه ) : 34 و 18

سردترین بیشینه استان : 29 + ورزقان ( آمار مس سونگون منتشر نشده است )

:گل:

هواشناس

کاربر ويژه
بغیر از ناهنجاری که در تراز 500 میلی بار قراره در جمعه هفته آینده یعنی 27 جولای رخ بده و شمالغرب و بخش غرب سواحل در دامنه کاهش ارتفاع و احتمال بارش قرار بگیره متاسفانه چشم انداز نا مطلوبی از گسترش گرما و تابستان طولانی 92 در نقشه ها دیده میشه و شمال شرق نشینان خودشون رو باید واسه روزهای بسیار گرم در آخرین روزهای ماه جولای و اوایل ماه آگوست آماده کنند:ناراحت:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f16.gif

یکشنبه 28 جولای:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f21.gif

دوشنبه 29 جولای:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f23.gif

پیش بینی فصلی وبلاگ هواشناسی شمالغرب در تاریخ 19 فروردین :

http://tabrizweather.blogfa.com/post-329.aspx

:گل:

هواشناس

کاربر ويژه
فردا و پس فردا اینجا هوا خنک میشه اما از دوشنبه به بعد موج دوم گرما شروع میشه. برای اوایل آگوست هم وضعیت مطلوبی از کاهش دما فعلا به چشم نمیخوره :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه که از 15 اکتبر به بعد ما شاهد افزایش قابل ملاحظه شاخص های NAO و AO خواهیم بود:

naoindex.png

aoindex.png

امیرکوروش

کاربر ويژه
مرداد امسال شبیه مرداد 1389 خواهد بود .

درضمن بد نیست بدونید خدا را شکر طی پاییز nao منفی خواهد بود .

nao منفی = پاییز پر بارش = زمستان گرم و کم بارش

image010.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام. فعلا هوا گرمه. تکه تکه های ابر توی آسمون دیده می شن.

tmsk81w3vp1cld2j5ii.jpg

باید 415 صفحه رو تا فردا ویرایش می کردم الان صفحه ی 258 ام. هر جور حساب می کنم تا فردا تموم نمیشه :ناراحت:
گوشی رو گذاشتم silent که اگه استادم زنگ زد مثلا نفهمیدم! :giggle:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام. فعلا هوا گرمه. تکه تکه های ابر توی آسمون دیده می شن.

tmsk81w3vp1cld2j5ii.jpg

باید 415 صفحه رو تا فردا ویرایش می کردم الان صفحه ی 258 ام. هر جور حساب می کنم تا فردا تموم نمیشه :ناراحت:
گوشی رو گذاشتم silent که اگه استادم زنگ زد مثلا نفهمیدم! :giggle:

سلام بهزاد عزیز :گل:

حالت چطوره قربان؟

آقا مثل اینکه رشت قراره فردا با بهشت یکسان بشه ، باشد تا حسابی کیف کنی عزیز جان

در ضمن من از این آواتارت خیلی خوشم اومد ، الحق که سلیقه 20 داری:گل:

امیرکوروش

کاربر ويژه
موافقم اصغری مجبوره یه چیزهایی را نگه یا برعکس بگه

شاید به صلاح نیست بگن قراره هوا شدیدا گرم بشه:134:

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بهزاد عزیز :گل:

حالت چطوره قربان؟

آقا مثل اینکه رشت قراره فردا با بهشت یکسان بشه ، باشد تا حسابی کیف کنی عزیز جان

در ضمن من از این آواتارت خیلی خوشم اومد ، الحق که سلیقه 20 داری:گل:

سلام بر امیر مسعود عزیز و گرامی.
می ترسم فردا بیاد و همین طور پس فردا، اما از بارون باز هم خبری نشه! (الان محمد عزیز از رشت میاد، باز ما رو دعوا میکنه :تنبیه: )

آره تصویر جالبیه. مشتق گیری از انتگراله که جوابشم میشه ابر. البته اگه ابر و خورشید رو متغییر در نظر بگیریم :چشمک:

babak2006

کاربر ويژه
دمای مشهد درساعت 14.30
38 درجه
نمی دونم چرا احساس می کنم امروز خیلی گرمتره ازدیروز

امیرکوروش

کاربر ويژه

global-warming-earth-environment.jpg

گرمایش زمین = افزایش خشکسالی های متوالی ، افزایش بارش بارانهای سیل آسا ، افزایش شدت طوفانهای استوایی ، کاهش وزش بادهای پاییزی در شهر اصفهان ، کاهش بارش دی ماه ، افزایش وقوع ناهنجاری های دمایی ، افزایش وقوع بد بارشی ، کاهش میزان بارش برف و زود آب شدن برف ها ، کوتاه شدن زمستان و طولانی شدن تابستان ، کاهش بارش بارانهای نافع و افزایش بارش بارانهای شدید و بی موقع ، افزایش بیماری های مختلف ، کاهش میزان آب آشامیدنی و غیره .

امیدوارم سازمان دول هرچه زودتر راهی در جهت توقف گرم شدن زمین بیاندیشه .

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 28/4/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی 72 ساعت آینده آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد و غبار و در نواحی جنوبی با وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
جمعه 28/4/1392
شنبه 29/4/1392
یکشنبه 30/4/1392
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار و افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار ،
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبارصاف گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
نواحی جنوبی
صاف در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاکصاف در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاکصاف گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
شهرستان
مشهد
صاف گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبارصاف گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
22
39
23
39
23
38
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 14 درجه سانتیگراد خنکترین و سرخس با حداکثر دمای 44 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 22 و 38 درجه سانتیگراد بوده است .طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است.پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا