• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
2013102812H084_CS00_850.gif

mehdi.

New member
خداروشکر شهر اصفهان هم اولین بارش نوبرانه پاییزیشو امشب دشت کرد
البته بارشها در نقاط مختلف شهر متفاوت بود چون حالت رگباری داشت عمدتا
هوای خنکی هم بعد این بارشها حاکم شده باد سرد شمالی در حال وزشه و شهر حال و هوای زمستانی داره

he report was made 16 minutes ago
Wind 12 kt from north
Temperature 10°C
Humidity 66%
Pressure 1021 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 3500 ft , Cumulonibus.
Scattered clouds at a height of 4000 ft
Broken clouds at a height of 10000

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عمده این بارش تا 24 ساعت آینده قرار هست که رخ بده پس با توجه به اخرین تصویر ماهواره ای ابری که قرار هست این ره آورد رو داشته باشه دقیقا همینی هست که در حال حرکت به سمت شمال شرقه!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه جی اف اس برای 13 نوامبر دقیقا شرایطی مشابه با همین روزهاست با توجه به نقشه های امشب!!! عذرخواهم بابت عدم ارائه نقشه ،خدا پدر ایرانسل رو بیامرزه ولی حس اپلودش با این سرعت کم نیست.

rainrain

New member
درود بر امیر محسن.موجی ک قراره پنج شنبه جمعه وارد غرب و جنوب غرب بشه میزان بارشاش برای استان ایلام و شمال خوزستان چطوره؟ممنون از توضیحات کارشناسیتون.سپاس.:گل::گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود بر امیر محسن.موجی ک قراره پنج شنبه جمعه وارد غرب و جنوب غرب بشه میزان بارشاش برای استان ایلام و شمال خوزستان چطوره؟ممنون از توضیحات کارشناسیتون.سپاس.:گل::گل:
شما ساکن کجایید دوست عزیز...؟
به نظر یه ذره بهتر از سامانه ایه که گذشت..با عرض معذرت از امیر محسن عزیز :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود rain عزیز والا من الان به نقشه های ECMWF دسترسی دارم و برابر با این مدل موجی قرار هست از روز جمعه فعالیتش رو از سمت استان شما آغاز کنه . مطابق با این نقشه ها در اینروزها بارش های پراکنده ای رو برای غرب کشور متصور هستم ولی ظاهرا از روز یکشنبه این سامانه در غرب کشور تشدید میشه و بنظر بارشها در استانهای غربی قابل توجه خواهند بود. ولی نمیدونم که آیا نقشه های جی اف اس هم همین نظر رو دارند یانه!!!!!! حقیقتا من خودم یکی از حامیان و طرفدران اصلی نقشه های ECMWF در سالهای گذشته بودم ولی در واقعیت سال گذشته پیش بینی های جی اف اس بینظیر و بدون خطا بودند. دقت کردم اخطاریه هایی که اخیرا از طرف سازمان و در فورمت پی دی اف منتشر میشه بر خلاف سایر پیش بینی هایی که ارائه میشه از بررسی همین مدل ECMWF بوده که در سال و روزهایی که گذشت ، دچار خطا و نقصان غیر قابل اغمضای بودند!!!!!! وقتی آپدیتهای این مدل رو بررسی میکنم می بینم دلیلی واسه اعلام شدت بارش در برخی نقاط کشور مطابق با نقشه ها در بعضی فریم ها موجود نیست و این مسئله کلا دقت این مدل رو به چالش میکشه. بهرحال امیدوارم یکی از فریمهای پر بارش این مدل ،واسه یک بار هم که شده در یک نقطه از کشور محقق بشه. بعد از دقت بالایی که سامانه ecmwf از طوفان کاترینای آمریکا ارائه داد انتقاد هایی بسیار جدی و موجهی به مدل امریکایی جی اف اس وارد شد و ظاهرا خیلی هم کارساز بوده تا به حال.

rainrain

New member
درود rain عزیز والا من الان به نقشه های ECMWF دسترسی دارم و برابر با این مدل موجی قرار هست از روز جمعه فعالیتش رو از سمت استان شما آغاز کنه . مطابق با این نقشه ها در اینروزها بارش های پراکنده ای رو برای غرب کشور متصور هستم ولی ظاهرا از روز یکشنبه این سامانه در غرب کشور تشدید میشه و بنظر بارشها در استانهای غربی قابل توجه خواهند بود. ولی نمیدونم که آیا نقشه های جی اف اس هم همین نظر رو دارند یانه!!!!!! حقیقتا من خودم یکی از حامیان و طرفدران اصلی نقشه های ECMWF در سالهای گذشته بودم ولی در واقعیت سال گذشته پیش بینی های جی اف اس بینظیر و بدون خطا بودند. دقت کردم اخطاریه هایی که اخیرا از طرف سازمان و در فورمت پی دی اف منتشر میشه بر خلاف سایر پیش بینی هایی که ارائه میشه از بررسی همین مدل ECMWF بوده که در سال و روزهایی که گذشت ، دچار خطا و نقصان غیر قابل اغمضای بودند!!!!!! وقتی آپدیتهای این مدل رو بررسی میکنم می بینم دلیلی واسه اعلام شدت بارش در برخی نقاط کشور مطابق با نقشه ها در بعضی فریم ها موجود نیست و این مسئله کلا دقت این مدل رو به چالش میکشه. بهرحال امیدوارم یکی از فریمهای پر بارش این مدل ،واسه یک بار هم که شده در یک نقطه از کشور محقق بشه. بعد از دقت بالایی که سامانه ecmwf از طوفان کاترینای آمریکا ارائه داد انتقاد هایی بسیار جدی و موجهی به مدل امریکایی جی اف اس وارد شد و ظاهرا خیلی هم کارساز بوده تا به حال.

منم ecmwfرو نگاه کردم برا یکشنبه بارشش خوب زده.ولی اقای ضرابی گفتن از 5شنبه تا شنبه.نمیدونم اینا بر چ اساسی پیش بینی میکنن.با این حال ممنون از توضیحاتتون.

ali.doosti

کاربر ويژه
در خدمتم داش علی.والله این چن روز منتظر بارش بودیم اخرش هم هیچ.
خدمت از ماست...بله شنیدم فقط یه کم زمینا خیس شد! یا به قول خودمون یه tr!
ایشالا بعدی بهتره! موج پیش رو اول خیلی قوی بود و الآنم همه شرایط براش مناسبه جز رطوبت که در ابهامه! اون فراهم شه خاطره ساز میشه...باید چند روز صبر کردو نقشه ها رودید!
از 4 شنبه کم کم مشخص میشه چیکار میکنه!

mehdi.

New member

خدمت امیرمحسن عزیز که به نقشه ها دسترسی ندارن ، تفسیرش با شما :

72446838469469804739.png

92657265972216833407.png

57118746865338735157.png

rainrain

New member
خدمت از ماست...بله شنیدم فقط یه کم زمینا خیس شد! یا به قول خودمون یه tr!
ایشالا بعدی بهتره! موج پیش رو اول خیلی قوی بود و الآنم همه شرایط براش مناسبه جز رطوبت که در ابهامه! اون فراهم شه خاطره ساز میشه...باید چند روز صبر کردو نقشه ها رودید!
از 4 شنبه کم کم مشخص میشه چیکار میکنه!
انشاالله روزای خاطره انگیزی برا کل کشور علی الخصوص شمال خوزستان و نیمه جنوبی استان ایلام.از اشناییتون خوشحال شدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا